Yasemin Boran

Pratik hayatı kolaylaştıran bilgi

23 Kasım 2006
Şimdiye kadar öğrendiğiniz bilgileri pratik hayata uyguladığınız zaman, yaşantınızın kolaylaşmaya başladığını göreceksiniz. Tabii elde ettiğiniz bilgileri sadece ezberlemeyip, ruhunuzda, içinizde hissetmeniz şartıyla... Yani bu bilgilerin size mál olması gerekiyor.

Örneğin yoruldunuz, terlediniz ve terden sırılsıklam oldunuz. Çamaşırlarınızı değiştirmeden öylece sokağa fırladınız. Yani teriniz üstünüzde kurudu. Bu durumda ne olur? Mutlaka hasta olursunuz. Bunu bildiğiniz halde bu bilgiyi hayata geçirmediğiniz zaman pratik hayatınızı zorlaştırmış olursunuz. Halbuki bu bilgiyi uyguladığınız, yani hayata geçirdiğiniz zaman, pratik hayatınızı kolaylaştırırsınız. Çünkü hem istediğinizi yapmış, yani kendinizi terden ıslanacak hale getirmiş, sonra da ılık bir duş alıp çamaşırlarınızı değiştirmişseniz, tabii ki hasta falan olmayacak, böylece pratik hayatınızı istediğiniz gibi yaşamış olacaksınız.

Bu çok basit bir örnek gibi gelebilir size... Ancak, hayatın içindeki bilgi basittir ve uygulanması kolaydır. Belki de böylesine basit ve yalın halde bulunduğu için insanın dikkatini çekmez. Çünkü insan daima karmaşık, anlaşılmaz ve ulaşılması zor olanın peşindedir ya da böyle olduğunu sanır.

Ulaşılmaz dağların doruklarında, ıssız çöllerin kavurucu sıcağında ya da esrarengiz ve ürkütücü mağaraların kovuklarında aranır bilgi.

Halbuki hemen burnunuzun ucunda, ayağınızın dibinde, hatta gözünüzün önünde durur da görmemek için elinizden geleni yaparsınız!

Güneş battığı zaman havanın kararacağını bilmek, ulaşılmaz bir bilgi değildir. Hatta bunu size kimsenin söylemesine, göstermesine gerek bile yoktur. Günlük hayatınızın bir parçasıdır ve buna uygun davrandığınız zaman hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. Tabii karanlığın ardından aydınlığın geleceğini, güneşin doğacağını da bilirsiniz. Bunları yaşarken öğrenirsiniz.

Dik bir yokuşu tırmanırken yorulacağınızı, koştuğunuz zaman terleyeceğinizi, soğuk havada çıplak dolaşırsanız üşüyeceğinizi tecrübelerle öğrenirsiniz.

Öğrenmek için de tecrübe edersiniz. Sonra bu tecrübeleri hayatınızın içinde kullanırsınız.

Gerilim azalıyor

Sabahın erken saatlerinde ortaya çıkan gerilim, öğleden sonra azalacak. Yaratıcı fikirlerin ve ilginç projelerin ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, farklı görüşlere sahip kişilerden oluşan grupların doğacağını gösteriyor. Şimdiye kadar ilgi duyulmayan veya önemsenmeyen konular gündeme gelebilir ve gizli bilgiler ortaya çıkabilir. Ciddi, önemli ve değer verilen konuların artık önemli olmadığını ortaya koyan olayların meydana geldiğini işaret eden gökyüzünün konumu, başka değerlerin önem kazanmaya başladığını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Yayların öğrenme merakı

22 Kasım 2006
Jüpiter’in canayakın, enerjik ve neşeli çocukları Yaylar, genel olarak uzun boylu ve kilo almaya eğilimli olsalar da doğum anındaki gökyüzünün konumu, fizik görünümlerini farklı etkileyebilir. Ateş’in değişken burcu olan Yay tipleri, bulundukları yerde uzun süre kalamazlar.

Bir kedi kadar meraklı olan Yay tiplerini, öğrenme merakları ilden ile, ülkeden ülkeye dolaştırır. Maceracı ruhunu çeşitli şekillerde tatmin ederler. Yaylar’ı hemen her türlü sportif faaliyetlerin içinde görebilirsiniz.

