Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür Terazi’ye geçti

Bugünden itibaren Merkür Terazi burcunda dolaşmaya başlıyor. Böylece entelektüel faaliyetlerin yanı sıra her türlü kültürel çalışmaların da artacağı bir döneme giriliyor. Konferanslar, konserler ve sanatsal iletişimler yoğunlaşacak. Önceden planlanmış etkinlikleri devreye sokmak mümkün olabilecek.

Estetik sanatlarla ilgili daha önce yapılmış çalışmaların sergilenmesine yönelik organizasyonlar başarılı bir biçimde ortaya konacak.

Sanatsal gösterilere yönelik anlaşmalar, sanatçılarla yapılacak sözleşmeler ve ilginç gelişmelerle dolu bir dönem yaşanabileceği söylenebilir. Tabii bu arada üst düzey yönetimin çok daha tutarlı, sakin ve kararlı davranabileceğini de ilave etmek gerekiyor.

Güneş'in Terazi burcunun özelliklerini ortaya çıkardığı bu devre içinde Merkür'ü daha da güçlendirmesi ve güzellik anlayışının ifade bulabileceği beklenebilir. En azından tüm bunlara yönelik zihinsel ve fiziksel iletişimin artacağını söylemek mümkün.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, Teraziler. Ancak, Merkür'ün bu konumu Terazi insanlarının zihinsel dağınıklık ve karışıklık yaşamasına neden olabileceğini unutmamak gerek. Terazi'nin zıt burcu olan Koç'lar ise, zihinsel açıdan aktif olacaklar. Eski arkadaşlar, unutulmuş dostlarla tesadüfi karşılaşmalar meydana gelebilir. Sizin açınızdan karar vermek için acele edilmemesi gereken bir dönem. İkizler ve Kova'lar olumlu etkilenirken, Yengeç ve Oğlaklar ise, sert etki alıyorlar.

Fakat, hepsi için ortak olan sosyal ve kültürel faaliyetlerin bu devre içinde hızlanması.



Yazarın Tüm Yazıları