Yeni yılın ilk faaliyeti

Ocak ayı boyunca devam eden yeni yıl heyecanını arttıran nedenlerin başında yeniliklerin sunulmaya devam etmesi ve geleceğe olan merakın güçlü olması geliyor.

Bayramın ardından uğradığım Kapitol Alışveriş Merkezinde dolaşırken çok şaşırmıştım. Çünkü bir bayram havası vardı ve hatta "Acaba bayram bitmedi mi" duygusunu uyandırıyordu.

Aslında böyle bir duyguyu genellikle yaşayan biriyim ve böyle bir hal benim açımdan pek şaşırtıcı bir durum değil. Yani gelecek zamanda yaşayan biri olarak, içinde bulunduğum zamanı geçmiş olarak algılamalarım öylesine fazla ki, hangi geçmişte bulunduğumu bazen karıştırabiliyorum. Mesela şimdi 2008 yılını inceliyorum. Ve bu incelemeler sırasında öylesine yoğunlaşıyorum ki, 2008 yılını yaşıyorum. Sonra içinde bulunduğum zamana geri döndüğümde bir çeşit "Zamanda Yolculuk" yapmış gibi hissediyorum. Geleceğin hazırlığını şimdi yaptığımızın bilinciyle geçmiş ve bugünü çok önemsiyorum. Ve özellikle bugün yapacaklarımızın geleceğin hazırlayıcısı olduğunu bilmenin sorumluluğu, daha özenli çalışmalar içinde bulunmaya beni sevk ediyor.

Sonra çalışmalarımın sonuçlarını yakın çevremle paylaşmanın ötesine geçip herkesle paylaşmak için gayret gösteriyorum. Çünkü bilgi, sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Bilgilenmenizi sağlayan dünyaya karşı sorumluluğun getirdiği bir gayret bu. Üstelik öğrendiklerinizi aktarmalısınız ki, yeni bilgilere ulaşabilesiniz. İşte bu duyguyla yeni yılın ilk faaliyetini gerçekleştirmiş bulunuyorum ve Maltepe Carrefour Alışveriş Merkezinde öğrencilerimle birlikte astroloji bilgilerini paylaşıyoruz.

Bu pazar gününe kadar her gün öğleden sonra herkesin doğum zamanına göre yıldız haritasını çıkartıyoruz ve doğum anındaki gökyüzünün konumuna göre potansiyel yeteneklerini ve 2007 yılının önemli zamanlarını inceliyoruz. Ve bu çalışmayı Altınışık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği adına bir hizmet olarak ücretsiz yapıyoruz. Böylece hem öğrencilerim için, hem de benim için son derece keyifli bir araştırma oluyor, hem de bilgilenmek isteyenler için bilgiye ulaşmalarını sağlamış oluyoruz. Bilgilenmek adına gerçekleştirdiğimiz yeni yılın ilk faaliyetine meraklı olan herkesi bekliyoruz.

Duygular değişecek

Sabahın erken saatleri duygusal gerilimin çok yoğun olacağı bir vakit. Ancak öğlene doğru duygular değişiyor. Venüs ile Jüpiter arasında meydana gelen uyumlu etkileşim iyimserliğin yükselmesine ve şans olarak değerlendirilecek fırsatların açığa çıkmasına neden olacak. Duyguların çok fazla büyümesi ve ayrıntıların önem kazanmasıyla birlikte ayrıntıların içindeki fırsatları da yakalamak mümkün olacak. Hem aşk, hem de finans konularına yönelik iyimserliğin artması, olumlu gelişmelerin meydana gelmesini sağlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları