Yunanistan’a gitti

Geçtiğimiz günlerde evinin merdivenlerinden düşerek kolunu inciten Mehmet Ali Erbil, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Yunanistan’a tedavi olmaya gitti.

Kolundaki ağrının artması sonucu Atina’da bulunan bir bioenerji uzmanına giden ünlü şovmene, beş aylık hamile olan eşi Tuğba Erbil de eşlik etti. İki gün Yunanistan’da kalan ve dün yurda dönen Erbil, "Kolumdaki ağrı artınca tavsiye üzerine oraya gittim. Fizik tedavi gibi bir tedavi yöntemiyle kol kaslarımı güçlendirmeye çalışıyoruz. Eşim de benimle. Aslında biraz da dinlenmek istedik" dedi

Berk Çiller’in projeleri/images/100/0x0/55eaa670f018fbb8f88de385

Özer-Tansu Çiller çiftinin küçük oğlu Berk Çiller’in, Beyoğlu’nda satın aldığı binayı otele dönüştürmek için çalışmalara başladığını öğrendim. Hizmete giriş tarihi olarak da 2007 yazını belirlemiş. Kilyos’ta ailesine ait arazide de inşaata başlayan Çiller, buraya 40 daireli rezidans yaptırıyormuş. Çiller’in Kilyos’taki iş ortağı ise ünlü mimar Eren Talu.

Çocuklarla tatil

Rafet El Roman’dan boşanan Tuğba Altıntop, yakında eski eşi ve çocuklarıyla birlikte tatile çıkacağını söyledi. Altıntop, "Çocuklarım ve Rafet ile artık sık sık telefonda konuşup mesajlaşıyoruz. Rafet çocuklarla konuşmuş, nisan sonunda çocuklar paskalya tatiline girecekleri için beni çağırdılar. Hep birlikte tatil yapacağız. Rafet ve çocuklarla birlikte karavan ile Almanya’dan yola çıkacağımız tatil için program yapmaya başladık.

Rafet’in başka biriyle evlilik yapması beni üzmez... Güzel ve mutlu olacağı bir insan olursa evlenmesini ben de çocuklarım da isteriz. Çocuklarımla birlikte olmak, onlarla nefes almak benim için çok daha önemli. Bu tatil belki bir şeyleri değiştirebilir. Böyle bir teklifin Rafet’ten gelmesi beni ve çocukları çok sevindirdi. Gözüme uyku girmiyor. Bir an önce çocuklarımla bir araya gelip eski günlerde olduğu gibi birlikti mutlu olmamızı istiyorum" dedi.

Bizimkisi bir nevi iş yemeği

Hülya Avşar, geçtiğimiz pazar akşamı boşandığı eşi Kaya Çilingiroğlu’yla her zaman gittikleri Tarabya’daki restoranda buluştu. Mekan çıkışında kendilerini kapıda bekleyen basın mensuplarıyla karşılaşan Avşar, "Kaya’nın babasının adına düzenlenecek golf turnuvasıyla ilgili konuştuk" dedi. Çilingiroğlu da "Bir nevi iş yemeği oldu aslında" açıklamasını yaptı.

Avşar, Kaya Çilingiroğlu ve sevgilisi Feraye Tanyolaç’la ilgili sorulara da şu yanıtı verdi: "Ben Feraye Hanım’la dört sene birlikte çalıştım. Evlenmeyi düşünür ve beni de davet ederlerse seve seve gider hatta sahne bile alırım. Bu arada ben Feraye Hanım’ın hamile olup olmadığını bilmiyorum, bunu sizlerden duyuyorum ama eğer hamileyse ne güzel Zehra’ya da bir kardeş olur. Kaya’nın çocuğunun her zaman başımın üstünde yeri vardır."

Balık keyfi

Geçtiğimiz gece Osman Yağmurdereli eşiyle, Oya Aydoğan da sevgilisi Ahmet Mertoğlu’yla Arnavutköy’deki balıkçı Fishmekan’daydılar.

Geçmiş olsun

Esin Moralıoğlu, geçtiğimiz gece Nişantaşı’ndaydı. Moralıoğlu’nun sağ elinin üzerindeki yara bantları dikkat çekti. Esin Hanım, bunların diş izi olduğunu, arkadaşı Didem Uzel’in köpeğiyle oynarken ısırıldığını söyledi.

Babasını izledi

Eric Assous’un yazıp, Gencay Gürün’ün Türkçe’ye çevirdiği, Berna Laçin ile Cihan Ünal’ın rol aldığı "Dönmedolap" oyunu, önceki gün seyirciyle bir kez daha buluştu. Profilo Kültür Merkezi’ndeki oyunu izlemeye gelenler arasında Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal da vardı. Cihan Ünal, oyunun geçtiğimiz ay yapılan galasında bulunmayan Yağmur Ünal’ın neden o geceye katılmadığı yönündeki soruya, "Biz kızımla sık sık görüşüyoruz ama bunu siz görmüyorsunuz. Tiyatromuzun galası olduğu gün Yağmur yurtdışındaydı, gelemedi" yanıtını verdi. Cihan Ünal, diğer kızı Irmak Ünal hakkında sorulan sorulara ise yanıt vermedi.

Ayrılık kesin dönüş yok

Kısa bir süre önce evlenmelerine rağmen ayrılık kararı alan Göksel Sunter ve Eylül Deniz, geçtiğimiz haftalarda yeniden bir arada görülmüştü. Barıştılar sanırken yeniden anlaşmazlığa düşüp ayrılık kararlarını yenileyen çiftten Eylül Deniz, geçtiğimiz gece annesi Havva Deniz’le 24’üncü yaş gününü kutladı. Arnavutköy’deki Fishmekan adlı balıkçıda annesi ve menajeri ile doğum gününü kutlayan Deniz’in ayrılığa rağmen eşi Göksel Sunter’e ait Jaguar marka otomobille mekana gelmesi dikkat çekti.

Taş devri modası

Esra Üstünkaya, geçtiğimiz gece Blackk’teki davete katıldı. Esra Hanım’ın siyah, deri mini eteği çapkın erkeklerin bakışlarına maruz kaldı. Eteğin bir de yırtmaçlı olması Üstünkaya’yı bir anda mekanda fark edilir kıldı.
Yazarın Tüm Yazıları