Seyahat edebilme fırsatı olmayanlar, kendi iç alemlerinde seyahate çıkarlar. İçsel seyahate bazen kendilerini öyle bir kaptırırlar ki, neredeyse dış dünya ile irtibatları kesilir. Yaylar, son derece iyimser, iyi niyetli, dost canlısı ve adalet duygusu çok gelişmiş tiplerdir. Kadın olsun, erkek olsun Yay, kendine özel bir adalet duygusuna sahiptir. Kendince adil bulmadığı durumlar karşısında müdahale etmeden duramaz. Heyecanlı ve hareketlidirler, öğrenme arzularının peşinde koşarlar. Yay burcunun yöneticisi olan Jüpiter’in verdiği şans ile yolları genellikle açık olur. Yeter ki nereye gideceklerine karar versinler.

Bir Yay, içsel seyahatleri sonucu "filozof" olma yolunda hızla ilerleyebilir. Hayatın anlamını çözmek ve ne yaptığını incelemek konusunda gerçek bir dehadır. Gözlemleri öylesine güçlüdür ki, neredeyse kehanet sayılabilecek tahminlerde bulunabilir. Ve çoğunlukla da tahminlerinde yanılmaz. Üstelik sadece olaylar için değil insanlar için de çok başarılı tahminleri vardır. Böylece iyi niyetini istismar etmeye kalkışanları çok kolay anlar ve kendisini korumayı başarır.

Ateşin çocuğu Yaylar için aşk, neredeyse hayatın anlamıdır. Aşık olmak yemek, içmek gibi doğal bir ihtiyaçtır. Sevdiği kişiye duygularını en içten ve açık biçimde sunar. Bir Yay’a aşıksanız, çok şanslısınız demektir. Özellikle de macerayı seviyorsanız...

Maceracı ruhu, sizin hiçbir zaman aklınızdan bile geçmeyen olağanüstü bir aşk yaşatacaktır. Tabii bunun bedelini, onu özgür bırakarak ödemeniz gerekir. Özellikle de arkadaşlarıyla birlikte olmasına hiç ses çıkarmamalısınız. Yoksa arkadaşlarını size tercih edebilir. Tabii bu arada her türlü sürpriz organizasyona da hazırlıklı olmalı ve itirazsız kabul etmelisiniz.

Dış dünyaya açılıyoruz

Bugün Güneş, Akrep burcundan çıkıp Yay burcunda dolaşmaya başlıyor. Böylece Akrep burcunun derinleştirdiği duygu ve düşüncelerden uzaklaşıp dışarıyla ilgilenmeye başlayacağız. Seyahatler, araştırmalar ve kültürler arası ilişkilerin hareketli olacağı bu devre içinde aynı zamanda mahkemeler ve yasalarla ilgili çalışmalar hız kazanacak. Öğle saatlerinde aniden ortaya çıkan olaylar, ilginç çözümleri de beraberinde getirecek. Farklı organizasyonlar dikkat çekici olacak.
Yazının Devamını Oku

Macera arayışı başlıyor

21 Kasım 2006
Yay burcunda ilerleyen Ay, öğle saatlerinde Venüs ile kavuşum yapıyor. Macera duygularının açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, isteklerin özgür biçimde ortaya konacağını ve iyimser bir tavrın ortaya çıkacağını gösteriyor. Hem sanat, hem de aşk açısından güzel duyguların uyandığı bir gün. Aynı zamanda parasal konulara yönelik gelişmeler umut verici olacak. Sürpriz aşklar ve ilginç ilişkiler de son derece dikkat çekici ve etkileyici...

