Akkaya’nın arkasındaki gizemli adam

“Kızım Ayşe, Efe Önbilgin’in evinde darp edildi” açıklamasıyla gündeme gelen Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta Günaydın Steak House’da, önceki gün de Kanyon’da görüntülendi.

Haberin Devamı

Alışveriş merkezinde minik kızıyla birlikte güzel havanın tadını çıkaran Akkaya’nın arkasında yürüyen adam dikkatimi çekti. Bu adam, Günaydın Steak House’da da Akkaya’yla birlikteydi ve onu yine iki adım geriden takip ediyordu...

Yurtdışına açılıyor

Geçtiğimiz yaz Penti için hazırladığı mayolar büyük beğeni gören Deniz Berdan, şimdilerde D2B markası altında mayo ve plaj kıyafetleri tasarlıyor. ‘DB’ markasının 2012 yaz koleksiyonunu da Harvey Nichols’da satışa sunan Berdan, bir yandan da yurtdışına açılmaya hazırlanıyor. Berdan’ın adını ‘Denizbegberdan’ şeklinde değiştireceği markasının ürünleri, eylül ayından itibaren Londra’daki moda tutkunlarıyla buluşacak.

Ödülü kutladılar

Engin Altan Düzyatan ve Nadim Güç’ün yapımcılığını üstlendiği “Dört Duvar Saraybosna” filmi için Nu Pera’nın içindeki Auf’da, Jameson Irish Whiskey sponsorluğunda bir parti düzenlendi. Bosna savaşını bir baba ile oğlunun gözünden anlatan, Los Angeles Türk Filmleri Festivali’nde “En İyi Kısa Film” ve “Seyirci” ödüllerini kazanan film, partide davetlilere de gösterildi. Gece, DJ Tarık Koray’ın müzikleriyle renklendi.

Haberin Devamı

Monkey Club açıldı

Antalya’da açtığı Ally adlı eğlence merkeziyle bir dönem adından sıkça söz ettiren Murat Varol, Mardan Palace Otel’in içindeki Monkey Club ile eğlence sektörüne yeniden ‘merhaba’ dedi. Mekânın açılışı geçtiğimiz hafta sonu Snap konseriyle yapıldı. İş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı açılışa Deniz Seki de şarkılarıyla renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları