Susan Miller

Gökyüzünde bahtsız gezen yıldızlar

22 Temmuz 2018
25 Temmuz’da Güneş Uranüs’le çekişiryor, üzerine 27 Temmuz’da Dolunayla gelen ay tutulması var. İşleriniz istediğiniz gibi gitmezse, sebebi gökyüzünde arayın. Tüm burçları kritik bir hafta bekliyor

KOÇ
Sıkı durun
Bu haftanın gezegen dizilişleri, size inişler-çıkışlar ve sert virajlar getireceğinden sıkı durun. Güneş 25 Temmuz’da Uranüs’le karşı karşıya gelirken, hiç beklemediğiniz bir masrafla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA
Yeni bir iş teklifi
Bekârsanız, 24 Temmuz’da tanışacağınız birisi aklınızı başınızdan alabilir. Ancak işler ilerlemeden önce onu daha iyi tanımanız akıllıca olacak. Uranüs 25 Temmuz’da Güneş’le çekişirken evinizle ilgili olumsuz bir haber alabilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

Sakin bir hafta

15 Temmuz 2018
Evet, belki yazın en hareketli günlerindeyiz ama önümüzdeki günleri sakin geçirmekte fayda var. Bu hafta mümkün olduğunca dinlenmeye, geçmişte yaşadıklarını ve hedeflerinizi gözden geçirmeye bakın, kendinizi hiçbir şey için fazla zorlamayın.

KOÇ
Yavaşlayıp düşünün
Bu hafta, yavaşlayıp dinlenmeye ve yazın keyfini çıkarmaya çalışın. Geçmişte katıldığınız bir sosyal sorumluluk aktivitesiyle yeniden ilgilenebilir ya da şimdiki hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ait olduğunuz sosyal gruplarla ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

BOĞA
21 Temmuz’a dikkat!
Bu hafta kardeşleriniz, yaşadığınız semt ya da ulaşımla ilgili konularla uğraşacaksınız. Konu her neyse acele karar vermeyin ve önümüzdeki altı ay boyunca konuyu akışına bırakın. 21 Temmuz, haftanın en iyi günü olacak. Sizi heyecanlandıracak birisiyle tanışabilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

Hanenize güneş doğuyor

8 Temmuz 2018
Bu hafta ilişkinizi, hayatın anlamını ya da kariyerinizi sorgulamaya başlarsanız şaşırmayın. Yengeç burcunda yeniayla gelen Güneş tutulması tüm burçları duygusal anlamda etkiliyor. Not alın: Kritik gün 13 Temmuz.

KOÇ Güvensizlikten kurtulun
Plüton’un etkisiyle ilerlemenizi ve bir üst basamağa çıkmanızı engelleyen güvensizliklerden kurtulacaksınız. Evle ilgili konular da gündemde. Taşınmayı ya da mülk almayı düşünebilirsiniz.

BOĞAİlişkiniz ciddileşiyor
Venüs, 11 Temmuz’da Uranüs’le muhteşem bir uyum içinde; yeni şeyler keşfetmek için harika bir gün. Venüs, 14 Temmuz’da Satürn’le uyum içinde. İlişkinizi daha ciddi hale getirmek ya da uzun vadeli planlar yapmak için iyi bir günde olacaksınız.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Nefes alma vakti

1 Temmuz 2018
Geçen haftanın sert etkileri geride kalıyor; Jüpiter, Neptün ve Güneş el ele vererek ortamı yumuşatıyor. Kilit tarih ise 5 Temmuz.

KOÇ
Özel hayat önde
Bu hafta özel hayatınız için faydalı fırsatlar yakalayacak ama iş konularında yavaşlama göreceksiniz. Eğlence ve romantizm vaat eden aktivitelere yöneleceksiniz. 5 Temmuz’da partneriniz veya yakın arkadaşınızla tartışabilirsiniz.

BOĞA
Davetten davete...
Bu hafta sosyal hayatınız çok renkli olacak, arkadaşlarınızla bir araya gelmek için pek çok davet alacaksınız. 5 Temmuz birisiyle seyahat etmek ya da kardeş veya kuzenlerinizle bir araya gelmek için harika bir gün.

Yazının Devamını Oku

Gerileme dönemi

24 Haziran 2018
26 Haziran’da gerilemeye başlayan Mars, ilişkiler ve sosyal hayatta sorunlara neden olabilir. Üstüne 28 Haziran’daki dolunay da gelince hayatı yavaşlatmakta fayda var.

KOÇ
Fazla mesai var
Bu hafta muhtemelen fazla mesai yapacaksınız. Mars, 26 Haziran’da gerilemeye başlayınca, sosyal hayatınız yavaşlayacak. Birisiyle çıkmak ve sosyalleşmek için en iyi günleriniz 25 ve 30 Haziran.

BOĞA
Seyahat görünüyor
Bu hafta yabancı bir ülkeyi keşfedebilirsiniz. Ancak 28 Haziran’daki dolunay çabucak eve geri dönmenizi gerektirecek. Koruyucu gezegeniniz Venüs, Jüpiter’le bağlantı kuracağından, havaalanında eğlenceli kişilerle tanışabilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

Herkese aşk, kariyer, para Oğlaklar’a yine kavga...

17 Haziran 2018
21-22 Haziran haftanın en önemli günleri: Balıklar’a romantizm, Kovalar’a iş, Başaklar’a sosyallik, İkizler’e para vaat ediyor. Oğlaklar mı? Siz kimseyle kavga etmeyin, yeter...

Rüyalara dikkat!
KOÇ
Bu hafta ev ve aile konularına odaklanacaksınız. İşte meşgul olduğunuzdan dolayı ailenizi ihmal ettiyseniz, bu durumu dengelemek için iyi bir zaman. Gördüğünüz rüyalara dikkat edin ve iç güdülerinize güvenin.

Çok canlı bir hafta
BOĞA
Kardeşinizden güzel bir haber alabilirsiniz. Yazmak ve sosyalleşmek için çok iyi bir zaman. Çok canlı bir hafta. 22 Haziran birisiyle çıkmak ve ya da ilginç insanlarla tanışmak için ideal yapacak.

Yazının Devamını Oku

Yeniay, yeni umutlar

10 Haziran 2018
13 Haziran’daki yeniay, Boğalara para, Terazilere macera, Yay ve Oğlaklara aşk getirecek. Akrepler ve Yengeçler projelerine yoğunlaşacak.

KOÇBekârlara iyi haber
Venüs, 13 Haziran’dan 9 Temmuz’a kadar Aslan burcunu ziyaret ederken, popülariteniz tavan yapacak. Bekârsanız, o dönemde birisiyle tanışma şansınız çok yüksek olacağından, dışarı çıkıp mümkün olduğunca çok sosyalleşin. Ancak Venüs 14 Haziran’da Uranüs’le ters düşeceğinden, birisiyle buluşmak için o günden kaçının.

BOĞA
Zam için doğru zaman
Bu hafta yeni başlangıçlar, değişimler ve bitişler yaşayabilirsiniz. 13 Haziran’daki yeniayla birlikte gelirinizi artırmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Yeniayın enerjisini, maaşınıza zam istemek ya da kendi işinizi yapıyorsanız, fiyatlarınızı artırmak için kullanabilirsiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Kilit tarih 5 Haziran

3 Haziran 2018
Bu hafta başrolde Güneş var ve her burcun hayatını önemli ölçüde etkileyecek. 5 Haziran’da herkes dikkatli olsun.

KOÇ
Beklenmedik masraf
Yapacak çok şeye rağmen yeterince zaman olmadığını düşüneceksiniz. 5 Haziran’da bazı planlar veya önemli bir anlaşma yapıyor olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda beklenmedik bir masrafla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA
Heyecan verici hafta
Kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz veya profesyonel itibarınız yükselebilir. 5 Haziran’da önemli bir satış ya da bir iş planı yapabilirsiniz. Kardeşinizle para konusunda anlaşmazlık yaşanabilir. 6-7 Haziran’da kontrat imzalamayın.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku