Dolunayla zincirleri kırma zamanı

Bu yıl Kova burcunda gerçekleşecek iki dolunaydan ilki, 1 derecede dün sabah 06.00 sularında, uzak da olsa Satürn ile bir kontak kurarak gerçekleşti. Astrolojiye göre dolunay gökyüzünün bizi en çok etkileyen döngülerinden ve bulunduğu konum, etkileşime girdiği burç ile bambaşka etkiler sunuyor. Yani bu kez kovanın temsil ettiği konular; özgürleşme, devrimler, isyanlar, teknoloji, dostluklar gündemimizde olacak. Peki bireysel hayatlarımızda neler olacak? Türkiye’nin iki önemli astroloğu anlatıyor...

Haberin Devamı

HER ŞEYİ NETLEŞTİRMEK GEREKLİ

Astrolog Aygül Aydın:Son 6 aydır kariyer ve iş hayatımızda yaşadığımız esaretin çözüleceğini anlatan bir dolunay. ‘Ama’ tüm bu çözülmeler bir çırpıda olmayacak. 22 Ağustos’ta Kova burcunda, bunun devamı niteliğinde bir dolunay daha var. İşte o zaman her şey tam çözüme kavuşacak. Bu dolunay ile daha çok hayatlarımızla alakalı konularda farkındalıklar yaşayacağız. Mesela ‘Daha fazla bu şekilde çalışmak istemiyorum’, ‘Daha fazla bu kişi ile yaşamak istemiyorum’ ya da tam tersi; ‘Hayrıma olan buymuş, iyi ki böyle olmuş’ diyebiliriz. Ne yapmak, nerede, kiminle olmak istediğimiz konusunda bir uyanış! Kova için ‘özgürleşme’ diyoruz ama bir şey olur ve bu istek yarım da kalabilir. Yani karşı taraf da direnç gösterebilir. Tam istifa edip kendi işini kurmaya ya da daha fazla maaş ile iş değiştirmeye karar verdiniz diyelim, patronunuz ‘Bin lira fazla vereceğim, kal’ diyebilir ya da eşiniz ile ayrılmaya karar verdiniz, o der ki ‘Bir daha deneyelim’. Yani durumun sürdürülebilir olmadığını fark etmiş, bir uyanış yaşamış ama bir şekilde o esaretten kurtulamamışsınızdır. Bu dolunayda farkına varmanız gereken tam da bu, özgürleşmek ve kendi zincirlerinizi kırmaktan korkmamanız gerektiği.

Dolunayla zincirleri kırma zamanı

Haberin Devamı

BURÇLARA NE DİYOR

KOÇ-YENGEÇ-OĞLAK-TERAZİ: 2008’den beri kariyerinizde istediğiniz verimi alamadınız mı? Artık büyümelisiniz. Tek başınıza uçma zamanı geldi. Sizi geride tutan eski acıları bırakın.

ASLAN- AKREP-KOVA-BOĞA: Artık değişmesini istediğiniz her ne varsa o konuda bir karar verin. Fırsatları takip edin. Sizi neyin
motive ettiğini gözden geçirin.

İKİZLER-YAY-BAŞAK-BALIK: 2017-18’de kaybettiğiniz, yorulduğunuz konuların karşılığını, rövanşını alabileceğiniz olaylar ile karşılaşacaksınız. Korkmayın! Cesaretli olun, bu rövanşı siz alın.

ÖZGÜRLEŞMEK İSTİYORUZ

ASTROLOG Dinçer Güner: “Hayatımızda kendimize özel alanlar açmak isteyebilir, sevmediğimiz, beğenmediğimiz, bizi kısıtlayan koşullar neler ise bunları değiştirip dönüştürmek adına harekete geçebiliriz. Tabii istediğimiz bu özgürlüğü kazanmak her zaman kolay olmayabilir! O nedenle isyankâr davranabilir, kuralları yıkmak isteyebilir, otorite ile; işyerinde patron, evde anne-baba, daha doğrusu otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerle zıt gidebilir, ters düşebiliriz. Her zamanki ‘rutin’ davranışlarımızın dışına çıkabilir, çevremizdekileri şaşırtabiliriz. Sadece kendimiz değil toplum için de ifade özgürlüğüne önem verdiğimiz, haksızlıklara/adaletsizliklere kayıtsız kalamayacağımız bir dolunay!”

Haberin Devamı

İSYANLAR, AYAKLANMALAR

Dolunayla zincirleri kırma zamanı

“Daha ziyade kalabalıklar ile hareket etmek isteyecek, yardım istemekten de çekinmeyeceğiz. Her zamankinden daha sosyal olacağımız, dostlarımız ve arkadaşlarımızla ilişkilerimizin önem kazanacağı, onların sorun ve problemleri ile yakından ilgilenmek isteyeceğimiz de bir dönem. Kova burcu uzay, astroloji, büyük teknolojik gelişmeler ve yeni icatları da temsil eder. İşinsanı Jeff Bezos’un ticari astronot olarak uzaya çıkanlardan biri olması tesadüf değil! Bizler de teknolojinin nimetlerinden daha fazla yararlanabilir, yeni cihazlar alabilir, internet sitesi, yeni sosyal medya hesapları açabiliriz ki bu dönem sosyal medyada yapacağımız paylaşımlar ya da satışa yönelik faaliyetler daha fazla yayılabilir. Kova burcu sağlık açısından da dolaşım sistemi, kalp, tansiyon sorunlarını sembolize eder. Bu burcun birinci derecesi ise yeme-içme bozuklukları (tam da bayram sonrası) ve kavalkemiğiyle (çarpmalara dikkat) ilgilidir. Dünya genelinde ayaklanma, hak ve özgürlükler için yürüyüşler, protestolar gündeme gelebilir. Özellikle aşı zorunluluğu ve aşı olmayanların kısıtlanması gibi konular hayli konuşulabilir.”

 

Yazarın Tüm Yazıları