Yasemin Boran

Problemlerinizi kendiniz çözün

15 Eylül 2006
Bir türlü çözemediğiniz problemlerinizin üstesinden yine kendiniz gelebilirsiniz. Bunu yapabilmenin aslında çok basit bir yöntemi var. Ancak, basit derken sakın hafife almayın ve küçümsemeyin. Şimdi, kafanızı kurcalayan ve bir türlü üstesinden gelemediğiniz problemleri çözmenin yöntemi üzerinde kısa bir yolculuk yapalım.

Günlük yaşantımızda zaman zaman çözümleyemediğimiz, sonuçlandıramadığımız ya da anlamadığımız durumlarla karşılaşırız. Kimi zaman bunları kafamızda büyütüp ciddi sorunlar haline getiririz. Kimi zaman da hayatımızın akışı bu problemin çözümüne bağlı olduğu için tıkanır kalırız.

İşte böyle bir durum karşısında ne yapacağını bilmek, gerçekten çok önemlidir. Bazı insanlar içgüdüsel bazı yöntemler geliştirip uygular ve kendilerini rahatlatmayı başarırlar.

Bazı insanlar ise, bu tip durumlar karşısında ne yapılacağını öğrenir ve bu metotları uygulayıp çözmeye çalışırlar. Fakat büyük bir çoğunluk açmaza girip ne yapacağını bilemez halde büyük bir gerilim yaşar, yakınında, çevresinde kim varsa herkese anlatır ve nihayetinde hastalanır.

Halbuki biraz gevşeyip iç seslerini dinlemeyi öğrenseler hem içine girdikleri karamsar halden ve bunun yaratacağı etkilerden uzak kalabilir, hem de çözüm bulabilirler.

Kendinizin dışındaki hiç kimse sorununuzu çözemez. Çünkü sizi anlaması mümkün değildir. Herkes kendisine göre düşünür. Kendisi olsaydı böyle bir durumda ne yapabilirdi, şeklindeki düşünceden yola çıkarak kendi bilgileri ışığında çözümler bulabilir fakat bulunan çözümlerin hiç biri kişinin ihtiyacı olan değildir. Zaten çözüm olarak ortaya çıkan fikirler genellikle "Öyle yapmasaydın, böyle yapmasaydın" şeklinde başlayan durum değerlendirmesinden öte geçmez.

Aslında kişiye sorunun anlaşılması için ihtiyacı olan bir ışık tutulmaktadır fakat sorunu yaşayan kişi o sırada bunu anlayacak durumda değildir sadece ne yapacağını düşünmektedir ve ne yapılacağını söyleyecek kimse yoktur. Çünkü ne yapılacağını tek bir kişi bilmektedir, o da sorunun yaratıcısı, yani kendisi...

Böyle bir durumda yapılacak tek şey kişinin kendi içine bakacak ve sorunun çözümünü arayacak hale gelmesi gerekir. (Sürecek)

Yeni aşklar başlayacak

Hayal gücünün ve sezgilerin yükseldiği bir gün. Geleceğe yönelik büyük hayaller kurulabilir ve hayalleri gerçekleştirmek için harekete geçilebilir. İdeal aşklar ortaya çıkabileceği gibi masalsı aşklar da yaşanabilir. Geleceğin işlerini tasarlamanın mümkün olabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu aynı zamanda geçmişin sorgulanacağını ve şimdiye kadar farkında olunmayan durumların açığa çıkacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Problemlerinizi kendiniz çözün (2)

15 Eylül 2006
Çözümsüz kaldığımız sorunlar karşısında çevremizin yardımlarını istemek elbette ki, iyi bir davranış. Fakat sadece yardım istemekle sınırlı kalmalı. Çünkü çözüm bekleyen sorunun yaratıcısı siz olduğunuz için bu sorunun çözümü de sizin içinizde saklı. Bu nedenle hiç kimse sizin kişisel sorununuzu çözemez.

