Yeni yıl konseri candır

Haberin Devamı

21 Aralık’tan bir sonraki gün, eğer hepimiz hala hayattaysak, bu yazıyı okuyorsun demektir kıyamet söylentisi mağduru canım okur. Bu yüzden gönül rahatlığı ile ilan edebilirim ki; işteee en sevdiğim düzlüğe girdik. Yeni yıl öncesi son hafta. Yeni yıla bir hafta kala, canlanır dünya.
Bu haftayı çok sevme nedenlerimden biri de; tüm şehirde ardı ardına düzenlenen yeni yıl konserleri. Kendi gideceklerimi ajandama not alırken; dur yahu dedim, bu notları okurlarla da paylaşayım. Kim bilir belki gerçekten okuyanlar vardır bu satırları. Belki gerçekten yeni yıl konseri severdir onlar da benim gibi. Belki gerçekten patadanak karşılaşırız bir konser öncesi. Belki derler, senin yazdıklarını okuduk da geldik. Belki dünyalar benim olur. Belki yeni yılda dünya daha güzel bir yer olur. Belli mi olur?

Haberin Devamı

Yeni yıl konseri candır

JAY JAY JOHANSON
22 Aralık, Cmts - 22:30 – Ooze Venue – 20 TL
1996 yılında trip hop etkileriyle çıktığı yolda müziğini ‘elektroclash’den uzak kalmayarak şekillendiren Jay-Jay Johanson, yayınladığı her albümüyle dinleyici kitlesini genişleterek İsveç sınırlarını aşmayı başardı. Genellikle jazzy, trippy vokaliyle yarattığı karanlık atmosfer ile dikkat çeken müzisyen, albümlerindeki müzikal derinliği her albümde daha çok artırdı ve melankolik şarkılarının yanında müziğine alışık olmadığımız bir neşe kattı. Türkiye’de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip Jay-Jay Johanson, “So Tell The Girls That I Am Back in Town”, “It Hurts Me So”, “On The Radio” gibi sevilen parçalarının yanı sıra son albümü “Dilemma”dan şarkılarını seslendirecek.

ZUHAL OLCAY & HALİL SEZAİ
22 Aralık Cmts- 23:00 – İzmir Arena – 50 TL

İzmir Bayraklı Arena’da unutulmayacak bir gece! Zuhal Olcay ve Halil Sezai aynı sahnede. Oyunculuk kariyeri yanında, yorumculuk kariyerinde de kendisini ispatlayan, duru sesi ve dinamizmi ile büyük beğeni toplayan Zuhal Olcay ile çeşitli tiyatro oyunları ve dizi filmlerde oynayan ve 2011 yılında karda Seni Beklerken albümü ile müzik kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Halil Sezai, Bu özel projede bir araya geliyor.

Haberin Devamı

KENT ORKESTRASI & ZEYNEP CASALİNİ
26 Aralık Çarş - 22:00- İsmet İnönü Sanat M. – Ücretsiz

Kent Orkestrası, yeni yılı konuk sanatçı Zeynep Casalini ile karşılıyor. Orkestra düzenlemelerini Zafer Çebi’nin yaptığı konserde, Hüseyin Çebi şefliğinde; başta ünlü tenorumuz Aydın Uştuk olmak üzere Sedat Yüce, Funda Öncü, Tülay Şen, Bahar Pamukçu, Şenay Gökdemir, İpek Kaletaş solist olarak sahne alıyor. Kent Orkestrası Yeni Yıl Konseri’nin salon kapasitesi kadar olan davetiyesi, 17 Aralık 2012’den itibaren İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişesi’nden temin ediliyor.

Yeni yıl konseri candır

JEHAN BARBUR
27 Aralık PERŞ. - 22:30 – BİOS – TAM 30/ÖĞR 25 TL

Jehan Barbur ‘Uyan’ ve ‘Hayat’ albümlerinin ardından geçtiğimiz ay Ghetto’da yeni albümü ‘Sarı’ ile tekrar dinleyiciyle buluşmuştu. Albümde kendi parçaları dışında, bir Bülent Ortaçgil şarkısı olan Dalyan Deltası’nın yeni yorumu ile müziği Cahit Berkay’a ait olan Kırık Bir Aşk Hikayesi, Jehan Barbur’un sözleriyle yer alıyor.

Haberin Devamı

Yeni yıl konseri candır

YENİ TÜRKÜ
29 Aralık Cmt - 22:00 – ZEUS - 30 TL

İşte iki elim iki ayrı uğraşta olsa; kaçırmayacağım konser. Şimdi ve Sonra... Yeni Türkü... Adını albümde bir şarkı olarak yer alan Yılmaz Erdoğan’ın “Ankara” şiirinin dizelerinden alan yeni albüm, 10 yeni “Yeni Türkü” şarkısı içeriyor. Albümün çıkış parçası “Böyle Gitmez”, Cengiz Onural ve Derya Köroğlu imzalı. Şarkı radyolarda ve TTNet Müzik platformunda dinleyiciyle buluşmaya başladı.Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın ve Furkan Bilgi hem yepyeni şarkılar hem de klasik Yeni Türkü repertuvarı ile Alsancak Gazi Kadınlar Sokağı’ndaki Zeus Bar’da.


 

Yazarın Tüm Yazıları