Aşk orucunu Marcela bozdu

Selim Hamamcıoğlu, kız kardeşi Serra’nın Alp Taşkent’le evlenmesinden sonra sıranın kendisine geldiğini hatırlatanlara, ‘Gönlüme göre birini bulamıyorum’ diye cevap veriyordu.

Hamamcıoğlu’na geçtiğimiz akşam Etiler Şamdan’da rastladım. Yanında adının Marcela olduğunu söylediği Brezilyalı bir güzel vardı. Emel Ertaş’la yaşadığı beraberlikten sonra kalbini yeni aşklara kapatan Selim Bey, çok da mutlu görünüyordu. Bu yeni aşk heyecanının onu nikah masasına taşıyıp taşımayacağını ise zaman gösterecek.

Berrak sette Volkan Şamdan’da

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Ödünç Hayat’ta başrol üstlenen Berrak Tüzünataç’ın şu sıralar başını kaşıyacak vakti yok. Zamanının büyük bölümünü ya sette ya da evinde dinlenerek geçiriyor. Bu durumda sevgilisi Volkan Büyükhanlı da gece turlarına arkadaşlarıyla çıkmak zorunda kalıyor. Geçtiğimiz akşam yine böyle oldu... Setten geç saatlerde dönen Tüzünataç, Büyükhanlı ile birlikte yaşadığı Bebek’teki evine geldiğinde, sevgilisi Şamdan’a gitmeye hazırlanıyordu. Yorgun olan Tüzünataç, sevgilisinin arkadaşlarıyla birlikte dışarı çıkmasına izin verdi.

‘Sosyetik güzel’ sözünden rahatsız

Bodrum Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’in eşi Sinem Hanım, sosyetik güzel olarak anılmaktan rahatsızlık duyuyor. Bu tip sıfatlar yerine yaptığı işlerle gündeme gelmek istediğini söyleyen Bayer’in son gözağrısı ise oyunculuk. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sinem Bayer, Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Acı Hayat’ dizisinde rol alıyor. Türk sineması klasiklerinden 1962 yapımı ‘Acı Hayat’ın dizi versiyonunda Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Bayer, başarıyı yakalayacağından emin...

Mütevazı patroniçe

Rahmi Koç, özel şoförlü otomobilin arka koltuğuna genelde pek oturmaz ve şoför yanındaki koltuğa geçmeyi tercih eder. Mütevazı kişiliği gözler önüne seren bu alışkanlık, meğer Belma Simavi’de de varmış. Geçtiğimiz gece bir davet çıkışı özel şoförünün kullandığı otomobille evine dönen Simavi, arkaya geçmek yerine ön koltuğa oturdu ve alçakgönüllülüğünü bir kez daha göstermiş oldu.

Annesine baston aldı

Uluslararası Çağdaş Sanat Buluşması ‘2005 İstanbulart’ın açılışının yapıldığı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’na eşi Mehmet Günyeli ile gelen Leyla Alaton, sergiyi gezerken görüp beğendiği bir bastonu annesi için satın aldı. Aldığı bastonla poz veren Leyla Hanım ‘Aslında bizim de yaşlılığımız için hazırlık yapıp birer tane almamız gerekir’ dedi.

Birlikten güç doğar

Eski şovmenlerden Yıldo ile bir zamanlar podyumların en çok iş yapan mankenlerinden olan Engin Koç, geçen akşam Gül Önen’in Şamdan’daki yeni albüm tanıtımına katıldı. Birlikte yeni ve farklı bir şov projesi hazırladıklarını, özel bir kanalla da görüşme halinde olduklarını söyleyen iki arkadaş, eski popüler günlerine döneceklerinin sinyallerini verdiler.

İşbaşı yaptı

Ünlülerin avukatı Okan Fenercioğlu ile eşi Nuray Hanım, önceki akşam Mehmet Tuna’nın sahibi olduğu Şamdan’daydı... Geçtiğimiz ay On Line adlı butiğini Akatlar’da açan Nuray Hanım’la biraz işlerinden söz ettik. Nişantaşı’ndaki butiğini kapattıktan sonra arkadaş çevresinin ve eşinin ısrarıyla Etiler’de yeniden işbaşı yapan Fenercioğlu, şimdilik halinden memnun...

Umudunu kesmemiş

Bir dönem verdiği erotik pozlarla kendinden söz ettiren Didem Erol, daha sonra oyunculuk eğitimi almak üzere Los Angeles’a gidip ortalıktan kaybolmuştu. Amerika’daki projelerde birkaç küçük rol alan Erol, geçen yıl yeniden Türkiye’ye döndü. Geçen akşam Etiler Şamdan’da gördüğüm oyuncu, arkadaşlarına yakında yeni bir projede rol alacağını söylüyordu.

İki kardeşin Beyoğlu turu

Sevil Sabancı’nın eski eşi Eran Tapan, geçtiğimiz akşam Beyoğlu turundaydı... Yanında da kardeşi Erkan vardı. Gece boyunca bir mekandan diğerine dolaşan ve eğlencenin tadını çıkaran Tapan kardeşler evlerine dönerken, neredeyse sabah olmuştu. Buna rağmen ikili ne enerjilerinden ne de neşelerinden henüz bir şey kaybetmişti.

Yeni sezon için enerji topluyorlar

Bursa, Uludağ ve Bodrum Kervansaray Otelleri’nin sahibi Selim Sayılgan, eşi Burçak Hanım’la geçtiğimiz gece Beyoğlu Wanna’ya gitti. Yaz aylarını çalışarak geçiren çift, yılbaşıyla birlikte açılacak olan dağ ve kayak mevsimiyle yeniden yoğun bir tempoya gireceklerini söyledi. Aynı zamanda Ravelli gömleklerinin de sahibi olan Burçak-Selim Sayılgan, işler ağırlaşmadan kendilerine biraz olsun zaman ayırmanın keyfini sürdü o akşam.

Mönüsüne hayranlar

Bebek’deki Lucca Restaurant&Bar, son zamanlarda ünlülerin en sık ziyaret ettiği mekanlardan biri... Bunda eğlencesi kadar Amerikalı şef Patrick Robertson danışmanlığında hazırlanan leziz ve zengin mönüsünün de büyük payı var. Özellikle sarhoş bonfile ile kadehte Cabarnet Sauvignon ve Pinotage’si çok meşhur...

Bu kez olmadı

Meral Yazıcı ile kızı Nazlı Hanım’a geçen akşam TİM’de düzenlenen bir davette rastladım. ‘Yaşamla Bağınızı Koparmayın’ başlığıyla düzenlenen ve Ferhat Göçer’in sahneye çıktığı bu özel gece, ünlülerin akınına uğramıştı. Haliyle tüm kadın konuklar da gerçek bir şıklık yarışındaydı... Ancak Meral ve Nazlı Yazıcı, seçimleri yüzünden bu yarışta yer alamadı. Konukların birçoğu kıyafetlerinin rüküş olduğu konusunda hemfikirdi...
Yazarın Tüm Yazıları