Yetmez ama evet

Ukic, Bogdanovic, Tomas… İstanbuldan yolu geçmiş ne kadar tekne kazıntısı lejyoner oyuncu varsa Hırvatistan Milli Takımı olmuşlar.

Haberin Devamı

İlk turu geçersek çapraz eşleşmeyle rakibimiz olma olasılıkları var. Uzunları ihmal edilebilir ama, ritmli açık alan basketbolu oynayan, yüksek isabetle çeperden sokan bir takım. Bunlarla kapışacak kısa dış adam yok bizim takımda. Burada oynarlarken bizimkiler; Ömer Onan,Ender,Sinan,Barış.. Onların yedekleriydiler. KALIN ve UZUN boyalı alanda pota alanına yoğunlaşmış bir formatta başlamak akıllı seçim olacaktı ama saplantılarının kurbanı Bogdan Koç tam tersini yaparak onların basketbolunu oynadı.
‘Kervan yolda düzülür’ mantık(sız)lığıyla hazırlık sürecinde Bogdan Koç herkesi,her şekli amatörce deniyor. Olağan başrol aktörleri yeterli süre yan yana oynayamadıklarından gereken maç alışkanlığı sağlanamıyor. Bu acemi kervan güdümüyle bahsız bedeviye dönmesinden korkarım. Kenan Sipahi’yi 2020 için kazanma fantazisi çok hoşda MAY DAY/turnuva maçları geldiğinde dün akşam kaybettiğimiz temel direkler AŞIK,SEMİH oynatmadığımız KEREM’i olaya nasıl sokacaksın? Koç bu anlamsız arayışını yıllardır sürdürür ve biz bu kafatla Avrupa 11.’liğinin altına inemedik. Bağışlayın bu çöküşleri yaşadığımdan olası felaketin tellallığını yapıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları