Susan Miller

Bu hafta temkinli olmakta fayda var

16 Eylül 2018
Mars-Uranüs çekişmesi beklenmedik durumlara yol açabilir. Gecikmeler, iptaller, küçük kazalar yaşanabilir, ekstra masraflar çıkabilir. Maddi konularda ve sosyal ilişkilerde riskten kaçının.

KOÇ
Dikkat, ilişkilerde...
Para konularında güzel haberler sizi bekliyor. 18 Eylül’de işle arkadaşlığı karıştırmamanız akıllıca olacak. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar partnerlik evinizi ziyaret ederken dikkatiniz ilişkilerinize yönelecek.



BOĞA

Yazının Devamını Oku

 Şansımız dönüyor

9 Eylül 2018
Sonunda iyi haberler geldi! Bugün gerçekleşen yeniay Akreplere aşk, İkizlere yeni fırsatlar, Oğlaklara para getiriyor.

KOÇ
Bol kazançlar
Başak burcunda 9 Eylül’de gerçekleşecek yeniay, eğer şu anda iş arıyorsanız, iş bulmanıza yardım edecek. Kendi işinizi yapıyorsanız, işler artacak. 10-11 Eylül yeni bir ürün veya hizmeti piyasaya sunmak için ideal.

BOĞA
Aşk dolu hafta
Yeniay gerçek aşk evinizi aydınlatacak. Evli veya ciddi bir ilişki içindeyseniz, partnerinizle romantizmi canlandırabilirsiniz. Ya da ilişkinizi bir adım ileri taşıyabilirsiniz. 10-11 Eylül yaratıcılığı yüksek biriyle işbirliği yapmak için mükemmel.

Yazının Devamını Oku

Yürüyelim arkadaşlar!

2 Eylül 2018
Sonunda gezegenler frene basmaktan vazgeçti. Merkür bugün itibariyle eski hızına kavuşurken, Satürn de 6 Eylül’den sonra ilerlemeye başlıyor. Harekete geçin, sadece atacağınız imzaları gelecek haftaya bırakın.

KOÇ
İş görüşmeleri var
Parayla ilgili uzun vadeli hedeflerinizi etkileyecek pazarlıklar, konuşmalar ve iş görüşmeleri gündemde. Ancak Güneş sisli Neptün’e karşı olduğundan, yapacağınız anlaşmaları imzalamak için önümüzdeki haftayı beklemek akıllıca olacak.

BOĞA
Yeni olasılıklar
Bu hafta Güneş eğlence ve aktivite evinizde. Yeni bir hobi edinebilir, çocuklarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. 7 Eylül’de Merkür, Satürn ve Uranüs’le mükemmel bir uyum içinde olacak; size heyecan verici olasılıklar getirebilecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

Gökyüzünde iki kritik hareket

26 Ağustos 2018
Bu hafta iki önemli olay var. İlki 26 Ağustos’ta su burcunda gerçekleşen dolunay. Yengeç, Akrep ve Balıklar bu durumdan fazlasıyla etkilenecek. İkincisi 26 Haziran’dan beri gerileyen Mars’ın 27 Ağustos’ta düze dönmesi... İkizler, Koç ve Yay burçları, işyerinde hareketli günlere hazır olun.

KOÇ
Yeni kariyer hamlesi

Bu hafta birinin sizden gizlediği bir bilgi ortaya çıkabilir. Bu, parayla ilgili bir konu hakkında olabilir. 26 Haziran’dan beri gerileyen yönetici gezegeniniz Mars, 27 Ağustos’ta düze dönecek ve size kariyerinizle ilgili konuları kontrol altına almanıza yardım edecek. Ancak 1 Ağustos’ta bir çözüme kavuşmayan profesyonel konular tekrar gündeme gelebilir.

BOĞA
Haydi okula!
Bu hafta dünyayı fethetmeye hazır olacaksınız. 26 Ağustos’ta gerçekleşecek dolunay sizin sosyalleşme evinizi aydınlatacak. Bir arkadaşınızın düğünü veya veda partisi gibi büyük bir etkinliğe katılmak için seyahat edebilirsiniz. 26 Haziran’dan beri gerileyen Mars, 27 Ağustos’ta düze dönecek. Bu etki sizi yarım kalan eğitiminizi tamamlamaya ya da tekrar okumaya teşvik edebilir.

Yazının Devamını Oku

Boğalara aşk Aslanlara para

19 Ağustos 2018
Bu haftaya Güneş, Satürn ve Uranüs’ün oluşturacağı altın üçgen damga vuruyor. Gökyüzündeki bu hareket kimine para, kimine terfi, kimine aşk getirecek.

Koç
Terfi edebilirsiniz
Güneş, Satürn ve Uranüs gökyüzünde altın bir üçgen oluşturacak ve sizin iş, itibar ve kazanç evlerinizi birbirine bağlayarak liderlik özelliklerinizi harekete geçirecek. Bu olumlu durum, sizi yeni fikirlerle tanıştıracak müthiş kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak. İşyerinde terfi edebilir, daha fazla sorumluluk alabilir ya da bir liderlik pozisyonuna gelebilirsiniz. Satürn’ün etkisiyle uzun vadeli hedeflerinize odaklanacak ve oldukça verimli olacaksınız. Jüpiter Neptün’le uyum içinde olduğundan yaratıcılığınız artacak ve günlük yaşamınızda yeniliklere ve denemelere açık olacaksınız.

Boğa Aşk, seyahat, sanat

Güneş, Satürn ve Uranüs’ten oluşan muhteşem altın üçgen, haritanızın kişilik, yaratıcılık ve kişisel gelişim evlerinize şans yağdıracak. Bu harika etki, size macera, aşk veya kendinizi ifade etme konularında fırsatlar getirecek. Heyecan verici bir tatil planlıyor, âşık oluyor, bir kursa kaydoluyor veya bir sanat dalını deniyor olabilirsiniz. İlginç kişilerle tanışabileceğiniz, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ya da sosyal bir konuya destek verebileceğiniz bir etkinliğe katılabilirsiniz.

İkizler

Ev ve aile ön planda

Yazının Devamını Oku

Yine bize esmer günler

12 Ağustos 2018
Mars, Satürn ve Plüton geriliyor. Ve ne yazık ki bu hareket yüzünden bizi gergin zamanlar bekliyor. Sakin olun ve planlarınızı gözden geçirin.

 

KOÇ: HEDEFLERİ GÖZDEN GEÇİRİN

Yöneticiniz Mars, ün ve başarı evinizde 12 Ağustos’tan itibaren gerilemeye başlarken, kariyerinizle ilgili hedeflerinizi gözden geçirin. 27 Ağustos’ta düze döndüğünde harekete geçin.

 

BOĞA: GÜZEL HABERLER

Hafta başlarken macera evinizde gerileyen Mars, sizi seyahat planlarınızı gözden geçirmeye teşvik edecek. Merkür 18 Ağustos’ta ileri hareketine başlarken, uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz.

 

İKİZLER:  ESKİ AŞKLA BARIŞABİLİRSİNİZ

Yazının Devamını Oku

Beklenen tutulma

5 Ağustos 2018
11 Ağustos’ta yeniayla gelecek Güneş tutulması, bütün burçlar için güzellikler getiriyor. Aşkta, işte, sağlıkta tohumlar şimdi atılacak, meyvesi önümüzdeki altı ayda olgunlaşacak.

Eğlenceli günler
KOÇ
Gezegenler oyuncu Aslan burcunu ve sizin aktiviteler evinizi vurgularken bu hafta eğlenceye odaklanacaksınız. 6 Ağustos’ta çok fazla para harcama riski var. 7 Ağustos’ta iş arkadaşlarınızla yiyip içebileceğiniz bir etkinliğe davet edilebilirsiniz.

Sorgulama dönemi
BOĞA
Bu hafta dikkatiniz özel hayatınızla ilgili konular, romantizm ya da yaratıcı bir proje üzerinde olacak. Burcunuzdaki Uranüs, 7 Ağustos’tan başlayarak 6 Ocak’a kadar gerileyecek. Önümüzdeki beş ay kendinizi sorgulama dönemi.

Yazının Devamını Oku

Zor bir haftaya hazır mısınız?

29 Temmuz 2018
1 Ağustos’ta Mars, Uranüs’le çekişme halinde olacak. Ama hemen korkmayın! Bu durum, bazı burçların yaratıcılığının artmasını, sıradışı çözüm yolları bulmalarını sağlayacak.

KOÇ

Maddi risk almayın

Yönetici gezegeniniz Mars, Uranüs’e sert bir açıda olacağından zor bir hafta geçirebilirsiniz. Geçen mayıs ortasında yaşadıklarınızı düşünün, benzer şeyler olabilir. Parayla ilgili riskler almaktan kaçının.

BOĞA

Kontrolü kaybetmeyin

Hobilerinizle uğraşmak gibi hoşunuza giden şeyler yapmak isteyeceksiniz. Önemli konumdaki biriyle yaşadığınız sorun tekrar su yüzüne çıkabilir. Sonradan pişman olabileceğiniz şeyler söylemeyin.

İKİZLER

İşte çıkış yolu!

Yazının Devamını Oku