Değişimi doğrudan yaşayın, değişimi geçmişe atfetmeyin

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Yepyeni bir haftaya daha başlıyoruz. 16 Ağustos haftası oldukça hareketli ve önemli olarak tarafınızdan görülebilir. Bu hafta Venüs terazi burcuna geçiyor, Uranüs gerilemesi başlıyor ve pazar günü 22 Ağustos’ta bir kova burcunda dolunay gerçekleşiyor. 

Venüs Terazi burcuna geçiyor! 

Venüs terazi burcu geçişi daha fazla görselliğinizi, zevklerinizi, parayı ve Aşk’ı umursayacağınız bir dönem. Bu dönem aslında astrolojik olarak sürekli Aşk’ı bulacaksınız gibi lanse edilse de aslında genelde süreç içinde bu dönemlerde gözlemlediğim şey “sevginin de bazen yetmediğini” gördüğünüz olabiliyor. Tabi ki bu dönem yeniden sevmek, konfor alanlarınızı yeniden tanımlamak adına oldukça güzel ve keyifli denilebilir. Estetiksel operasyonlarınız varsa ya da kendinizi fiziksel anlamda güzel hissetmek adına girişimleriniz varsa bu dönemi mutlaka değerlendirin. 

Haberin Devamı

Uranüs Boğa burcunda geri hareketine başlıyor!

Bir gezegenin gerilemesi, kişiliğin içe dönük, dolaylı, bilinçaltı ve gecikmeli bir şekilde işleyen işlevleridir. Genellikle gençken dışa vurmaya cesaretlendirilmediğimiz ve sonuç olarak kendi yolumuzda ve kendi zamanımızda kendimiz için geliştirmemiz gereken enerjileri belirtirler. Çoğu insanın iki veya üç geri giden gezegeni vardır. 

Gerilemesi olmayan insanlar, önemli yaşam becerilerinin çoğunu erken yaşta geliştirirler ve gezegenlerinden biri ilerleyerek gerileyene kadar nadiren kendi psikolojik süreçlerini keşfetmeye ihtiyaç duyarlar.  

Dört veya daha fazla geri giden gezegeni olan insanlar genellikle toplumdan yabancılaşmış hissederler ve dünyadaki “amaçlarını” bulmak için çoğu insandan daha fazla mücadele ederler. Çok gençken içe dönük, kendi benzersiz değer sistemlerini, felsefelerini veya yaşamdaki amaçlarını kendileri için tanımlama ihtiyacı duyarlar. Karmaşık, düşünceli ve bireyci olan bu insanlar, eksantriklik veya izolasyon anlamına gelse bile, genellikle kendi standartlarını belirlemeli ve kendi yollarını çizmelidir.  

Gerileme, engelleme ve geri çekilme, geri giden gezegenleri karakterize edebilir ancak bunlar aynı zamanda kendini anlama, kendi kendini yöneten süper bilinçli enerjilere açıklık açısından önemli yapıcı potansiyele sahiptir.  

Haberin Devamı

URANÜS GERİ DÖNÜŞÜ: 

1-Görünüşte geleneksel ama içten alışılmamış şeyleri ortaya çıkarır. Bunların hesaplaşmaları başlar. 

2-Toplumsal noktada büyük bir yabancılaşma yaşanabilir. Neticede şuan endişelerimiz ortada dururken bunun ne anlama geldiğini hissedebiliyorsunuz.

3-Hiç olmadığı kadar psikolojik düşünme biçimleri içerisine girersiniz. İçten asi ve kendine karşı bir isyan çıkarma niyetiniz vardır ama kendinize bunu hak görmüyor da olabilirsiniz. Nereye isyan edeceğinizi bilmiyor gibisiniz. Âmâ içinizde bir çığlık hakkınız var gibi… 

4-Uranüs gerilemesinin en harika yönü harika önsezilerinizin olması, özgün yanınızı keşfetmeniz ve yaratıcı bir şekilde hareket etmeniz olacak.Yaratıcılığınızla yüzleşeceksiniz. 

Haberin Devamı

5-Bu gerileme sırasında kendi yolunuzu takip etmek için içsel özgürlüğe ihtiyaç duyarsınız. Bu yüzden nerede engellendiğinizi keşfedeceksiniz. 

6-Bu dönem kendinizi nedensiz bir sinir gerginliği, yüksek düzeyde iç uyarılma içinde hissederken değişim uğruna beklenmedik değişiklikler yapacak gücünüz vardır. 

Çok hareketli bir sonbahar-kış bizi bekliyor. Kendinize bugünler geçecek mi diye sorarak geçirmeyin. Bu yeni dönemin içine entegre olmaya çalışın. Koşullarınızı, hedeflerinizi yeniden güncelleyin ve yeni dünya düzenine hazır bir şekilde ilerleyin. Tünelden geçerken neden burası karanlık diye tünelle kavga edemezsiniz. Ederseniz de bir yere toslarsınız. Küçük bir ışık yakmalı ve yola devam etmelisiniz. Tünelin sonundaki ışığı elbet göreceğiz. Kendinize çıkış noktaları ayarlayın. Ruhunuzu bunaltmayın ve artık değişin. Bu dünya geçici… 

Güzel bir hafta dilerim…

Yazarın Tüm Yazıları