Ağustos ayında neler olacak

Merkür yavaş da olsa ilerliyor ve ağustosun ilk haftasından sonra hızlanıyor.

Kararların uygulanması ve isteklerin ortaya konulması bu ay daha kolay olacak. Belirsizliklerin ortadan kalkacağı, projelerin uygulanmaya başlanacağı ve geleceğe yönelik gelişmelerin meydana geleceği bir dönem.

Hem aşk, hem de parasal açıdan ortaya çıkan sürpriz fırsatlar, yabancılarla ortak çalışmalar ve aniden gelişen olaylar son derece dikkat çekici olacak. Bu ay sürpriz aşklar yaşanabilir. Gizli ilişkiler ortaya çıkabilir ve beklenmedik değişiklikler meydana gelebilir.

Gökyüzünün konumu özgürlük ihtiyacının artacağını işaret ediyor. 9-18 Ağustos arasındaki günlerde ani karışıklıkların ortaya çıkacağını, sistemi değiştirmeye zorlayan olayların meydana geleceğini söyleyebilirim. Özellikle 11 Ağustos günü astrolojik açıdan son derece gerilimli bir gün. Özgürlük ihtiyacı ile birlikte ortaya çıkan güvenlik ihtiyacının çatışmasından doğan büyük gerilim, bilinçaltının derinlerinde saklı duran gizli potansiyellerin harekete geçmesine neden olabilir.

Şimdiye kadar uygulanan yöntemlerin değişmesi için zorlayan olayların açığa çıkmasıyla birlikte eski değerlerin önem kazanması mümkün. Bir taraftan yenilik yapmak, öte yandan gelenekleri korumak arzusu içsel çatışmalara neden olacak. Hem aile içi çatışmalar, hem de kazanma arzusunun yaratacağı beklentilerden doğan gerilim, büyük değişimlerin ön hazırlığını oluşturan olayların meydana gelmesine neden olacak. Fakat gerilim ve öfke uyandıran olaylar aynı zamanda fırsatları da içinde barındırıyor. Yıkıcı etkiyi yapıcı biçime dönüştürmek ve yaratıcılığı ortaya çıkarmak mümkün.

11 Ağustos günü Merkür, 12’sinde ise Venüs Aslan burcuna geçiyor. Böylece ayın ikinci yarısı şan, şeref ve gösteriş arzusu ile birlikte çocuklar önem kazanacak.

İlişkiler önem kazanıyor

Uyum, ahenk ve ilişkilerin önem kazanacağı bir gün. Sevgi ihtiyacının artmasıyla birlikte ortaya çıkan karamsar duygular ilişkilere yansıyabilir. Tedbir ve güven ihtiyacından doğan istekler, ilişkilere zorluk getirebilir. Ancak sakin ve kararlı davranmak, gelişmeleri beklemek mümkün olacak. Sorunları fazla büyütmeden gözden geçirmek ve hesap yapmak için uygun bir gün.
Yazarın Tüm Yazıları