Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars Oğlak’ta dolaşıyor

Mars, güçlü olduğu Oğlak Burcunda bugünden itibaren dolaşmaya başlıyor. Bu demektir ki, politika alanında yepyeni ve hızlı gelişmeler meydana gelecek. Son derece ilginç ve dikkat çekici durumlar ortaya çıkabilir.

Özellikle menfaatelere yönelik girişimlerin hızlanacağı bu devre içinde yapılabileceklerin üzerinde sorumluluklar yüklenmek mümkün. Tabii bu durum fazladan bir gerilime neden olacak.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla tabii ki, Oğlaklar etkileniyor. Sizin için, tahammülsüzlüğün sınırlarına ulaşmak söz konusu olabilir. Ancak, aynı anda Venüs'ün Başak burcunda dolaşıyor olması çok iyi. Çünkü, sizi dengeleyecek ve tahammül gösterebilmenize neden olacak. Üstelik, çok daha güçlü bir biçimde yeni istekler içine girmenize ve bunları gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan anlayışı verecek. Bu devre içinde yeni yatırımlara girebilir, yepyeni girişimlerde bulunabilir ve enerjinizi olumlu yönde kullanabilirsiniz. Hem aşk, hem de iş hayatında yoğun gelişmelerin meydana geleceği bir döneme giriyorsunuz.

Boğa ve Başaklar bu devre içinde son derece yapıcı ve olumlu çalışmalar içinde bulunacaklar. Yüksek bir moral ve enerjiyle çalışmalarını sürdürebilecekleri gibi yeni girişimlerde bulunabilir, fırsatları doğru biçimde değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

Akrep ve Balıklar ikinci dereceden olumlu etkilenen burçlar. Sizin için yepyeni gelişmeler ve içinde bulunduğunuz durumu doğru algılamanız söz konusu olabilir. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik çok daha yüksek bir anlayış içine girebilirsiniz



Yazarın Tüm Yazıları