Mektuplar

RUMUZ: Nova

Nova adıyla gönderilen mektup sahibi, geçen yılın kendisi için inişli-çıkışlı geçmiş olduğundan yakınıyor. Yay burcunun son devresinde doğan biri olarak Pluton etkilerini almaya başlamış olduğunuz için, durumunuzu böyle yorumluyorsunuz. Bu yılın iyi geçeceğini söyleyen iç sesinize kulak verin. Çünkü 25 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna giriyor. İyimserliğiniz artarken fırsatlar da karşınıza çıkacak. Pluton son derece sert ve zorlayıcı bir etkiye sahip. Sizi görünür bir biçimde değiştiriyor. Yay burcunun doğal şansına sahipsiniz ve bu sene sizin için büyüme zamanı. Her açıdan büyüyebilirsiniz. Yani kilo da alabilirsiniz. Bu nedenle beslenmenize özen gösterin. Yükselen burcunuz Başak. Size analiz yeteneği ve zeka veriyor. Ancak, doğum anında Merkür’ün konumu da yaratıcı ve yüksek potansiyelli bir zekanız olduğuna işaret ediyor.

Son derece ilginç bir gökyüzü konumunda doğmuşsunuz. Tecrübeleri kendinize çekip (zorlayıcı türden) sonra da bunun bilgisine ulaşabilmek gibi bir potansiyeliniz var. Bu nedenle hayatınızda çeşitli inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Fakat zorluklardan sonra aşama yapmış olduğunuzu anlarsınız. "Kariyer" meselesine gelince... Hiç endişe etmeyin. Doğum haritanız, okulda kalıp kariyer yapabileceğinizi gösteriyor. Üstelik son derece başarılı olabileceğinizi de ilave etmeliyim.

RUMUZ: Aşk rüzgarı

Anlattığınız aşk macerası gerçekten müthiş, keşke izin verseydiniz de yazsaydım. Pek çok kişi için de önemli bir tecrübe olurdu ve belki de benzer durumda olanlar sizin tecrübenizden faydalanırdı. Fakat yazılmasını istememenizi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Anlattığınız gibi bir aşk macerası Uranüs’ün işi. Fakat sizin doğum haritanızda zaten Uranüs güçlü konumda ve aşk potansiyeliniz yüksek. Özellikle marjinal kişiler, sıradışı aşklar yaşayacağınızı işaret eden doğum haritanızda, anlattığınız aşk macerası Uranüs döngüsünün başladığı zaman meydana gelmiş. Aniden başlayan ilişkinin aniden bitmesi de tipik bir Uranüs etkisi. Ancak bu aşk sizi fena hırpalamış. Bir süre kendinizi dinlemek için çekildiğiniz köşeden artık çıkmalısınız. Aldığınız doktor yardımı tek başına yeterli değil. Sizin de gayret göstermeniz gerekiyor. Üstelik yıldızlar sizin için iyi bir zamanın başlamak üzere olduğunu işaret ediyor. Yaşadığınız aşk macerasını kendinizi keşfetmenizi sağlayan bir tecrübe olarak değerlendirin ve bu tecrübeyle ihtiyacı olanlara yardımcı olmayı düşünün. Yaşadığınız olayı kitap haline getirebilirsiniz.
Yazının Devamını Oku

Mektuplar

20 Kasım 2006
RUMUZ: Çiğdem

Yükselen burcunuz Boğa. Güneş’iniz, mutluluk evi olan beşinci evdeyken doğmuşsunuz. Bu konum size gösteri dünyası ve sahneyle ilgili konulara yönelik sevgi ve yetenek veriyor. Ancak Satürn’ün kuvvetli etkileri kendinizi ifade etmenize zorluk getirebilir. Yaşam enerjinizi parlak bir şekilde ortaya koymanız zor olabilir. Fakat yine de kendinizi göstermek için büyük bir arzu duyarsınız. Mars, Venüs, Pluto ve Uranüs arasındaki etkileşim, size yüksek duygular, sanat anlayışı, sistem geliştirme ve sistematik çalışma potansiyeli veriyor. Tabii aynı zamanda Karşı cinsle aranızdaki ilişkilerin de yoğun olacağını ve farklı beklentiler içinde bulunacağınızı işaret ediyor. Siz hem kendi duygularınızı, hem de partnerinizi zorlayan bir yapıya sahipsiniz. Son derece yüksek potansiyelli bir enerjiye sahip olduğunuz için, karşı cinsin de enerjisinin yüksek olmasını beklersiniz. Aynı zamanda estetik ve sanat duyguları gelişmiş biri olmalısınız. Size, bir Akrep veya Terazi erkeği çok çekici gelebilir. Veya yükselen burcu Akrep olanlarla aranızda aşk olabilir. Şu sıralarda iyimser duygularınız artıyor ve olumlu bir tavır içine giriyorsunuz. Jüpiter’in uyumlu etkileri moralinizi yükseltecek ve isteklerinizin artmasına neden olacak. Fakat geri giden Merkür’den etkileniyorsunuz. Yanlış anlamalar ve iletişim trafiğinizde bazı aksaklıklar olabilir. Sürpriz aşklar döneminde bulunuyorsunuz. Kasım ayı sizin için hem aşk, hem de iş açısından son derece yoğun ve çok hareketli geçecek. Bu arada alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Aile büyüklerinin baskısını hissedebilirsiniz fakat sabırlı davranacak ve Kasım ayından sonra rahatlayacaksınız.

RUMUZ: Gül ve Diken

Sevdiğinizle aranızda ortaya çıkan sorunları kaynağı aslında sizin beklentileriniz. Onu çok fazla zorluyorsunuz. Tabii bu sırada kendinizi de hırpalıyorsunuz. İlişkinizi akışa bırakmayı deneyin ve isteklerinizi ortaya koyarken samimi ve rahat davranın. Fakat siz son derece stratejisyen bir tavır içindesiniz ve o da son derece zeki. Zaten aranızdaki ilişkinin anlattığınız gibi olduğu halde sürüyor olması, aslında birbirinize uygun olduğunuz için. Her ikiniz de birbirinizi sürekli anlamaya çalışıyorsunuz. Fakat yönteminiz çok sert. Kasım Ayı sizin için çalkantılı geçebilir ve ayrılık kararı alabilirsiniz. Ancak bu ay karar vermek için pek uygun bir zaman değil. Aralık ayında kararlarınızı bir kez daha gözden geçirdikten sonra harekete geçerseniz çok daha doğru kararlar alabilirsiniz.

Gerilimli bir gün

Gruplar içinde fikir ayrılıkları ortaya çıkabilir ve meydana gelen olaylar endişelerin büyümesine neden olabilir. Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranmak gerektiğini işaret eden gökyüzünün konumu derinden etkileyici ve değiştirici olayların açığa çıkabileceğini gösteriyor. Gizli işler ve özellikle saklanmış konuların ortaya çıkacak ve duyguların tamamen değişmesine neden olacak. Hem sürpriz fırsatlar, hem de bazı kayıplar olabilir. Gökyüzünün konumu şans ve şanssızlığın bir arada yaşanacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Yeniden doğan kardeşler

17 Kasım 2006
Spritualist literatür yeniden doğuş olaylarıyla doludur. Burada inceleyeceğimiz örnek ise, yeniden doğuş olayları arasında özel bir yere sahip. Olay, iki kız kardeşin öldükten hemen sonra yine aynı anne-babadan ikiz kız kardeş olarak doğmasıdır.

1957 yılında İngiltere’de iki kız kardeş okula giderken bir kamyonun altında kalarak ölürler. Kızlardan büyüğü Jane 11, küçük Jaoueline 4 yaşındadır. Ve o sıralarda anneleri yeni bir hamilelik döneminin başındadır.

Kızların ölümünden sonra çok büyük bir üzüntü içine giren aile zar zor toparlanıp doğum hazırlıklarına başlar. Beklenen doğum kazadan yaklaşık yedi ay sonra hiç beklenmedik şekilde gerçekleşir. Bebek daha doğrusu bebekler ikizdir. Bunlardan ilk doğana Jennifer, diğerine Gillian isimleri verilir. Kızların görünümleri aileyi şaşkına çevirir. İkinci doğanın yani küçük olanın yüzünde, sağ gözünün üzerinde bir yara izi vardır. Ölen kızlardan küçüğünün yüzünde de aynı yerde ve aynı şekilde, üç yaşlarında düşme sonucu oluşmuş bir yara izi vardır. Ve yeni doğan bebekteki iz, bunun eşidir. Kızlar büyüdükçe başka benzerlikler de ortaya çıkar. Örneğin, ilk doğan bebek, ölen büyük kardeşin huylarını taşımaktadır.

Bir gün ikizler, babalarıyla birlikte tavan arasına çıkarlar. Burada ölen kızların bazı eşyaları sarıp sarmalanmış olarak durmaktadır ve aile ikizlerin o güne kadar bu eşyalardan haberleri olmadığından emindir. Oyuncaklar arasında ölen büyük kardeşin çok sevdiği zenci bir bebek de vardır. Kızların sağlığında bu bebek kırıldığı için tavan arasındaki dolaba kaldırılmıştır. Kazadan sonra da hiç dokunulmamıştır. Jennifer, yani ikizlerin büyük olanı, babasına "Baba, bu dolabı açar mısın, orada siyah bebeğim var" der. Ve daha buna benzer bir sürü olay meydana gelir. Bunun üzerine aile bunun ne olduğunu araştırmaya başlar. Sonunda, 1966’da Hindistan Rajastan Üniversitesi Parapsikoloji Bölümü Başkanı Dr. Hemendra N.Baharjee, İngiltere’ye gelip kızları inceler. Anne, baba ve kızlarla uzun uzun konuşur, sesleri banda kaydeder.

Dr. Banarjee aslında yeniden doğum olaylarını araştırmamaktadır. Doktor, yeniden doğduğu kesinleşmiş kişilerin eski yaşantılarını hatırlamalarına yönelik araştırmalar yapmaktadır. İncelemenin sonunda ikizlerin, gerçek bir yeniden doğuş olayı olduğuna karar verir.

Duygular ortaya konuyor

Bugün Venüs, burç değiştiriyor ve Yay burcuna giriyor. Böylece bugünden itibaren duyguların ortaya konması daha kolay olacak. Seyahat arzularının uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu uluslararası ilişkilerin hareketleneceğini gösteriyor. Farklı kültürleri araştırmak adına seyahat etmek ve duyguları özgür bir biçimde ortaya koymak için uygun bir zaman başlıyor. Öğle saatlerinde Neptün’ü tetikleyen Ay, hayal gücünün uyanacağını ve hem sanat, hem de aşk açısından heyecan verici duyguların açığa çıkacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Naturel 2006 Festivali’ndeyim

16 Kasım 2006
Aynı duyguyu paylaşan kişileri buluşturan festivaller düşüncelerin zenginleşmesini sağlıyor. Yaratıcı zekayı uyandırıyor ve yepyeni isteklerin uyanması için arzuları tetikliyor.

İşte "Naturel 2006 Festivali" de benim duygularımı harekete geçirdi ve bu organizasyona katılmaya karar verdim ve şimdi buradayım. Harbiye’de Askeri Müze’de bugün başlayan festival Pazar gününe kadar devam edecek.

Festivale katılanlar alternatif yöntemleri tanıtırken aynı zamanda kadim bilgilerden yola çıkarak geliştirilen sistemleri ve pratik hayatı kolaylaştırmaya yönelik bilgileri sunuyorlar. Ben de Türkiye’nin tek Astroloji Derneğini tanıtmak için buradayım. Altın Işık Astroloji ve Bilimsel Araştırmalar Derneği adına Cumartesi günü saat 14:00’de bir konferans vereceğim ve hem 2007 yılında Türkiye ve dünyayı nelerin beklediğini, hem de Pluto’na ne olduğunu anlatacağım. Ayrıca festival boyunca öğrencilerimle birlikte derneğin faaliyetlerini ve astroloji hakkında merak edilenleri cevaplayacağız. Doğrusu çok heyecanlıyım.

Şimdiye kadar sayısını hatırlamadığım kadar çok konferans ve seminer verdim. Üstelik bu festivalin ilk oluştuğu zaman da konferans vermek için katılmıştım. Fakat bu kez farklı hissediyorum. Çünkü festival boyunca burada olacağım ve izleyeceğim.

Üstelik bu festivalin ilk başladığı Naturel 2000 Festivalinden bu zamana pek çok gelişmeler oldu. Araştırmalar ve çalışmalar yeni boyutlar kazandı. Yepyeni isimler, yeni araştırmacılar ortaya çıktı. Ve bu festivalin aracılığı ile bütün bunlardan haberdar olacağım. Çalışmalarını tanıtmak için katılanlarla tanışacağım ve neler yaptıklarını, felsefelerini öğreneceğim. Üstelik aynı duyguyu paylaşan kişilerle birlikte olacağım. Çok heyecanlıyım.

