Yürüyelim arkadaşlar!

Sonunda gezegenler frene basmaktan vazgeçti. Merkür bugün itibariyle eski hızına kavuşurken, Satürn de 6 Eylül’den sonra ilerlemeye başlıyor. Harekete geçin, sadece atacağınız imzaları gelecek haftaya bırakın.

Haberin Devamı

KOÇ
İş görüşmeleri var
Parayla ilgili uzun vadeli hedeflerinizi etkileyecek pazarlıklar, konuşmalar ve iş görüşmeleri gündemde. Ancak Güneş sisli Neptün’e karşı olduğundan, yapacağınız anlaşmaları imzalamak için önümüzdeki haftayı beklemek akıllıca olacak.

BOĞA
Yeni olasılıklar
Bu hafta Güneş eğlence ve aktivite evinizde. Yeni bir hobi edinebilir, çocuklarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. 7 Eylül’de Merkür, Satürn ve Uranüs’le mükemmel bir uyum içinde olacak; size heyecan verici olasılıklar getirebilecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

İKİZLER
Gelecek planları
3 Eylül sosyalleşmek ve başkalarından yardım istemek için ideal bir gün. 5 Eylül’den 21 Eylül’e kadar dikkatinizi kişisel konular, aileniz ve sevdiklerinize vereceksiniz. 7 Eylül’de gezegenlerin dizilimi, geleceğinizi garantiye alacağınız konularda karar vermenize yardım edecek.

YENGEÇ
Taze başlangıçlar
Geçen ay başladığınız projeleri bitirmek için yoğun çalışacak ve gelecek hafta gerçekleşecek yeniayla birlikte taze başlangıçlara hazır olacaksınız. 5- 21 Eylül arasında telefon konuşmaları, mesajlar, kısa yolculuklar gündemde olacak. Bu dönemde ihtiyacınız olmayan bir şeyi sakın satın almayın.

ASLAN
Para akışı artıyor
Para konularında açık fikirli ve esnek olmanız gerek. 7 Eylül’de gezegenlerin dizilimi, yeni fikirler üretmenize ve para akışınızın artmasına yardım edecek. Bekârsanız, yaşadığınız semtte hoşlanacağınız birisiyle tanışabilirsiniz.

BAŞAK
En güzel üçgen
Yönetici gezegeniniz Merkür son hızla ilerlerken gökyüzünde Uranüs ve Satürn’le harika bir üçgen oluşturacak. Bu olumlu etki, size daha fazla aşk, mutluluk ve kişisel gelişim fırsatları getirecek. Almak istediğiniz şeyler için 3 Eylül’de uygun fiyatlar yakalayabilirsiniz. Ancak 7 Eylül’de ısrarcı satış elemanlarından uzak durun.

TERAZİ
Yarım kalan işler
Bu hafta gezegenler sizi günlük yaşamın koşuşturmasından uzaklaşıp yavaşlamak için teşvik edecek. Geçen yıl doğum ayınızda başladığınız işleri bitirmek isteyebilir ve önümüzdeki sene için kendinize hedefler belirleyebilirsiniz. Satürn ev hayatınızla ilgili görmezden geldiğiniz problemleri çözmenizi isteyecek.

AKREP
Güçlü üçlü
Merkür, Uranüs ve Satürn’le uyum içinde. Bu güçlü üçlü sosyal çevrenizi genişletme, yeni arkadaşlar edinme ve sizin gibi düşünen kişilerle bağlantı kurma fırsatları getirecek. Kariyerinizde yükselmenizi sağlayacak veya profesyonel itibarınızı artıracak haberler alabilirsiniz.

YAY
Kariyer fırsatları
Kariyerinizle ilgili konulara odaklanacaksınız. Bu hafta elde edeceğiniz başarılarınızın uzun vadeli sonuçları olacak. Muhtemelen yenilikçi kişilerle tanışacak, çığır açıcı fikirler üzerinde konuşacak ya da alanınızdaki son teknolojileri öğreneceksiniz. 3 Eylül’de büyük bir etkinliğe katılabilirsiniz.

OĞLAK
Macera sizi bekler
Bu hafta sıradışı bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Dokuzuncu evinizdeki Güneş, sizi maceracı ve yenilikçi olmaya teşvik edecek. 3 Eylül’de önemli konumdaki kişilerle sosyalleşeceğiniz bir etkinliğe katılabilirsiniz. Öğrenciyseniz dersleri kolayca anlayacaksınız. İş dünyasındaysanız alanınızdaki yenilikleri keşfedeceksiniz.

KOVA
İçe dönüş zamanı
Son zamanlarda işinize odaklanmış olsanız da, bu haftanın gezegen dizilimi kişisel ihtiyaçlarınızla ilgilenmeniz gerektiğini söylüyor. Bankacınızla bir kredi hakkında görüşebilir, işinize yatırım yapma ihtimali olan önemli konumdaki biriyle toplantı yapabilir ya da partnerinizle birbirinize içinizi dökebilirsiniz.

BALIK
Aşk kapıda
Jüpiter ve Neptün uyumu medya, yayıncılık ya da halkla ilişkiler konusunda size yardım edip geniş kitlelere ulaşmanızı sağlayacak. Etki alanınızı genişletecek yeni bir teknolojiyi kullanmayı öğrenebilirsiniz. Bekârsanız 3 Eylül gecesi çok ilginç bulacağınız biriyle sabaha kadar sohbet edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları