Viyana'da siyaset İstanbul'da moda

Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz, Kutoğlu’yla fikir alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

Sebastian Kurz, ‘Uyumdan sorumlu Devlet Bakanı’ olarak görev yaparken, birçok projede birlikte çalıştığı Atıl Kutoğlu’ndan kültür diyaloğu ve uyum konusunda fikirlerini aldı. Bakan Kurz, Kutoğlu’nun başarılarıyla Avusturya toplumuna örnek bir isim olduğunu ve sonbaharda yeni projelere imza atacaklarını belirtti. Viyana’dan ayağının tozuyla İstanbul’a gelen Kutoğlu, Vakko ve Uluslararası Moda Okulu ESMOD tarafından gerçekleştirilen ‘Fashion Talk’ta ‘uluslararası bir marka yaratmak ve trendler’ üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.
Atıl Kutoğlu’na moda sohbetinde L’officiel dergisi genel yayın yönetmeni Gülen Yelmen eşlik etti.


Kırmızı Halı’da müzik
Orkestra şefi Cem Mansur, Mecidiyeköy’deki eski likör fabrikası arazisi üzerine inşa edilen Quasar İstanbul’un desteğiyle yeni bir orkestra kurdu. Türkiye Gençlik Oda Orkestrası, ilk konserini Red Carpet organizasyonu ile Quasar İstanbul’un sanat çadırı La Tente’da verdi. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı konserde, Çaykovski, Fauré, Piazzola, Respighi, Turina, Gershwin’den eserleri çalan orkestra ayakta alkışlandı.

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Likör Fabrikası’nın aslına uygun yeniden inşa edildiğini ve 2015 sonunda faaliyete geçecek Quasar İstanbul bünyesindeki LIQUEUR Kültür, Sanat ve Moda Merkezi ile sanatseverlere ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Dün bugün yarın
Leppo Gayrimenkul’un sahibi Can Akçay, yazar oldu. Fransa ve İngiltere’de Uluslararası İlişkiler ve Bankacılık eğitimi alan Can Akçay, “Dün, Bugün, Yarın” adlı bir kitaba imza attı. Son dönem Türkiye siyaseti üzerine görüşlerini kaleme aldığı denemelerini Profil Yayıncılık etiketiyle bir araya getiren Akçay, ilk kitabında Gezi olayları, 17 Aralık süreci, seçimler gibi birçok önemli konuya eğildi.

Reina müzikleri
Reina’nın Warm Up adını verdiği yeni albümü çıktı. “Reina müzikleri artık her yerde” sloganıyla ilki 2008’de ‘Reina’ adıyla çıkan serinin son albümündeki şarkılar, Reina Müzik Direktörü DJ Ufuk Akyıldız tarafından seçildi.

Haberin Devamı

Dondurmalı eğlence
Emre Ergani’nin sahibi olduğu Nişantaşı Park Şamdan’da hizmet veren &The Bar, her cumartesi 15.00-18.00 arasında Happy Hour’lara ev sahipliği yapıyor. Geçen hafta Şeyla Ovediya ile başlayan Happy Hour’lar ünlü allici Galip Bilgin’le devam ediyor. Galip Bilgin, bugün Nestle Móvenpick Dondurmaları ile yaza merhaba daveti veriyor.

Yeşilçam usulü düğün
Yenilenerek hizmete giren Grand Tarabya Hotel, geçtiğimiz günlerde Selen Öztürk ve Uluç Bingöl’ün düğün törenine ev sahipliği yaptı. Süheyla-Bilal Öztürk çiftinin kızları Selen Öztürk ile Tülin-Mehmet Bingöl çiftinin oğulları Uluç Bingöl’ün düğün törenine iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra Beşiktaş eski yöneticisi Ertunç Soğancıoğlu ile Galatasaray eski yöneticisi Refik Arkan da katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları