Aşıklar yakalandı

Melis Çiftçi, Ali Gürsoy ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

Bu ilişkinin ardından uzun uzadıya yas tutmayan Çiftçi, yeni bir aşk bulmakta fazla zorlanmadı. Melis Hanım, iki yıllık sevgilisi Selin Fadıllıoğlu’ndan birkaç ay önce ayrılan Mehmet Çolakoğlu ile flört etmeye başladı. Yaklaşık bir aydır görüşen sevgililer, önceki akşam Cahide’de ortaya çıktı. Kulüp içinde son derece samimi gördüğüm çift, mekandan da birlikte ayrıldı. Melis Çiftçi ve Türkiye Ekonomi Bankası’nın veliahtı Mehmet Çolakoğlu, çıkışta patlayan flaşlardan tedirgin olsalar da kaçmaya kalkışmadı.

600 YTL’lik kravatları konuklarına hediye etti

İtalya’nın prestijli giyim markalarından Navigare, Osmanbey’den sonra ikinci mağazasını Polat Renaissance Otel’de açtı. Markanın Türkiye distribütörü Kazım Akmansoy, özel olarak yaptırdığı 24 altın işlemeli kravatı da bu açılışta sergiledi. Akmansoy, 600 YTL’den satışa sunulan bu kravatlardan dördünü, mağaza açılışına katılan Adnan Polat, Murat Polat, İbrahim Polat ile Massimo Brunetti’ye armağan etti.

Mevlana sergisi yarın açılıyor

Türk resim sanatının genç ve başarılı temsilcilerinden Souadad Kandemir ile Rukiye Üstündağ, 2007 Mevlana Yılı etkinlikleri çerçevesinde özel bir sergi açıyor. Serginin açılışı, yarın Taksim Sanat Galerisi’nde yapılacak. Sanatçıların gerçek sevgilerini tuvale yansıttıkları "Mevlana ile Sevgiye Yöneliş" adlı sergi, 18 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

Kaçacak ne var

İstanbul gecelerinin sivri dilli şarkıcısı Arto, önceki akşam Club Mansion’da "Cabaret Show" adlı gösterisiyle sahne aldı. Arto’yu izlemeye gelenler arasında Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melissa Mızraklı da vardı. Mekana arkadaş grubuyla gelen Mızraklı, gazetecileri fark edince görüntü vermemek için masanın altına saklandı. Ama gecenin sonunda tedirginliğini üzerinden atıp, tek başına objektiflerin karşısına geçti.

Enis’i ilk defa gördüm

Enis Pekuysal ile Emek Kurdoğlu’na geçtiğimiz akşam Günay restoranda birlikte rastlamıştım. Enis Bey’e yakın çevrelerin sözlerine dayanarak bir süredir flört ettikleri haberini yayınlandığım gün aradı Emek Hanım... Pekuysal’ı ilk defa o gece orada gördüğünü söyledi.

Balayı Madrid’de

Sibel Bilgiç, hayatını Ataköy Otelcilik ve Turizm A.Ş. CEO’su Ulvi Süvarioğlu ile birleştirdi. Ataköy Marina’da gerçekleştirilen nikah törenine, tamamı aile üyelerinden oluşan 70 kişilik bir davetli topluluğu katıldı. Eşi ile geçen yıl Fethiye’de tanıştığını belirten Bilgiç, "Şimdi çok mutluyum" diye konuştu. Çift, balayını Madrid’de geçirecek.

Yeni yıl alışverişi

İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Rüksan Ürgüplü, Deniz Kurbanzade, Leyla Atalık ve Ela Koşar, geçtiğimiz gün İstanbul’un yeni alışveriş noktası Meydan Alışveriş Merkezi’ndeydi... Metro Grup Türkiye Temsilcisi Nurdan Tümbek Tekeoğlu ve Metro Grup Genel Müdürü Gündüz Bayer, bu merkezin diğerlerlerinden çok farklı olduğunu söyledi.

Shaggy İstanbul turunda

"Sexy Lady" şarkısı ile dünya çapında ses getiren Shaggy, geçtiğimiz gün İstanbul’a geldi. Jamaikalı şarkıcı, gelir gelmez de İstanbul’u keşfe çıktı. Önceki akşam Etiler’deki Club Mansion’da eğlenen Shaggy’ye gece boyunca kulübün sahibi Erkan Kara ve işletmecisi Iraz Gökçeören eşlik etti.

Kendinizi şanslı hissetmek için

Dom Perignon markası, lükse ve gösterişe meraklı şampanya tutkunları için özel olarak bir kutu hazırlattı. Eva Herzigova’nın Brad Kroening’in tarafından çekilen Dom Perignon Rose fotoğraflar dizisi için Karl Lagerfeld tarafından hazırlanan bu el yapımı kutunun üzeri yumuşak tatlı su levreği derisiyle kaplı. bT Pazarlama’nın Türkiye’ye getirdiği üç adet Dom Perignon flüt şampanya bardağıyla birlikte gelen özel takım, sipariş üzerine satın alınabilecek. bT’nin sahibi Burak Türeci müşteriye özel olarak teslim edileceğini söylüyor bu kutuların...

Pusula İstinye’yi gösterdi

Medyavizyon’un dağıtımcılığını üstlendiği, Nicole Kidman ve Daniel Craig’in başrollerini paylaştıkları "Altın Pusula" filminin Türkiye galası önceki akşam İstinye Park’ta düzenlendi. Gecenin ev sahipliğini Medyavizyon’un sahibi Fatih Oflaz ile MTV Türkiye Genel Müdürü Esra Oflaz Güvenkaya yaptı. Aynı gece müzik kanalı MTV Türkiye’nin çok yakında sinema dünyasının en iyi örneklerinin yayınlanacağı "Sinema Kuşağı"nın tanıtımı da yapıldı. Galaya Tuğba Özerk gibi birçok ünlü katıldı.

Büyük gün yaklaşıyor

Garanti&club prive ve Tohum Vakfı işbirliğiyle 10 Aralık günü Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek "Hediye Bir Gün, Hediye Bir Gece" projesinin hazırlık çalışmaları son hızla devam ediyor. Projenin mimarları Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge ve Tohum Otizm Vakfı Başkanı Mine Narin, yeni yılda otizmli çocuklara umut dağıtacak bu dev organizasyon için yoğun bir çalışma içindeler. Bu etkinlikten elde edilecek tüm gelir, Tohum Otizm Vakfı’nın projeleri için fon yaratacak.

Kıyı’da balık keyfi

Geçtiğimiz yıl Ajda Pekkan’ın eski sevgilisi işadamı Okan Tapan’la kısa süreli bir aşk yaşayan Aylin Livaneli, önceki gece Tarabya’daki Kıyı Balıkçısı’ndan bir erkek arkadaşıyla çıkarken objektiflere takıldı. Aylin Hanım ve yurtdışından gelen misafiri, baş başa yedikleri yemeğin çok keyifli geçtiğini söyledi.

Kanyon’da parti

Philips, geçtiğimiz günlerde Kanyon-Harvey Nichols Gilt Cafe’de özel pir parti verdi. Markanın yeni LCD televizyonu Aurea’nın tanıtım kampanyası kapsamında düzenlenen partiye yaklaşık 500 davetli katıldı. Paris’in en önemli DJ’lerinden DJ Gregory’nin müzikleriyle renk kattığı organizasyon, geç saatlere kadar devam etti.
Yazarın Tüm Yazıları