Böyle bir durumda kendi içinize bakmayı öğrenmelisiniz. Dikkatinizi kendi içinize yöneltmeyi başarabilirseniz, çözümü bulacaksınız. Ancak dikkatinizi kendi içinize yöneltebilmek pek kolay olmayabilir. Öncelikle karmaşık düşüncelerden sıyrılmayı başarmalısınız. Bunu sağlamanın en kolay yolu meditasyon yapmaktır. Şayet meditasyon yapmayı bilmiyorsanız o zaman dış dünyanın sunduğu nimetleri kullanabilirsiniz. Kokular, renkler ve objelerden yardım alabilir, böylece gerilimli halden uzaklaşabilirsiniz.

Kendinize özel bir zaman ayırın. Yarım saatlik bir zaman yeterli olacak. Sevdiğiniz kokular ve sevdiğiniz renklerle çevrenizi süsleyin. Bu arada ılım bir duş almak sizi rahatlatacak ve gevşemenize yardımcı olacak.

Üstünüze rahat kıyafetler giyin ve yarım saat boyunca sizi rahatsız etmeyecekleri bir ortam yaratın. Telefonu kapatın ve dikkatinizi kendinize yönelterek rahat bir biçimde oturun. Dikkatinizi soluklarınıza yöneltin. Bir çiçeği koklar gibi derin soluk alın ve bir çiçeği koklarken nasıl dikkatinizi çiçeğe yöneltiyorsanız aynı şekilde dikkatinizi aldığınız soluğa yöneltin. Beş kez bu şekilde aldığınız soluktan sonra sorunun cevabını bulmak için içinize bakın. Cevap zihninizde yükselecek. İlk çalışmada olmasa bile bu uygulamayı birkaç gün tekrarlayın. Cevabı bulacaksınız.

Güneş tutulması olacak

Ayın 22’sinde Güneş Tutulması olacak. Tutulmanın etkilerini Pazartesi günü ayrıntıları ile yazacağım fakat Güneş tutulmasının meydana geldiği günün hemen ertesi günü sonbahar ekinoksu olması çok ilginç bir durum yaratıyor. Yani 23 Eylül Cumartesi günü Güneş Başak Burcundan çıkıp Sonbaharın başlangıcını sembolize eden Terazi Burcuna geçiyor.

Ben de böylesine ilginç bir gök olayını ekinoks ile bütünleşen Anadolu’nun Ay Tanrıçası Hekate’nin Tapınağında karşılamaya karar verdim ve Bafa Gölü’ne gidiyorum. Gelmek isteyenleri de davet ediyorum. Bilgi için 0216 450 48 10’u arayabilirsiniz.

Duygularınızı denetleyin

Yengeç Burcuna giren Ay, Merkür-Mars kavuşumunu tetikliyor. Anlaşmalar ve sözleşmeler sırasında fikir ayrılıkları olabileceği gibi, kararların uygulanması ve fikirlerin kabul edilmesi için sert ve zorlayıcı tavırlar ortaya çıkabilir. Öfkeli ve sabırsız davranışlar yüzünden sakarlıklar ve kazalar olabilir. Özellikle kısa ve uzun yolculuklar sırasında duyguların denetlenmesi gerekiyor. Uygulanan stratejiler ve gizli yapılan işlerin ortaya çıkabileceğini işaret eden gökyüzünün konumu daha önce alınmış kararların değişebileceğini gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Aura görme deneyi

13 Eylül 2006
Canlılardan yayılan enerjiyi çıplak gözle görebilmek mümkün. Tabii bunun için sabırla yapacağınız uygulamalara ihtiyacınız var. Şimdi anlatacağım metodu düzenli olarak yapabilirseniz, siz de canlıların etrafından yayılan ışımayı görebilirsiniz.

Aura görme deneyi yapacağınız odanın az aydınlatılmış olması gerekiyor. Bulabilirseniz, "Osglim" lambaları bu iş için çok uygun. Çalışma öncesi ılık bir duş almanız, gevşemenizi kolaylaştırmak açısından iyi olur. Tabii bu çalışmayı yapabilmek için bir partnere ihtiyacınız olacak. Fakat, böyle bir partneriniz yoksa, bir bitki üzerinde ya da düpedüz kendi bedeninize bakarak çalışabilirsiniz.

