Ben evliyim

Yaz geliyor, gerçi geldi de bana daha gelemedi. Kürdan bacaklarımın üzerindeki göbeğimi gören eşin dostun "Ay Ayşe nasıl sevindim ama sen mutluluğu çoktan hak etmiştin, Allah analı babalı büyütsün. Babası kim?" şeklindeki soruları bitmedikçe, yani bu göbek erimedikçe yaz bana gelmeyecek işte.

Haberin Devamı

Bana olduğu gibi vatandaşa da yaz gelmez. Ne olacak, en fazla daha çok terlemece… Çoluk çocuk Bodrum’a kaçacak halleri yok herhalde! Ama bir kısım var ki, hatta büyük bir kısım (gözü olanın da gözü çıksın), onlar zaten yazı okulların kapandığı günün ertesi günü açtı. Evli olanlardan bahsediyorum, dikkatinizi de çekiyorum!

Onların tatil programları zaten çok uzun zaman önce belirlenmiş oluyor. Hatta ekip çalışmaları yapılıyor. Ben diyeyim üç çift, siz deyin beş çift, üstünü görmüşlüğüm de var hani yani...
Burada tatilin amacı özgürlük!

Örnek; bir karı koca konuşuyor:
“Aşkım, ben bu sene de yine aynı evi tutuyorum sana, sen rahat ediyorsun tüm yaz orada çocuklarla.”

“Aynen kocacım, Esmalarla Ayseller de tutmuş zaten. Bizim grup tamam. Gündüz deniz akşam işte çocukları balıkçıya, mantıcıya falan götürürüz klasik. Sonra yine kâğıt mağıt oynarız” (Kadın o sırada düşünüyor; “Of ya ne dağıtacağız yine kızlarla, gün doğmadan eve girer miyiz biz ha ha ha”)

“Ben de zaten her hafta sonu bizim oğlanlarla geleceğim. Valla şu kadın kısmı ne şanslı! Biz çalışalım şu İstanbul’un sıcağında, aman çoluğun çocuğun bir şeyi eksik olmasın diye, oh siz mis gibi denize girin oralarda. Şaka aşkım şaka, feda olsun ben niye varım ki sizler için.” (Adam o sırada düşünüyor; “Oh be, ne dır çekecem ne mır mır. Her iş çıkışı bizimkilerle ohh artık bar mı bırakırız. Yine gelsin hatunlar ne güzel mevsimdir bu yaz ya!)

İşte böyle geçer bazılarının yazları. Kadın kısmı sadece eller havada takılır da erkeklere dikkat etmek lazım! Ben buradan hemcinslerimi uyarayım hatta bir kıyak yapayım Daily Mail’in haberine göre thecheeky.com isimli sitede bir yüzük satılıyormuş. 550 dolarcık! Titanyum, alyans şeklinde. Kocanın parmağına bir şekilde bir kere takıp çıkartmak yeterli, çıkartınca dövme gibi kalıcı bir yazı beliriyor; “Ben evliyim”!!! (Tabi ki içinde I am Married yazıyor!)

Haberin Devamı

Gerçi bizde bir sürü hatun da evli adam seviyor! Neyse bilemedim ben de…

Ayşe’nin Notu: İddia ediyorum bizim kuyumcular en kısa sürede bu yüzüğü yaparlar..

Yazarın Tüm Yazıları