Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Haydi sohbet edelim

Bu sefer geçen günkü gibi olmasın. Gerçekten sohbet olsun. Şimdi bunu niye söylüyorum?

Çünkü, geçen sefer kişisel sohbet oldu. Hatta buna sohbet bile denemez. Soru-cevap desek daha doğru olacak. Yani siz sordunuz ben cevapladım. Halbuki sohbet, bir konu üzerine herkesin fikrini söylemesiyle gerçekleşen bir eylem. Ve bunun sonucunda müthiş bir enerji açığa çıkar. Tabii enerjinin kalitesi, sohbetin kalitesine bağlı.

Şimdi diyorum ki, yarın yani 6 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’de Astronet’in sohbet köşesinde buluşalım ve şöyle keyifli bir sohbet edelim.

Bu kez konuyu şimdiden belirlesek sanırım daha iyi olacak. Böylece ne konuşacağımızı düşünerek vakit kaybetmeyiz. Hem de daha hazırlıklı olacağımız için sohbetin kalitesini de yükseltebiliriz.

Konumuz, bu ayın idarecisi olan Terazi Burcu olsun. Eğrisiyle, doğrusuyla, olumlu, olumsuz özellikleriyle Teraziler hakkında fikir yürütelim. Herkes kendi tespitini söylesin.

Elbette ki, bu sohbete sadece burcu Terazi olanlar katılacak, demek değil. Tabii ki, başta Teraziler’i kendi deneyimlerini anlatmak üzere bekliyoruz. Fakat eşi, sevgilisi, çocuğu, arkadaşı, kardeşi ve Teraziler’i merak edenlerle, Terazi deneyimi yaşamış olan herkes (Burcu ne olursa olsun) katılabilirler. Üstelik sizlerin deneyimi ve tespitleri çok daha önemli. Böylece hep birlikte Terazi hakkında yazılı çizili tespitlerin dışında çok daha ilginç tanımlamalar da çıkartabiliriz.

Tabii bu sohbetin sonunda genel olarak önümüzdeki bir yıllık zaman dilimi içinde Teraziler’i nelerin beklediği üzerine küçük bir yorum yapacağımı da belirtmeden geçmeyeyim. Unutmayın, yarın saat 14:00’de Astronet’te buluşuyoruz, Yasemin’ce...



Yazarın Tüm Yazıları