Tek başınıza yapacağınız deney için, rahatsız edilmeyeceğinize inandığınız az aydınlık odada rahat bir şekilde oturun. Bitki üzerinde çalışacaksınız, karşınıza bitkinizi koyun. Önce gevşeyin ve zihninizi meşgul eden düşüncelerden uzaklaşın. Bu çalışmalarda bedensel gevşeme ve zihinsel saflaşma önemlidir.

Sonra bütün dikkatinizi gevşek bir biçimde uzattığınız çıplak kolunuza yoğunlaştırın. Dikkatinizi yavaş yavaş kolunuzun kenarına kaydırın. Kolunuzun etrafında ışıklı bir hale görmeye başlayacaksınız. Çıplak bedenden yayılan aurayı görmek daha kolaydır.

Partner ile yapacağınız çalışmada birbirinizin aurasını daha net bir parlaklıkta görebilmeniz mümkün. Bunun için karşılıklı rahat bir biçimde oturun ve önce gevşeyin. Sonra dikkatle partnerinizin vücuduna bakın. Ve, bakışlarınızı yavaş yavaş baş kısmına doğru kaydırın. Giderek başın hemen üzerinde boşluğa dikkatle bakın. Bu esnada partnerinizin bedenini bütün olarak görmeye çalışın.

Başın etrafında mavimsi bir aydınlanma oluşmaya başlayacak. Bu aydınlanmayı gördüğünüz zaman bakışlarınızı vücudun etrafında dolaştırın.

Daha sonra bu mavimsi haleyi, gittikçe daha yoğun ve ışıklı görmeye başlayacaksınız. Çalışmalarınızı ilerlettikçe aurayı renkli ve parlak bir biçimde görebilirsiniz. Çalışma esnasında partnerinizin ve sizin vücudunuzun bazı bölgelerinde karıncalanmalar olabilir. Bu durum, auranızın o bölgelerde yoğunlaştığının işaretidir. Bu noktalarda çok daha yoğun ve parlak bir biçimde aurayı görebilirsiniz.

Yaptığınız çalışmalarda başarılı olmak için kendinizi zorlamayın. İlk deneylerde hiçbir şey göremeyebilirsiniz. Düzenli olarak bu çalışmayı sürdürürseniz, görmeye başlarsınız. Ayrıca, ne kadar rahat bir çalışma içinde bulunursanız, görebilme ihtimaliniz o kadar artacaktır.

Heyecanlı ama huzursuz bir gün

Bugün Ay İkizler Burcunda dolaşıyor ve Merkür ve Mars’ı harekete geçiriyor. Plan, proje ve organizasyonların hızlanacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda sanatsal faaliyetler için iletişimlerin artacağını gösteriyor. Öğle saatlerinde Venüs’ü tetikleyecek ve meydana gelen olaylar heyecan ve huzursuzluk uyandıracak. Günün ilerleyen saatlerinde ise Uranüs’ü tetikleyecek ve sebebi anlaşılmayan durumlar ortaya çıkacak. Sürprizler, birden bire başlayan aşklar ve iletişim araçlarında aksaklıklar olabilir.
Yazının Devamını Oku

Uranüs değişimi tetikleyecek

12 Eylül 2006
RUMUZ: Bebek-ManisaDoğum haritanızda çocuk sahibi olma potansiyeliniz var. Fakat çocukları çok fazla ciddiye aldığınızı işaret eden etkiler, sizin çocuk sahibi olabilmek için mükemmel koşulların olması gerektiğini gösteriyor. Yani siz çocuğu çok fazla önemsediğiniz için hem çocuğunuz olmasını istemişsiniz fakat aynı zamanda iyi bir gelecek hazırlayamayacağınız korkusuyla çocuk sahibi olmaktan kaçınmışsınız. Şimdi hormonlarınız harekete geçmiş ve çocuk sahibi olmak için kuvvetli duygular içine girmişsiniz. Fakat aynı zamanda korkularınız da uyanmış. Aslında tarzınızı ve düşünce biçiminizi değiştirme zamanı gelmiş. Biraz rahat olun ve isteklerinizi gerçekleştirmek için endişelerinizden uzaklaşıp sevginizi ve iyi duygularınızı yükseltin. Astrolojik açıdan uygun bir dönemdesiniz. Ekim sonu Kasım döneminde hamile kalabileceğiniz görünüyor.

RUMUZ: Başak-Balık

Yükselen burcunuz sizin de tespit ettiğiniz gibi Balık. Çok ilginç bir gökyüzü konumunda dünyaya gelmişsiniz ve anlattığınız olaylar Uranüs yüzünden olmuyor. Uranüs döngüsü, sizin kendinizi değiştirme zamanınız geldiğini işaret ediyor. Değişime zorlayan olaylar bazen sizin anlattığınız gibi çok karmaşık ve anlaşılmaz olabilir. Üstelik Uranüs-Merkür kavuşumunda doğmuşsunuz. Fikirlerini değiştirme ihtiyacı duyan birisiniz. Bu konum aynı zamanda sizin son derece zeki biri olduğunuzu gösteriyor. Ancak zihin faaliyetinizin yüksek olması ve çok fazla kritik eden bir tavır içinde bulunmanız sağlık sorunları çıkartabilir. Düşünce biçiminizi yenilediğiniz zaman sağlık sorunlarınız hemen çözülür. Zaten şu sıralarda bu döngü çözülmeye başlamış. İyimser duygularınızı uyandırarak sevdiğinizle aranızdaki sorunları da çözebilirsiniz. Üstelik Jüpiter’in uyumlu etkisi iyimser duyguları olan şanslı biri olduğunuzu gösteriyor. İyimser tarafınız sizi kötülüklerden koruyor. Ne kadar sert ve zor olaylar olursa olsun bunların içinden sıyrılabilirsiniz. Üstelik bir süredir geçiş yapan Jüpiter sizi olumlu etkilemeye başlamış. Böylece sözünü ettiğiniz karmaşık olaylar şimdi fırsata dönüşecek. Fakat düşünce biçiminizi değiştirmeyi başarabilirseniz.

Organizasyonlar dönemi

Sabahın erken saatlerinde meydana gelen olaylar bilinçaltını tetikleyebilir. Günün ilerleyen saatlerinde Merkür burç değiştirecek ve Terazi burcuna geçecek. Böylece sanatla ilgili konulara yönelik iletişim trafiği hızlanacak. Satış yönelik hareketli bir dönem başlıyor. Farklı görüşlere sahip kişilerin bir araya geleceği büyük organizasyonların yapılacağı bir döneme girildiğini işaret eden gökyüzünün konumu seminerlerin önem kazanacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Lavantanın faydaları

12 Eylül 2006
Lavanta, ninelerimizin, büyük büyük babalarımızın kullandığı bir koku. Özellikle erkek kokusu olarak biliniyor ve evin bereketini arttırmak için kullanılıyor. Benim dinlediğim yaşlı kişiler, eskiden evlerinde temiz iç çamaşırların arasına lavantalar serptiklerini ve kocalarının tıraş olduktan sonra özellikle lavanta sürdüklerini anlatmışlardı. Bunun kazancı arttıracağını kendi büyük annelerinden öğrenmiş olduklarını söylemişlerdi. Ama nasıl olup da kazanç arttırdığı hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Bu bilgi, çocukların devam ettirdiği bir gelenek halini almıştı.

Ben de bunun üzerine bir araştırma yapmıştım ve bizzat kendi üzerimde uygulamıştım. Böylece lavantanın kazancı nasıl arttırdığını tespit etmiştim.

Biliyorsunuz, beynimizi en hızlı etkileyen araç burun. Ve kokular, beynimizdeki merkezleri uyarıyor, halimizi değiştiriyor ve hatta insanı farklı şuur hali içine bile sokuyor.

Lavanta, dikkat ve uyanıklık halini uyandıran, zihni uyaran bir koku. Lavantayı elinize, yüzünüze, boynunuza sürdüğünüz zaman, gün boyu o kokuyla dolaşıyorsunuz. Böylece zihninizi sürekli olarak uyanık tutmaya zorluyorsunuz. Yani dikkatli oluyorsunuz.

Eski aile yapısını incelediğiniz zaman erkek evin dış işlerinden, kadınsa iç işlerinden sorumlu... Para kazanmakla yükümlü olan erkek olduğu için, lavanta erkek kokusu olarak karşımıza çıkıyor ve eskiler aslında kokuların kişiyi uyardığını ve zihinsel yeteneklerini harekete geçirdiğini biliyorlar.

Özellikle parayı kullanırken ne kadar dikkatli ve uyanık bir beyinle çalışırsanız, o derece kazançlı çıkarsınız. Yoksa lavantanın bitki olarak kazancı arttırması beklenemez.

İnsan, algıladığından etkilenen bir varlık. Biçimler, renkler ve kokular, zihinsel yetenekleri uyarıyor ve harekete geçiriyor. Böylece siz doğru kokuları kullanarak daha başarılı oluyorsunuz.

Fakat bu bilgi zaman içinde unutuluyor ve insanın yetenekleri yerine bitkilerin ve eşyaların varlığı öne çıkarak, sanki bütün işleri siz değil de bitkiler veya eşyalar yapıyormuş, her şey onların marifetiymiş gibi düşünmeye başlıyorsunuz. Ve işte bu noktadan sonra hurafelerle uğraşmaya başlıyorsunuz.

Haberleşme trafiği hareketleniyor

Haberleşme trafiğinin hareketli olacağını işaret eden gökyüzünün konumu tedbir ve güven ihtiyacının yükseldiğini gösteriyor. Uygulanan yöntemler gözden geçirilecek ve tamamlanması gereken işler önem kazanacak. Ekip çalışmaları sırasında ortaya çıkan olaylar, uygulanmakta olan sistemin değişmesi için zorlayabilir. Çocuklar, kuzenler, arkadaşlar ve çalışma hayatının önem kazandığı bu devre içinde, hastaneler, yardım kuruluşları, hizmet sektörü ve benzeri konularda radikal değişiklikler yapılabilir.
Yazının Devamını Oku

Sorunlarla başa çıkabilirsiniz

9 Eylül 2006
Yıldızların etkisi başladığı zaman, yaşantınız hareketlenir. Özellikle güçlü etkiler dönemine girdiğinizde, içsel dünyanızda nedenini anlayamadığınız bir karışıklık oluyormuş gibi hissedersiniz. İçinizden yükselen isteklerle birlikte yoğunlaşan etkinin gücü, sizi alıştığınız işlerin ve yaşantının dışındaki yerlere doğru çeker.

İşte böyle bir hal içine girdiğiniz dönemlerde karmaşık duygular ve düşünceler oluşmaya başlar. Bunun sonucunda insan, ne yapacağını bilemez hale gelir. Bir taraftan heyecan uyandıran istekler duyarken, diğer taraftan endişe ve korkuların sizi sardığını hissedersiniz. Tabii böyle bir hal içindeyken ne kimseyi dinlersiniz, ne de öğrendiklerinizi uygularsınız... Sadece güçlü etkiler sizi bir yerlerden başka yerlere sürüklüyormuş gibi bir duyguya kapılırsınız.

Halbuki, olayları akışına bırakıp içinizden yükselen sesi dinleseniz ve içinizden dışarı taşan kuvvetli enerjiyi kullanmayı bilseniz, kendinizi ve hayatınızı yönetmeyi başarabilirsiniz. Fakat insanlar genellikle kendilerini olaylara kaptırdıkları ve karmaşık duygular içinde bocaladıkları zaman sağlıklı düşünemezler. Zihinsel faaliyet sadece tek bir noktaya odaklanmış ve takılı kaldığınız konuyu büyütmekle meşguldür.

Bu tip dönemlerde düşünceleri denetlemek de çözüm bulabilmek de mümkün olmaz. Ve kişi kendisini içinden çıkılmazmış gibi görünen bir durum içinde bulur. Bu hal, devam edecek olursa kişiyi hasta eder.

