Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür Akrep burcunda

Merkür’ün Akrep burcuna girmesiyle birlikte dikkat gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar dönemi başlıyor.

Bu devre içinde Merkür hızlı hareket edecek ve 30 Ekim gününe kadar Akrep burcunda kalacak. Böylece fiziksel ve zihinsel iletişimi sembolize eden Merkür, sembolize ettiği bütün bu alanlarda kolaylık ve hız getirecek.

Bu demektir ki başta Akrepler olmak üzere Yengeç ve Balıklar birinci dereceden, Başak ve Oğlaklar ikinci dereceden olumlu etkilenecekler ve her türlü iletişim alanında başarılı çalışmalar yapacaklar.

Özellikle organizasyonlar, haberleşmeler, yazılı ve sözlü anlaşmalar açısından bu devre çok olumlu. Başarılı planlar yapabilir ve fikirlerinizi çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz. İkna edici ve etkileyici olacağınız bir dönem.

Gökyüzünün bu konumundan kritik biçimde etkilenen Boğalar ise sözlerine ve ilişkilerine özen göstermeleri gereken bir döneme giriyorlar. Özellikle planlarınızı ilgisi olmayan kişilere açıklamaktan kaçınmalı, dikkat gerektiren konularda çalışmalar yaparken tedbirli olmalısınız.

Akrep ve Kovalar ise Merkür’ün bu konumundan sert etkilenecekler. Fakat Merkür hızlı hareket ettiği için yaşantınızda önemli değişikliklere neden olmayacak. Ancak yine de bu devre içinde ilişkilerinizde tedbirli davranmalısınız. Çevrenizdeki kişileri anlayışsızlıkla ve aptallıkla suçlamamanız gerekiyor. Yoksa bu yüzden zor durumda kalabilirsiniz.



Yazarın Tüm Yazıları