Beşiktaş’a Koç şıklığı

Kendine özgü tarzı ile adından söz ettiren işadamı Rahmi Koç, Türkiye’ye getirdiği Amerikan giyim markası Brooks Brothers ile taraftarı olduğu Beşiktaş’ın giyim sponsorluğunu üstlendi. Lyon maçına kendileri için özel olarak üretilen koleksiyon ile gelen Beşiktaşlı futbolcuların şıklığı UEFA’nın sosyal medya hesaplarında haber oldu.

Haberin Devamı

 UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympique Lyon’a 2-1 yenilen Beşiktaş, moda ülkesi Fransa’da adeta defile yaptı.
13 Nisan Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında Lyon’la karşı karşıya gelen Beşiktaş JK takımı ile birlikte Fransa’ya gittim.
Beşiktaş’ın kulüp logolu özel uçağı ile gerçekleşen yolculuk sonrası geldiğimiz Lyon’da futbolcular moda ülkesi olan Fransa’da şıklıkları ile dikkat çekti.

Beşiktaş’a  Koç şıklığı

Siyah beyazlı yıldız oyuncular, Rahmi M. Koç’un Türkiye’ye getirdiği Amerikan giyim markası Brooks Brothers’ın takıma özel hazırladığı koleksiyonla UEFA’nın UEFA EuroLeauge adlı resmi sosyal medya hesaplarında da yer aldı. Beko markasıyla da Beşiktaş’ı destekleyen Rahmi M. Koç, taraftarı olduğu takıma Brooks Brothers ile de sponsorluk anlaşması yaptıkları için mutluluk duyduğunu belirtti. 

Haberin Devamı

Beşiktaş’a  Koç şıklığı

Çocuk gözünden İstanbul

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklar, LEGO parçalarıyla İstanbul’un simge binalarını hayallerindeki gibi tasarladılar.  LEGOLAND Discovery Centre İstanbul işbirliğiyle, ev dekorasyon merkezi addresistanbul’da gerçekleşen “Çocuk Gözünden, Çocuk Elinden İstanbul”  adlı etkinlik çocukların hep birlikte 23 Nisan pastasını kesmesiyle sona erdi. 

Üst üste iki konser

Müzisyenliğin yanında eğitmen, şair, aktivist ve TED Global üyesi olan Amerikalı sanatçı Iyeoka, Türkiye’ye geldi. Şarkıcı, bu akşam ve yarın, Babylon’da konser verecek.

Miami projesi tanıtıldı

Miami’deki yatırım projesi Paramount Miami World Center, özel bir davetle tanıtıldı. Raffles İstanbul’da yapılan davete Jülide Berkman, Sibel Kerimoğlu, Ebru Karaçam, Murat Ektiren gibi ünlü isimler katıldı. Miami Paramount adına Keller Williams Elite Properties Yatırım Danışmanı Merve Gümüşyazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen gecede konuklara proje anlatıldı.

Haberin Devamı

Nesilden nesile

Çağdaş Eğitim Vakfı, “Enstrüman Fonu Projesi” kapsamında bir gece organize etti. Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri’nin ev sahipliğinde, Les Ottoman Hotel’de düzenlenen gecede keman sanatçısı Suna Kan’ın 65 yıldır yanından ayırmadığı kemanı, ÇEV’in yeteneklerinden Berfin Aksu’ya emanet edildi. Aksu’ya Nicolaus Gagliano yapımı, 266 yıllık kemanla konser verdiği bu özel gecede Fazıl Say da eşlik etti. Suna Kan’ın onur konuğu olduğu davete ünlü isimler de katıldı. Çağdaş Eğitim Vakfı, Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen “Enstrüman Fonu Projesi” ile değerli enstrümanların nesilden nesile aktarılmasını sağlayarak ülkenin kültür mirasının zenginleşmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

Yazarın Tüm Yazıları