Yasemin Boran

Mektuplar

6 Nisan 2007
* RUMUZ: Osiris21 Haziran, Güneş’in burç değiştirdiği gün. Burcunuz İkizler de olabilir, Yengeç de... Doğum saatinizi bildirmemiş olduğunuz için burcunuzu belirleyemiyorum. Şayet günün ilk saatlerinde doğduysanız burcunuz İkizlerdir. Ancak öğle üzeri saatlerinden itibaren Yengeç burcuna geçiyor. Bilinçaltınızla ilgili sorduğunuz ilginç soruya cevap olarak kurtulmak istediğiniz fikirden meditasyon yaparak uzaklaşabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz bir konuya yönelerek de dikkatinizi değiştirmeniz mümkün. Böylece görmüş olduğunuz tekrarlayan rüyadan kurtulabilirsiniz.

* RUMUZ: 2007 neler getirecek

Yükselen burcunuz Başak. Akrep erkekleri size çekici gelir. Onlardan pek çok şey öğrenebilirsiniz fakat baskı duygusu uyandırması ve sizi zorlaması da söz konusu. Evleneceğiniz kişinin sizi anlamasını bekliyorsunuz. İlişki anlayışınız yüksek. Sezgileri kuvvetli, sizi anlayan biri ile iyi bir evlilik yapabilirsiniz. Balık erkeklerini anlayışlı ve sezgisel bulacağınız için aranızda iyi bir anlaşma olabilir. 2007’nin ikinci yarısı ve 2008 yılı sizin için aşk ve evlilik açısından ilginç gelişmelerin olacağını gösteriyor.

* RUMUZ: Efsaneler

Araştırdığınız konular gerçekten sizi geliştirecek türden. Ancak okuduklarınızı uygulamanız zor olabilir. Özellikle sözünü ettiğiniz konular disiplin gerektiriyor ve üstelik hayatınızı da aynı şekilde disiplin altına almanız gerekiyor. Sadece meraklı bir okur ve bilgi biriktirmek şeklindeki çalışmalarınızı sürdürmeye devam edebilirsiniz. Bunun dışında kendi başınıza yapacağınız çalışmalar için daha fazla bilgi biriktirmiş olmanız gerekiyor. Yoksa bilinçaltına yapılacak yolculuklar gerçekten son derece zor ve kişi için bazı tehlikeleri içeriyor. Benim tavsiyem şimdilik okumaya ve araştırmaya devam edin. Öğrendiklerinizin karşılığını hayatın içinde anlamaya çalışın ve bazı küçük testler yapın. Ancak sözünü etmiş olduğunuz türden derin bilinçaltı çalışmalarına tek başınıza atılmayın. Bu çok büyük bir maceradır ve böyle bir maceraya atılırken kişinin iyi donanmış olması gerekir. Yani mağaracılık yapmak için hem ekipmanınızın iyi olması, hem de bir rehberin olması gerekir. Yoksa karşınıza bir mağara çıktı diye düşünmeden içine girip araştırma yapmak ve bilmediğiniz derinlerdeki dehlizlere dalmak pek akıllıca olmayacaktır.

Gizli toplantılar yapılacak

Bugün Mars burç değiştiriyor ve Kova burcundan çıkıp Balık burcuna giriyor. Gizli ilişkiler, gizlilik gerektiren konular, hastaneler ve cerrahlar için hareketli bir dönemin başladığını işaret ediyor. Akrep burcunda ilerleyen Ay, sabahın erken saatlerinde zihin faaliyetinin derinleşeceğini ve gizli toplantıların yapılacağını gösteriyor. Özellikle geleceğe yönelik kaygıların neden olduğu düşünceler yoğunlaşacak ve şimdiye kadar düşünülmemiş çözümler ortaya çıkacak.
Yazının Devamını Oku

Mektuplar

5 Nisan 2007
Yükselen Boğa, Aslan ve Terazi hakkında bilgi isteyen mektuplara kısaca yükselen burçlarının özelliklerini açıklıyorum. Elbette yükselen üzerinde bulunan gezegenler ve açılar bu özelliklerde önemli değişikliklere neden olabilir. Fakat genel olarak şöyledir; 

YÜKSELEN BOĞA

Sakin, kararlı, ağır ve emin bir görünüm verir. Genelde yuvarlak hatlı, açık tenli ve hareketleri ağırdır. Sanat ve işe yararlılık bir arada bulunur. Kaliteli ve pahalı olmakla birlikte kullanışlı ve pratik kıyafetleri tercih eder. Güzel görünümle birlikte rahatlık ön plandadır.

Aceleci davranmadan hedeflerine kararlı bir biçimde ulaşabilme potansiyeline sahiptir.

Bu konum kişiye sakin ve ağır bir görünüm verebilir. Maddi konularda iyi düşünür ve sabırlıdır. Bildiği ve kalıcı şeyleri sever. Kendini maddi ve manevi güven içinde hissetmek ister. İlişkilerinde sadakat ve süreklilik arar. Sakin ve huzur dolu bir mizaca sahiptir. Bir kere öğrenirse kolay unutmayıp her zaman kullanacaktır. Tahminlerini iyi düşündükten sonra yapar. Para harcarken dikkatlidir ve asla sonuca ulaşmak için acele etmez. Yükselen Boğa kıymetli şeyleri ve bozulmayan düzenleri sever. Kadınları da erkekleri de mücevhere düşkündür. 

YÜKSELEN ASLAN

Bu konum kişiye güçlü bir kişilik verebilir ve başkalarını kolayca etkisi altına alabilir. Dürüst, samimi, romantik ve idealist bir kişidir. Henüz cömertliği öğrenmemişse; egoist, kinci ve disiplinsiz olabilir. Gösterişi seven, ben merkezci ve gururludur. Ama kendini güçlü bir biçimde ifade eder. Alkışları ve ilginin odağı olmayı sevdiğinden oyunculuk ona çekici gelebilir. Kendisinin ve başkalarının özgürlüğüne önem verir. Enerji, heyecan ve yaşam coşkusu ile doludur. Yönetilmekten hiç hoşlanmaz. Daima yöneten, organize eden ve dediklerinin yapılmasını isteyen biridir.

n YÜKSELEN TERAZİ

Bu konum kişiye anlayış ve barış severlik verecektir. Uzlaşma ve başkalarıyla ilişki kurabilme yeteneğine sahiptir. Bunu tam olarak başarabilmesi için, birinin ona eşlik etmesi gereklidir. Bir sorunun her iki tarafını da gördüğünden, bir sonuca varması ve cevap verebilmesi uzun sürebilir. Bu nedenle kararsız kalabilir. Uyum ve ahenk içinde olmak Yükselen Terazi için çok önemlidir. İyi görünmeyi, çevresindeki insanları büyülemeyi ister. Onlar tarafından beğenilmelidir. Etrafındaki olaylara hem mantıklı, hem duygusal yaklaşıp, bir denge kurmak ister. Cana yakın ve sosyaldir. Estetik anlayışı son derece yüksektir.

Gerçekler ortaya çıkacak

Son derece ilginç karşılaşmaların meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu kaderle ilgili araştırmaların yapılacağını, geçmişin derinliklerinde saklı olan gerçeklerin ortaya çıkacağını gösteriyor. Gizli kapaklı işlerin sürpriz bir biçimde ortaya çıkması mümkün. Bazı karışıklıklar olsa bile bugün son derece yaratıcı çözümler üretilebilir ve farklı konular dikkat çekici olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde duygular derinleşecek ve parasal endişeler ortaya çıkacak.
Yazının Devamını Oku

Burçların tarihleri neden farklı

4 Nisan 2007
Gazete ve dergilerde burçların zamanını belirten tarihlerin farklı olmasından kafası karışanların yazdıkları mektuplar üzerine bu konuya açıklık getirmem gerektiğini düşünerek, önce burçların ne olduğunu anlatarak başlıyorum. "Burcum Koç" veya "Başak" dediğiniz zaman doğduğunuz anda Güneş Koç takım yıldızında veya Başak takım yıldızında bulunuyor demektir. Güneş, Koç takım yıldızında yaklaşık olarak 21 Mart-20 Nisan tarihleri arasında dolaşıyor. Bu tarihler arasında doğan kişinin burcu da "Koç" oluyor. Veya 24 Ağustos-23 Eylül günleri arasında Güneş Başak burcunda dolaşıyor ve şayet bu günler arasında doğduysanız, burcunuz "Başak" oluyor. Ancak, Güneş’in bir burca girdiği ve çıktığı tarihler olarak belirtilen günlerin yaklaşık olarak yazıldığını bilmelisiniz. Çünkü, dünyanın güneş çevresindeki dönüşü biliyorsunuz 365 gün 6 saat. Yani 6 saatlik bir ’artık zaman’ var. Bu da Şubat’ın dört yılda bir 29 çekmesine neden oluyor. Bu ’artık zaman’ Güneş’in burç değiştirdiği günlerde de sapmalara neden oluyor. Ayrıca Dünya’nın Güneş’e yaklaştığı ve uzaklaştığı zamanlar var. Yaklaştığı zamanlarda geçişler hızlı, uzaklaştığı zamanlarda ise daha yavaş oluyor. Yani diyelim ki, siz 23 Ağustos’ta doğdunuz. Baktığınız gazetede ise, 23 Ağustos Aslan burcunda gözüküyor. Bu durumda sizin burcunuz, Aslan da olabilir, Başak da... Zira doğduğunuz yıl Güneş Başak burcuna 23 Ağustos’ta da girmiş olabilir. Bazı yıllar Güneş Başak burcuna 23 Ağustos’ta giriyor, bazı yıllar 24 Ağustos’ta. Şayet böyle burçların kesiştiği bir günde doğduysanız, burcunuzun tam olarak ne olduğunu öğrenmek için bir astrologa danışmanız gerekir. Tabii doğum saatinizi de bildirerek. Çünkü, 23 Ağustos’un sabah saatlerinde Güneş hálá Aslan burcunda dolaşırken öğleden sonra Başak burcuna geçmiş olabilir. Bu örnekte görülen durum bütün burçlar için geçerlidir. Güneş’in geçiş anında doğanların tam olarak burçlarının ne olduğunu bilmek isterlerse, doğum anında gökyüzünün konumunu gösteren takvime (Ephemeris) bakarak öğrenebilirler. Dergiler ve gazetelerde burçların belirtilen tarihleri bir günlük sapmalarla bu nedenle farklı yazılmaktadır.

Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz

Duygusal baskı yaratan olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu istekleri ortaya koymanın zor olacağını gösteriyor. Parasal konuların önem kazanması ve ihtiyaçların artması endişelerin uyanmasına neden olabilir ve yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçmek zorlaşabilir. Ancak uygulamalarla ilgili yapılacak değişiklikler ve şimdiye kadar düşünülmemiş yepyeni çözümler üretmeye yönelik farklı çalışmalar dikkat çekici olacak. Bugün ekip çalışmaları ve organizasyonlara yönelik yapılacak çalışmalar verimli olabilir.
Yazının Devamını Oku

Mektuplar

3 Nisan 2007
* RUMUZ: Yükselen BurçEn doğru yükselen burcunuzu öğrenmek istemişsiniz. 02.35 olarak belirttiğiniz doğum saati doğruysa Yükselen Burcunuz 41 dakika ile İkizler burcuna giriyor. Yani Yükselen Burcunuz İkizler. Ay ise, 04 derece 42 dakika ile Başak burcunda. Öğrenmeyi seven, yakınlarıyla ilişkisi kuvvetli ve enerjisi yüksek birisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme potansiyeliniz var. Özellikle şu sıralarda hayallerinizi tetikleyen gelişmelerin olduğu şanslı bir dönemdesiniz. Şansınızı iyi kullanmak için gayret gösterin.

* RUMUZ: Mine Atasoy

Sevdiğiniz kişiyle aranızda aşk olduğu görünüyor. Birbirinizi zorlayabilirsiniz fakat bu zorlama her ikinizin de gelişmesine katkıda bulunacak. İlişkinizi evlilikle noktalayabilirsiniz. Zorlayıcı, farklı ve zeki biri olmalı. Siz ise iyimser, şanslı ve ilişki anlayışı kuvvetli, zihin faaliyeti yüksek birisiniz. Sizin fikirlerinizden etkilenir ve düşünceleriyle ilgili ihtiyacı olan değişiklikleri yapabilir. Üstelik birbirinize şans getireceğinizi de söyleyebilirim. İyi arkadaş olmak, evlilik için de istenilen bir durum. Endişelerinizden uzaklaşıp evlilik hazırlığı yapabilirsiniz.

* RUMUZ: Tatlı Bebek

Anlattıklarınız gerçekten üzücü. Fakat hiçbir şey anlamsız değildir. Durumu talihsizlik olarak değerlendirmeyin. Ayrıca bebeğin şanssız olduğunu düşünmeyin. Verdiğiniz doğum bilgileri doğruysa son derece şanslı bir bebek olduğunu söyleyebilirim. Zaten şanssız olsaydı şimdiye kadar geçirdiği onca ameliyattan kurtulamaz, ölürdü. Gerçekten şanslı bir bebek. Bu sene ufak tefek operasyonlar olsa bile daha kolay yaşayacak ve her türlü zorlukla başa çıkabilecek. Bu seneyi atlattıktan sonra sağlığına kavuşabilir. Ona sevginizi gösterin ve kuvvetli bir duyguyla sarılın. Çok minik olsa bile sevgi duygusunu algılayacak hassasiyete sahip ve sizin sevginiz onun tamamen iyileşmesine yardımcı olabilir.

Fırsatları kaçırmayın

Terazi burcunda ilerleyen Ay bugün Jüpiter ve Satürn’ü harekete geçiriyor. Bugün şans ve hayalleri gerçekleştirmek için doğan fırsatları kullanmak mümkün olacak. İyimserlik ve kötümserliğin birlikte bulunduğu bir gün. Ancak kötümserlik tedbirli olmayı sağlayacak ve fırsatları gerçekleştirmek için daha büyük bir gayret ortaya konulacak. İlginç fikirlerin ve farklı projelerin son derece dikkat çekici olabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu iletişim sektörünün hareketli olacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Nisan ayında neler olacak

2 Nisan 2007
Son derece hareketli bir ay olacağını işaret eden gökyüzünün konumu yeni başlangıçlar yapmak için uygun koşulların olabileceğini gösteriyor.

Ayın ilk haftası Pluto’nu tetikleyen Mars, önemli değişikliklerin olabileceğini ve özellikle radikal değişikliklerin büyük bir enerjiyle gerçekleşebileceğini işaret ediyor. 6 Nisan akşamı Mars burç değiştiriyor ve Kova burcundan çıkıp Balık burcuna giriyor. Böylece Balıklar’ın beklentileri yükselirken bazı karışıklıklar da ortaya çıkabilir. Özellikle hastaneler, vakıflar ve gizlilik gerektiren konulara yönelik ilginç gelişmeler ortaya çıkabilir.

Ay sonuna doğru Mars, Uranüs’ü tetikleyecek. Skandalların ortaya çıkabileceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda yaratıcılık gerektiren alanlarda yapılan çalışmaların son derece şaşırtıcı ve dikkat çekici boyutlarda olabileceğini gösteriyor. Özellikle ayın son haftası hem cerrahi alanında, hem de sanatsal faaliyetler açısından ani gelişmelerin ve beklenmedik değişikliklerin ortaya çıkması mümkün. Ancak Venüs’ün sert etkisi de bu dönemde ilişkilerde ortaya çıkabilecek önemli karışıklıkların olabileceğini işaret ediyor. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik derinden etkileyici olayların ortaya çıkması isteklerin tamamen değişmesine neden olabileceği gibi beklenmedik değişikliklerin yapılması için de zorlayacak.

Merkür 10 Nisan’da burç değiştiriyor ve Koç burcu’na giriyor. Yeni projelere başlamak için son derece hareketli bir dönemin başladığını işaret ediyor. Girişimler konusunda ortaya çıkan bazı aksaklıkların büyük bir hızla giderilmesinin mümkün olabileceğini gösteren bu konum aynı zamanda yeni çareler üretileceğini, planlarda hızlı değişiklikler yapılabileceğini ve büyük bir istekle ekip çalışmaları yapılabileceğini işaret ediyor. Üstelik Venüs de 12 Nisan’da İkizler burcuna girdiği için duyguların hızlı değişmesi, düşünceleri destekleyecek.

10 Nisan’dan itibaren çok çeşitli organizasyonlar yapılabileceği gibi aynı zamanda güzellik sektöründe de yenilikler ve çok çeşitli çalışmalar başlayabilir. 20 Nisan akşamı Güneş burç değiştiriyor ve Koç burcundan çıkıp Boğa burcuna giriyor. Böylece Boğalar’ın dönemi başlamış oluyor. Bugünden itibaren finans ve parasal çalışmalara yönelik konular önem kazanmaya başlayacak. Zaten ayın son haftası Mars-Uranüs kavuşumunu tetikleyen Venüs, parasal konulara yönelik bazı karışıklıkların ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Ani değişikliklerin olması, duyguların hızla değişmesine ve beklentilerin tamamen farklı bir yön kazanmasına neden olacak.

