Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Bugün konuşacağız!

Bu da ne demek? Kim konuşacak? Kiminle konuşacak?

Demek olan şudur ki; 'Astro-Net'te sözü edilen ve bir türlü başlatılamayan inter-aktif hizmet bugün nihayet başlıyor. Anlayacağınız bugün saat 14:00 ile 16:00 arasında internet aracılığı ile görüşüp konuşacağız.

Başladığımız günden bu yana karşılıklı doğrudan konuşacağımızı bildirmiş, chat yapacağımızı duyurmuştuk. Fakat, ne yazık ki, bunu bir türlü gerçekleştiremedik. Pek çok olay oldu. Hem de ne olaylar!

Ancak, ben daha başlamadan birtakım terslikler olacağını öngörmüştüm. Arkadaşlara da 'Şimdi başlamayalım' demiştim. Onlar da herkes gibi merakla 'Neden' demişlerdi. Ben de astrolojik açıdan başlamak için 'uygun zaman' olmadığını söylemiştim.

Çünkü tam da o sırada Merkür geri gidiyordu. Biliyorsunuz Merkür zihinsel ve fiziksel iletişimi idare ediyor. İnternet dediğimiz şey de iletişimin en gelişmiş biçimi. Yani açıkçası tam Merküryen bir konu. Böyle bir konuda yeni bir girişimde bulunurken Merkür’ün geri gittiği bir sırada başlamak pek doğru değil. Çünkü, aklınızdan bile geçmeyen karışıklıklarla karşılaşabiliyorsunuz. En önemlisi de şimdi olduğu gibi ertelenmeler olabiliyor. Planlarınızı uygularken akla, hayale gelmeyen terslikler çıkabiliyor.

Nitekim Astro-Net için de böyle oldu. Güneş Tutulması’nın ardından deprem oldu ve biz her şeyi unuttuk. Ve söz vermiş olduğumuz inter-aktif hizmete bir türlü geçemedik. Fakat şimdi, nihayet bugün konuşacağız, diyorum, Yasemin’ce...



Yazarın Tüm Yazıları