Aşk potansiyeli uyanıyor

Son derece ilginç gelişmelerin meydana geldiği bir gün. Şimdiye kadar duyulmamış haberlerin ortaya çıkması hem şaşırtıcı olacak, hem de alınmış kararların veya sürdürülen sistemin değişmesi için zorlayacak.

Haberin Devamı

İletişim, haberleşmeler ve teknoloji alanında ortaya çıkan keşifler ve yenilikler düşünce biçiminin değişmesine neden olabilir. Aşk potansiyeli uyanırken, farklı isteklerin de açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, çok büyük beklentilerin ve şiddetli duyguların açığa çıkacağını gösteriyor.

Mektuplar

RUMUZ: Solar Eclipses

Doğum haritanızla ilgili yapmış olduğunuz inceleme sonucunda Güneş Tutulmasından etkilendiğinizi tespit etmişsiniz ve bu tespitiniz doğru. Ancak bununla ilgili yapmış olduğunuz yorumun pek doğru olduğunu söyleyemeyeceğim. Bu sene sizin için gerçekten çok önemli bir yıl. Bazı olaylar yüzünden çok fazla etkilenebilirsiniz, fakat bunun sonucunda gerçekten değiştirmeniz gereken yönlerinizi de değiştirebileceksiniz. Çünkü doğum anındaki gökyüzünün konumu sizin son derece disiplinli, sabırlı ve duygularını denetlemeyi başaran biri olduğunuzu işaret ediyor.

Bir Koç olarak sabırsız ve tez canlı biri olmanıza karşılık duygularını denetlemeyi başaran birisiniz. Bu özellik sizin olaylar karşısında dirayetli ve sabırlı davranmanıza yardımcı olacak. Üstelik yıldız haritanızda şahsiyeti sembolize eden Güneş zayıf konumda. Bu tip durumlarda kişi dikkatini kendisine pek yöneltmez, daha çok duygu ve düşüncelerini geliştirmeye odaklanır. Şimdi zayıf kalmış yönlerinizi ve en önemlisi şahsiyetinizi keşfedecek ve ortaya koyacak durumlarla karşılaşacaksınız.

Sizin için Güneş Tutulması, benliğinizin ortaya çıkması için bir fırsat olabilir. Bu fırsatı iyi kullanın. Zaten doğum haritanızdaki Merkür ve Venüs, Pluto’ndan etkileniyor ve yenilenme zamanının geldiğini işaret ediyor. Yani düşünce ve duygularınızı değiştireceğinizi, hatta radikal değişiklikler yapabileceğinizi gösteriyor. Bütün bunlar zorlayıcı olayların yaşanacağı bir yıl olacağına işaret ediyor, ancak böylece şahsiyetinizi ortaya koymayı başaracak ve kendinizi keşfedeceksiniz.

RUMUZ: Dilek

Çocuğunuzla ilgili endişelerinizi büyütmeseniz iyi olacak. Korkularınızla çocuğunuzu etkilediğinizin farkında değilsiniz. Kızınızın yükselen burcu Yengeç ve sizden çok etkileniyor. İlgi ve sevginizi gösterirken korkular ve kaygılar içinde bulunmamaya özen gösterin. Onu koruyacağım derken iyice içine kapanmasına ve karamsar hayaller kurmasına neden olabilirsiniz. Biraz rahat davranın ve kendi tecrübelerini yaşamasına izin verin. Koşarken elbette düşecek. Siz onu sürekli düşmesin diye koruduğunuz zaman bir yetişkin olduğunda hareket edemeyecek duruma gelir. Çünkü ne yapması gerektiğini öğrenemeyecek. Ona olan sevginiz, çocuğun üzerinde baskı yaratacak şekilde olmamalı. Onun kendisini keşfetmesine yardımcı olmalısınız. Korumak adına oluşturduğunuz barikatlar ve engeller sonucunda o da kendisini var edebilmek için yeni yöntemler geliştiriyor. Mektupta sözünü ettiğiniz şikayetler ortaya çıkıyor. Kızınızın hassasiyeti çok yüksek. Üstelik çok zeki. Onun yaratıcı zekasını olumlu ve yapıcı yönde açığa çıkarması için izin verin. Sizden yardım istediği zaman yardımcı olun.

Yazarın Tüm Yazıları