<B>Yeni başlangıç</B>

Uyum, ahenk ve güzelliği sembolize eden Terazi burcunda ilerleyen Ay, günün ilerleyen saatlerinde Dolunay konumuna geliyor. Sabahın erken saatlerinde güçlü arzuların uyanacağını ve yeni başlangıçlar için güzel duyguların açığa çıkacağını gösteriyor. Ancak heyecan ve yoğun duyguları zaptetmek kolay olmayabilir. Merkür ile Venüs arasındaki uyumlu açı iletişim ve ekip çalışmalarının kolay olacağını, isteklerin güzel ifade edileceğini işaret ediyor. Parasal konulara yönelik bazı baskılar olabilir.

Yazının Devamını Oku

Duygular özgürleşiyor yaratıcılık açığa çıkıyor

31 Mart 2007
Eskiden başlamış olan ve çok ağır ilerleyen konuların hız kazanacağını işaret eden gökyüzünün konumu hem aşk, hem de projelerle ilgili sürpriz gelişmeler olacağını gösteriyor. İlişkiler çok farklı boyutlar kazanabilir ve şimdiye kadar kabul görmüş değerler tamamen değişebilir. Duyguların özgürleşmesiyle birlikte yaratıcılığın açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu hem sanat, hem de teknolojide ilginç yeniliklerin şaşırtıcı boyutlara ulaşabileceğini gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Ölmeyi düşünmeyin

29 Mart 2007
Yaşamaktan sıkıldığını anlatan mektuplara topluca cevap verme gereğini duyuyorum ve hiçbir şeyin hayattan daha önemli olmadığını söylüyorum. Elbette ki, ölüm fikrine ulaşmak zekanın ürünü. Fakat bu noktada zekanın kullanım biçimi çok önemli. Tek yanlı çalışan bir zeka, o kişinin çok zeki olduğunu göstermiyor. Sadece düşüncelerinin belli bir noktada kilitlendiğini gösteriyor.

Halbuki zeka, hayatın birçok boyutu olduğunun farkındadır. Her şeyi göremese bile, hayatın sadece gördüğü kısmından ibaret olmadığını bilir. Görmeye, bilmeye ve anlamaya çalışır. Peşine düştüğü düşünceden ibaret bir dünyada bulunmadığının farkındadır. Düşünce sınırını geliştirir. Ve anlar ki, yaşamakta olduğu hayat, sırlarla dolu gizemli bir maceradır. Zeka, maceradan hoşlanır. Çünkü, macera, keşif demektir. Öğrenmek demektir, heyecan demektir, hayatın farkına varmak, keyfine ulaşmak demektir. Ve maceraya atılır. Bilinmeyenin esrarlı yollarında karşılaştığı her şey "Bilgi" demektir. Gözlerini, kulaklarını, düşüncelerini bilgiye açar. Bu açılımın yarattığı enerjiyle hayatı ve dünyayı kavrar. Bu kavrayış, bilincinin yükselmesine, varlığının nedenini keşfetmesine yardımcı olur. Ve bilir ki, hayat ne mahkumiyet yeridir, ne de kaçılması gereken bir yer...

Bilir ki, dünya düşüncenin ürünüdür ve düşündükçe, düşüncenin sınırsız olduğunu anlar. Bu demektir ki, hayat da sınırsızdır. Ve düşüncelerin sınırını aşmaktadır. Çünkü, düşünceyi oluşturan, bilgidir. Ve bilgi yaşadıkça ulaşılan bir sonsuzluğa sahiptir. Demek ki, bilmek için yaşamak gerekir. "Ölüm deneyimini nasıl olsa bir gün tecrübe edeceğiz. Ha bugün, ha iki yıl sonra, ne fark eder?" diyenlere iki yıllık bir farkın azımsanmayacak tecrübelerle dolu olduğunu söylemek istiyorum. Hatta ’1 gün’ dahi öylesine önemlidir ki, bütün bir sene boyunca elde edilemeyecek bilgiyi 1 gün içinde aniden öğreniverir ve olağanüstü bir hal içinde kendinizi buluverirsiniz.

Pek çok kişinin hayatında böylesi unutulmaz günler vardır ve hayatın değeri dakikaların içinde saklıdır. İşte, böylesi bir açıklama da hayata bakışın bir başka boyutudur. Ve hayata nereden bakarsanız, sadece onu görürsünüz. Hayat, bizim görüşlerimizden ibaret olduğuna göre, görmeyi bilmek için yaşamak gerek.

Kayıplar fırsata dönüşecek

Son derece ilginç bir gün. Meydana gelen olaylar son derece dikkat çekici ve etkileyici olacak. Şimdiye kadar düşünmemiş ve önemsenmemiş konuların önem kazanacağını işaret eden gökyüzünün konumu kayıpların fırsata dönüşeceğini gösteriyor. Hayallerin ve ideallerin değişmesiyle birlikte istekler de değişiyor. Güç savaşlarının yapılması mümkün. Ancak, farklı beklentilerin ortaya çıkmasıyla birlikte stratejilerin değişmesi de söz konusu. Bugün gösteri dünyasında ilginç gelişmeler meydana gelebilir.
Yazının Devamını Oku

Mektuplar

28 Mart 2007
* RUMUZ: Hülya ÖzgürDoğum tarihinizi bildirmişsiniz ama doğum saati ve doğum yerini yazmamışsınız. Bu nedenle ayrıntılı bilgi aktarmam ve sevdiğinizle aranızdaki uyumluluğu incelemem mümkün değil. Ancak sizin Akrep, sevdiğinizin ise Yengeç olduğunu belirtmişsiniz. Akrep ile Yengeç birbirlerini derinden anladıkları için gayet iyi anlaşırlar. Fakat sadece burçlar arasındaki bu uyumluluk yeterli değil. Kişisel olarak aranızdaki ilişkiyi astrolojik açıdan değerlendirebilmem için doğum bilgilerinizi tam olarak vermelisiniz. Doğduğunuz gün Venüs geri gittiği için duygularınız son derece derin olmalı. Üstelik Neptün ile kavuşum yapıyor ve Satürn bu kavuşumu sert etkiliyor. Bu işaret sizin ilişkileri idealize eden, duyguları son derece derin ve duygularını ortaya koyması zor biri olduğunuzu gösteriyor. Bu nedenle şimdiye kadar evlenmemiş olabilirsiniz. Ancak bu konuda daha ayrıntılı bilgi için doğum bilgilerinizi tam olarak vermeniz gerekiyor.

* RUMUZ: OĞLAK

Zor bir dönemden geçmiş olmalısınız. Satürn döngüsü yaşamışsınız. Ancak tarzınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, bu sene sizin için yükselmeye başlayacağınız bir yıl olacak. Özellikle yılın sonlarına doğru kendinizi güçlü hissetmeye başlayacaksınız. Ancak temmuz ayında tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. Özellikle maddi açıdan. Bu dönem makul olmaya özen göstermeli ve olabileceklerin üzerinde beklentiler içinde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Yükselen burcunuzu hesaplayabilmem için doğum yerinizi de bildirmeniz gerekiyor.

* RUMUZ: AKADEMİSYEN

Beş yıllık sürecin sonuna gelmişsiniz. Ancak bu yıl sizin için çok önemli bir geçiş dönemi. Tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Yenilenmeye ihtiyacı olan birisiniz fakat kendinizi yenilemek yerine başkalarını değiştirmeye zorlamış olabilirsiniz. Zorladığınız her şey geri yansır ve sizi zorlamaya başlar. Halbuki son derece zeki ve yaratıcılığı yüksek birisiniz. Yaratıcılığınızı kendinizi yaratmak ve yenilemek için kullanmanızı tavsiye ediyorum. Böylece sağlığınıza yeniden kavuşabilirsiniz. Doğum bilgileriniz tam olmadığı için daha ayrıntılı inceleme yapamıyorum. Doğum gününüzü, ay, yıl, saat ve yer olarak tekrar bildirirseniz, ayrıntılı inceleme yapılabilir.

Duygular yoğun ve derin

Bugün duyguların yoğun ve derin olacağını işaret eden gökyüzünün konumu meydana gelen olaylar karşısında istekleri ortaya koymak için zorlayacak. Sabah saatlerinde heyecan uyandıran gelişmeler meydana gelebilir. Öğleden sonra parasal konulara yönelik kaygılar ortaya çıkabilir. Ancak ekip çalışmaları ve grup içinde sağlanan fikir birliği, karamsarlıktan uzaklaşıp başarılı girişimlerin ortaya çıkmasına yardımcı olacak. Yaratıcılık gerektiren alanlarda ilginç çalışmalar yapılabilir.
Yazının Devamını Oku