Halinizi ve düşüncelerinizi değiştirmenizin mümkün olmadığı bu tip dönemlerde dış dünyanın yardımını almak gerekir. Genellikle konuşarak yapılacak yardımlar yeterli değildir. Objeler, renkler, kokular ve çevrenizin doğal desteğini almanız gerekir.

Kokular, çok hızlı bir biçimde halinizi değiştirmenize yardımcı olabileceği gibi aynı zamanda renkler ve biçimler de bilinçaltınızı etkileyecek ve sizi bulunduğunuz karmaşık halden uzaklaştıracaktır. Canlandırıcı renklere bürünebilir, yaşadığınız ortamı bu renklerle donatabilirsiniz.

Ayrıca doğanın içinde bulunmak, spor veya müzik yapmak, sanatın çeşitli alanlarıyla ilgilenmek kişinin halini de değiştirecektir. En önemlisi, sevdiğiniz işlerle uğraşmak içinizdeki sevgiyi uyandıracak ve sorunlarınıza çözüm bulabilecek hale geleceksiniz.

İlişkiler önem kazanacak

Radikal değişikliklere zorlayacak durumlar ortaya çıkabilir ve olaylar bilinçaltını derinden etkileyerek farklı isteklerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Düşünceleri ve uygulanan sistemi değiştirmeye yönelik olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, plan ve projelerin değişeceğini gösteriyor. Bugün Mars burç değiştiriyor ve ilişkileri sembolize eden Terazi’ye geçiyor. Uyum ihtiyacının artacağı bu devre içinde ilişkiler önem kazanacak.
Yazının Devamını Oku

Ay Tutulması kimleri etkiliyor

7 Eylül 2006
Bugün Ay Tutulması meydana geliyor. Türkiye saatiyle 21:42’de meydana gelen Ay Tutulması tam tutulma olmadığı için etkisi çok kuvvetli değil. Fakat Uranüs’ü tetikliyor ve Uranüs’ün sembolize ettiği özgürlük, yenilik, teknoloji, isyan, devrim ve benzeri özellikler belirgin hale geliyor.

Bugün tetiklenen olayların açığa çıkması yaklaşık üç aylık bir süreci kapsıyor. Bu nedenle bugün yeni başlangıçlar yapmak için pek uygun değil. Ayrıca meydana gelen olaylar karşısında duygusal tepkileri kontrol etmek gerekiyor. Aslında iyimser duyguları açığa çıkarmak ve olumlu davranmak mümkün. Böylece hem sorunlar aşılabilir, hem de sorunları fırsata dönüştürmek mümkün olabilir.

Ay ve Güneş Tutulmaları kitleler üzerinde etki meydana getiren önemli fenomenler. Astrolojik açıdan tutulmalar kitlenin değişim zamanı geldiğini işaret ediyor. Halkın çok arzu ettiği halde bilinçli olarak gerçekleştiremediği değişiklikler, meydana gelen olaylar aracılığı ile gerçekleşiyor. Ancak istendiği halde bilinçli olarak yapılamayan değişiklikler için zorlayıcı olaylara ihtiyaç var. Ve tutulmalar bu olayların açığa çıkacağı zamanları işaret ediyor.

Şimdi Türkiye için böyle bir zamanın geldiğini gösteren gökyüzünün konumu bilinçaltında birikmiş arzuların bilinç düzeyine yükseleceğini işaret ediyor. Üstelik Jüpiter’in koruyucu etkisi yaşanacak sıkıntılı durumları fırsata dönüştürecek.

Balık burcunun 15 derecesinde meydana gelen Ay Tutulmasından en fazla 4, 5, 6, 7, 8 Mart günleri doğan Balıklar ile 5, 6, 7, 8, 9 Eylül günleri doğan Başaklar etkileniyorlar.

Ayrıca doğum anında Yükselen, gökyüzü tepe noktası, Ay ve kişisel gezegenleri yani Merkür, Venüs ve Mars, Balık ve Başak burçlarının 15 derecesinde duranlar da etkilenecekler. Ve etki alanlar için çok önemli bir değişim zamanı geldiğini söyleyebilirim.

Bu nedenle duygularınızı denetim altına almalı ve iyimser açıdan yaklaşarak kendinizle ilgili istediğiniz değişikliği gerçekleştirmek için bu zamanı doğru kullanmalısınız.

Bunu bir fırsat olarak değerlendirin ve açığa çıkan kozmik enerjiyi kendinizi istediğiniz biçime dönüştürmek için kullanın.

Duygularınızı denetleyin

Bugün duygularınızı denetlemek için özen gösterin. Geriliminizi çevrenize yansıtmayın. Yeni girişimlerde bulunmak ve bir işe başlamak için bugün pek uygun zaman değil. Bilinçaltını tetikleyen olayların açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu sürprizlerin olabileceğini ve skandal sayılabilecek durumların ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Kötü gibi görünen bazı olaylar fırsata dönüşebilir ve saygın kişilerin desteği olayların yönünü değiştirebilir.
Yazının Devamını Oku

Ay ve Güneş tutulmalarına dikkat

6 Eylül 2006
RUMUZ: UyumsuzBirinci evde bulunan Uranüs’ün konumu sizin alışılmışın dışında konulara karşı büyük bir ilgi duyacağınızı ve farklı konulara yönelen biri olduğunuzu gösteriyor. Tabii bu etki aynı zamanda zorlayıcı ve kendinizi yenilemek, değiştirmek isteyen biri olduğunuzun da işareti. Üstelik Pluton da bu durumu destekliyor. Sizin yakınınızda bulunan kişileri fazla zorlamadan, yumuşak davranmayı öğrenirseniz başarılı olabilirsiniz.

Mektupta yazmış olduğunuz gerilimin nedeni değişim zamanınızın gelmiş olması. Çok istediğiniz halde bir türlü gerçekleştirmediğiniz değişikliği yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Fakat yazdığınız tedirginlikten uzaklaşmalı ve sürekli düşünmekten vazgeçmelisiniz. Yoksa sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Ay veya Güneş Tutulmasından etkileniyor muyum, diye sormuşsunuz. Ay Tutulması sizi etkiliyor fakat bu etki çok kuvvetli değil.

Sizin için 2007 yılı daha önemli. Şimdi yaptığınız davranışlar ve girişimlerin sonuçlarını 2007 yılında alacaksınız. Fakat korkularınızdan uzaklaşıp isteklerinizi gerçekleştirmeye odaklanmalısınız. Böylece sahip olduğunuz gücün farkına varabilir ve isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Rumuz : Hayaller


Sezgilerinizin son derece kuvvetli olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, şu sıralar güçlü bir Neptün etkisi alıyorsunuz ve bu durum hayatın daha mistik ve anlaşılmayan taraflarına dikkatinizi çekiyor. Görünenin ötesindeki gerçeklerle ilgilenebilir ve bunları çözmeye çalışabilirsiniz.

Bu arada kendinizi madde ötesine kaptırmasanız iyi olur. Gerçeklerden fazla uzaklaşmayın. Aslında hayal gücünüzü isteklerinizi belirlemek için kullanabilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunmanızı öneririm.

Aynı zamanda Ay’ın aldığı güçlü etkiler 2006 yılının son devresinde sizin için çok verimli ve hareketli geçeceğine işaret ediyor. Sorduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiyi tamamen bitirebilirsiniz.

Duygusal çatışmalara hazırlanın

Duygusal gerilim uyandıran olaylar açığa çıkabilir. Özellikle duygusal baskının birikimiyle ortaya çıkacak sert tavırlar ilişkileri zorlaştırabilir. Farklı düşüncelerin ortaya çıkması gruplar içinde ayrılıklara neden olacak.

Yenilikçi fikirler ile eski sistemin uygulanmasından yana olan düşünceler karışıklık meydana getirebilir. ilginç fırsatlar şaşırtıcı gelişmelerin meydana geleceğini gösteriyor.
Yazının Devamını Oku