Amerikalı'nın baş meşgalesi seks

Dünya kaderini etkileyecek olaylara Amerikan seçimlerini koysak sanırım yadırganmaz.

Haberin Devamı

Oysa Amerika'lının başlıca meşgalesi nedir diye bir kamuoyu araştırması yapılsa liste başına çıkan yanıt ''seks'' olacak. Günlük yazılı-görüntülü basını, sosyal medyayı, elektronik iletişimi araştırdığınızda cinselliği içeren olayların çoğunlukta ağır bastığını göreceksiniz.

Kameralara takılanlardan gözümüze erişenlerden bir tutam : Manhattan'ın bir işlek mahallesinde geceyarısı bir kadın müşterisinin evine pizza servisi yapan Cesar Lucas sonradan geri gelip ev kapısı açık kadına yatağında tecavüz etti. Kadın yanında yatan küçük çocuğu uyanmasın diye fazlaca ses çıkartmadı. Lucas ayrılmadan ''Affedersiniz'' diye özür diledi. Dükkanda yakalanan 16 yaşındaki mütecavizi gören kadın ''Daha çocuk bu.'' diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Lucas poliste ifadesi alınırken ''Bu gece çok şehvetliydim.''diyerek kendini savundu.

Haberin Devamı

Profesyonel güreş şampiyonu, TV oyuncusu Hulk Hogan nafaka ödeme sıkıntısına girince kamera karşısına geçti. Ama güreşmek için değil, sevişmek için. Hulk'ın en yakın arkadaşı diskjokey Bubba'nın eski karısıyla aşk yapması filme alındı. İnternette yüksek fiyatla satışa çıkarıldı.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, şarkıcı Christina Aguilera ile milyarder işadamı Davin Novak'ı bakanlık dairesinde ağırladı. Novak ile Aguilera yerkürede aç çocukları doyuracak 460 milyon yemek için 115 milyon dolarak bağış topladılar. Fotoğrafçılar görüntü alırken Hillary, şarkıcının dekoltesinde fırlayacak gibi duran göğüslerine muzip edayla göz gezdirdi. Bir gazeteci Hillary'nin ''Aman bu ikizleri Bill (Çapkın eski başkan)görmesin.'' diye espri yaptığını söyledi.

Seksi pop yıldızı Rihanna (RiRi) ile eski sevgilisi rap'çi Chris Brown dosyasında yeni bir sayfa açıldı. Chris iki yıl önce RiRi'yi döverek tanınmaz hale sokmuştu. Akabinde gençliğin gözdesi pop'çu Chris'in rakibi Drake'le birlikte olmaya başladı. İki popçu'nun adamları W.I.P. klübünde içki şişelerini kullanıp toplu kavgaya tutuştular. Klüpte eğlenen  yıldız basketbolcu Tony Parker'in gözüne bir şampanya şişesinin parçası girdi. Tony klüp aleyhinde 20 milyon dolarlık dava açtı, W.I.P. sahibi ise ünlülerin uğrağız klübe kavganın sebeb olduğu zarar-ziyan için Chris ve Drake'den 16 milyon dolar talep etti. RiRi tekrar Chris'e döndü.

Haberin Devamı

Ünlü model Christie Brinkley yıllarca kendisini boynuzlatan playboy kocası Peter Cook'un yeni eşi Suzanne Shaw'un da hayatını zehir etmeye devam ediyor. Shaw Facebook'u  intikam aracı olarak kulllanan Christie'nin şerrinden kurtulmak için Amerika'yı terkedip Bali'ye yerleşti.

Plak satışı, konser hasılatlarıyla müzik dünyasında rekorlar kıran Mariah Carey ile pop'çu Nicki Minaj birlikte yeraldıkları ''American İdol'' şovunda kapıştılar. Şov yöneticisi Barbara Walters öfkeyle setten ayrılan Nicki'nin ''Yanımda tabanca olsaydı vururdum.'' dediğini nakletti. Yapımcılar çatışmanın reytingleri yükselteceğinden sevinç duyuyorlar. Ölüm tehdidinden dehşete kapılan Mariah bir yaşındaki ikiz çocuklarının başına bir şey geleceği korkusuyla koruma ekibine takviye yaptırdı. İki şöhretli şarkıcı arasındaki çatışmanın rap kraliçesi Remy Ma ile eşcinsel ilişkiden kaynaklandığı söyleniyor.

Yazarın Tüm Yazıları