Havuz oldu bile!

Hürriyet Bursa okuru Hakan Döner’e ait e-postayı özetimle yayımlıyorum:

Haberin Devamı

Havuz oldu bile

“Bursaspor Acemler Metro istasyonu önündeki kaldırım da altı ay önce yenilenmişti. Yenilemeden sonra işaret ettiğim alan her yağmurla birlikte havuz oluyor. Vaziyet böyle olunca da yağmurlu günlerde burası kullanılamıyor.”

GERÇEKTEN DE ÖYLE

Hakan Döner, ne üzücü bir durumla karşı karşıyayız! Oysaki biz bunu 16 Nisan 2022 tarihli yayımımızda da dile getirmiştik. Okurlarımızdan olan Ayça ile Sena, oraya da uygulanan çok kaliteli işçilikle alakalı olarak (!) zeminde çökme olduğunu ve bundan dolayı da “Yağmur yağınca burası havuz gibi olur” demişlerdi. Gerçekten de öyle olmuş! Ayça ile Sena; sizler müneccim misiniz yoksa?

 

Bozuk asansör

Haberin Devamı

 Havuz oldu bile

Hürriyet Bursa gazetesi abonesi Bursa Cumhuriyet Lisesi emekli öğretmenlerinden Hüseyin Cahit Derin: “Büyükşehir Belediyesi Osmangazi ilçesi sınırlarında bulunan okulumuzun da önündeki yaya üst geçidinin asansörü bozuktur. Kapısı da ardına kadar açıktır. Hem de haftalardır… Asansörün içinden idrar kokuları gelmektedir. Ayrıca asansör içindeki lamba 7/24 yanmaktadır. Bu durum da ilgililerin umurunda olmamaktadır!” diyor.
Eh be öğretmenim asansörün kapısı da dert mi!

 

İlle can mı gitsin?

Havuz oldu bile

Bizleri sürekli olarak takip ettiğini belirten genç okurumuz Sedat Demirel, bakınız ne diyor: “Nilüfer ilçesi, Yıldırım Dinlenme Parkı girişinde bulunan çeşmenin yanında 4 tane tij var. Tijlerin her biri de paslı ve sivri uçludur. Birimiz üzerine basabilir. Ya da takılarak düşebilir. İlgililerin gerekli müdahaleyi yapmalarını rica ediyorum.”

Haberin Devamı

UZUN ZAMANDIR DURUYOR

Sedat Demirel kardeşim sahiplenmen için teşekkür ediyorum. Keza benzeri ihmalden dolayı canını yitiren hemşehrimiz dahi olmuştu. Tijlerin paslı olması, bu tijlerin uzunca zamandır orada öylece durduğunun işaretidir. Yazık, bir başkan da çıkıp böylesi benzeri disiplinsiz çalışma sergileyen personeline hesap sormuyor…

 

Hürriyet Bursa yazıyor sorunlar çözülüyor

Gülüyoruz ağlanacak halimize

Havuz oldu bile

Hürriyet Bursa gazetesi okuru Elçin Urgancıoğlu, özetimle diyor ki: “Şikâyet olarak değer bulur mu bilemem ancak Bursa Şehir Hastanesi Ortopedi Bölümü’nde bulunan yangın dolabının kapağına gözüm takıldı. Kapak üzerine yapıştırılan yangın tüpü ve hortumu işaretleri ters yapıştırılmıştı. Benim çok tuhafıma gitti bu durum…”
Elçin Urgancıoğlu, şikâyet olarak değer bulur elbette. Bugün o işaret çıkartmalarını ters asanlar yarın malzemelileri ters takarlar! Gülüyoruz ağlanacak halimize vesselam…

 

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

BİZİM İÇİN ENGEL TEŞKİL ETMEZ AMA başlıklı haberimizin ihbar sahibi olan ‘Hülya’ rumuzlu okurumuz: “12 Haziran 2022 tarihli yayımınızda ‘benden söylemesi’ demiştim ve sizler de yayımlamıştınız ya… İşte ondan sonra ilgili müdahalenin yapılarak yanlış işin doğruya çevrilmiş olduğunu gördüm. İyi ki varsınız…” diyor.
HAYIRLI OLSUN
Sizler de iyi ki varsınız Hülya Hanım. Basit gibi görünen ancak gerçekten önemli bir ayrıntıya dikkat çektiniz... Metroyu kullanan hemşehrilerimize hayırlı olsun…

Yazarın Tüm Yazıları