Festivalin programına baktığımda öylesine çeşitlilik gösteren pek çok konu olduğunu gördüm ki, bunların hepsine katılmak, anlattıklarını dinlemek istiyorum. Sağlık, felsefe, alternatif yaşam biçimleri, müzik dinletileri, çeşitli gösteriler, imza günleri ve pek çok konferansın yer aldığı bu festivalde sanırım nereye bakacağımı şaşıracağım. Fakat öğrendiklerimi bu köşeden sizlere aktaracağım. İlginç bilgilerle karşılaşacağımı düşünüyorum. Bakalım neler öğreneceğim.

Ölüm ve ötesi

Başak Burcunda ilerleyen Ay sabahın erken saatlerinde Terazi Burcuna geçiyor. Uyum, ahenk, ilişkiler ve adaleti sembolize eden Terazi Burcu’nun sembolize ettiği özelliklerin uyandığı bir gün. Venüs ise Jüpiter ile Akrep burcunda kavuşum yapıyor. Bilinçaltının derinliklerini sembolize eden Akrep Burcu’da meydana gelen bu kavuşum bilinmeyeni anlamak için kuvvetli arzuların uyanacağını gösteriyor. Ölüm ve ölüm ötesini incelemek için duyguların derinleşeceğini işaret eden gökyüzünün konumu gizli isteklerin ortaya konacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Auranızın rengini tanıyın (2)

15 Kasım 2006
İnsan aurasındaki temel renklerden birkaçını ve özelliklerini anlatmaya başladığım dünkü yazının devamını yeşil, mor ve gri renklerin kısa tarifiyle sürdürüyorum. Renkleri inceleyerek kendi özelliklerinizle bütünleştirebilirsiniz. Aura görme çalışmaları yapabilirsiniz, ancak aurayı görecek duruma gelmeseniz bile renklerin işaret ettiği özellikleri kendinizle bütünleştirebilir, böylece kendi renginizi keşfedebilirsiniz.

İçinizde uyanmasını ve gelişmesini istediğiniz özelliklerin bilincinize yükselmesi için o özellikle bütünleşen renkleri üzerinizde ve etrafınızda bulundurarak yeteneklerinizin güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Yaptığınız işte başarı oranınızı yükseltmek için o işle bağlantılı renklerden faydalanabilirsiniz. Mesela iletişimle ilgili çalışmalar yaparken çevrenizde ve üzerinizde sarı renk bulundurmak, zihin potansiyelinizi harekete geçirecek ve iletişimde bulunduğunuz kişilerle daha başarılı görüşmeler yapacaksınız. Veya hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren konulara yönelik çalışmalar sırasında mor rengi kullanabilirsiniz.

YEŞİL: Doktor ve şifacıların auralarında bu renk hakimdir. Yeşilin içine uyumlu biçimde karışmış parlak kırmızılar, o kişinin iyi bir cerrah olduğunu gösterir. Ayrıca, öğretmenlerin de rengi yeşildir. Yeşille birlikte mavi ışıltılar görülüyorsa o, iyi bir öğretmendir. Canlıların sağlık ve gelişmeleriyle ilgilenen kişilerde görülen bu renk, sıcak ve samimi arkadaşlıkları da işaret eder. Fakat, yeşilin arasında sarı görülüyorsa, o kişinin arkadaşlığına güvenilmez. Yeşil-mavi karışımı ya da yeşil parlak maviye dönüşüyorsa, ona güvenebilirsiniz.

MOR: Dinle ilgili olan kişilerin hakim rengidir. Ayrıca sanatçıların ve yaratıcılıkla bağlantılı çalışmalar yapan kişilerin rengidir. Mor-indigo karışımı, kalp problemini gösterir.

GRİ: Az gelişmiş veya sağlık sorunu olan kişilerin aurasında bu renk hakimdir. Diğer renklerin arasında griler varsa, hem sağlık sorunu hem de kişilik zayıflığı var demektir. Bir organın üzerinde görülürse o organda ciddi sağlık sorunları olduğunu, hatta organın ölüyor olduğunu gösterir. Başı ağrıyanların auralarının en üst bölümünde duman rengi grilik görülür.

Pürüzleri temizleme zamanı

Korkuları tetikleyen olayların meydana geldiği bir dönemi işaret eden gökyüzünün konumu, bugün korkularla başa çıkabilecek tedbirler almak için araştırmaların derinleşeceğini gösteriyor. Geleceğe yönelik uzun vadeli projeler yapılabilir. Ancak projeleri uygulamak için yarım kalmış eski işleri tamamlamak gerekecek. Unutulmuş bazı evraklar veya benzeri ihmal edilmiş işler yüzünden ortaya çıkan pürüzleri temizleme zamanının geldiğini işaret eden gökyüzünün konumu ile ilgili önemli değişikliklerin yapılacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Auranızın rengini tanıyın

14 Kasım 2006
Farklı dalga boyundaki titreşimler, farklı renkleri oluşturuyor. Gözlerimiz ise bunları renk olarak algılıyor. İnsan bedeninden farklı frekanslarda bir çok titreşim yayılmaktadır. Kişi zihinsel ve ruhsal açıdan geliştikçe, bu titreşimlerin seviyesi yükselir ve renkler parlaklaşır.

İnsan aurasındaki temel renklerden bir kaçını ve özelliklerini aşağıda kısaca anlatmaya çalıştım. Böylece kendinizi çözümleyebilirsiniz.

KIRMIZI: Başarılı liderler, komutanlar ve yöneticilerin auralarında parlak kırmızı renk hakimdir. Net kırmızı rengin etrafında sarı renk görülüyorsa, bu kişi, başkalarına yardım etmeyi seven biridir. Vücuttaki organların etrafında kırmızı renk görülüyorsa, bu organlar sağlıklı demektir. Kahverengiye dönüşmüş kırmızı veya donuk kırmızı renk, o organın hasta olduğuna işaret eder. Sinirli kişilerin auraları donuk kırmızı, kötü kalpli olanların koyu ve bulanık kırmızıdır.

TURUNCU: Hümanist kişilerin auralarında bu renk hakimdir. Çevrelerine yardım etmeyi severler. Sarıya bakan bir turuncu ise, kendini kontrol edebilen, meziyet sahibi biri demektir. Turuncu üzerinde yeşil lekeler varsa, o kişinin münakaşalardan hoşlanan biri olduğu söylenebilir. Kahverengiye çalan bir turuncu, böbrek problemi olduğunu gösterir.

SARI: Düşünce ve duyguları gelişmiş olan kişilerin auralarında bu renk hakimdir. Seviye ve moral açıdan yüksek olan bu kişilere güvenebilirsiniz. Mat ve kötü sarı, kişinin korktuğunu gösterir. Kırmızımsı sarı, korkaklığı gösterirken iyice kırmızılaşan bir sarı, aşağılık kompleksinin işaretidir. Kahverengi ile karışan bir sarı zayıf karakteri, az gelişmişliği gösterir. Mavi-sarı, yeşil-sarı, kahverengi-sarı kötü bir karışımdır. Makbul olan parlak altın sarısıdır. Ve duygusal-zihinsel gelişme sonucu ortaya çıkar.

MAVİ: Bu renk entelektüelliğin işaretidir. Parlak mavinin hakim olduğu kişilerin zekası yüksek, ruhsal yetenekleri gelişmiştir. Mavinin tonu ne kadar açık ve parlaksa, kişi o kadar sağlıklı ve enerjik biridir. Mavinin tonu koyulaştıkça, kişi o derece maddeye bağlıdır. Soluk mavi, kararsızlık ve tutarsızlık işaretidir. 

Devamı yarın

Araştırmalar derinleşiyor

Bir süredir oluşan olayların görünür hale geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, araştırmaların derinleşeceğini ve yeni geliştirilen sistemlerin aniden uygulanmaya başlanacağını gösteriyor. İstekleri ortaya koymak zor olabilir, fakat geçmişin iz bırakan olaylarını gündeme getirmek için ilginç planlar yapılabilir. Şimdiye kadar karanlıkta kalmış bilgilerin ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, iletişim, haberleşmeler, yolculuk ve trafikle ilgili yeni düzenlemeler yapılacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku