Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars Yay’da dolaşıyor

Bugünden itibaren Mars, Yay burcunda dolaşmaya başlıyor. Bu aslında iyiye işaret. Böylece bol bol gezilebilir. Gezilen yerlerle ilgili oldukça ilginç bilgiler verilebilir. Gökyüzünün bu konumu en fazla Yaylar'ı etkileyecek. Biraz gerilim, büyük istekler ve olmayacak beklentiler içine girebilirsiniz. Ancak büyük bir enerji vereceğini de ilave etmek gerekiyor.

Bu devre içinde her türlü fiziksel güç gerektiren alanlarda çalışmalar yapabilir, yorulmak bilmeden birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Yaylar'ın bu devre içinde cinsel potansiyelleri de yükselecek. Bu demektir ki, büyük bir enerjinin baskısını hissedecekler. Benim size tavsiyem, olmayacak hedeflerin peşinde koşmayın ve ‘‘imkansız’’ beklentiler içinde bulunmayın. Şayet bu tavsiyelere uyarsanız, o zaman çevrenizi şaşırtabilecek derecede büyük işlere imza atabilir, yaşantınızda farkına varabileceğiniz köklü değişiklikleri meydana getirebilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan etkilenecek olan diğer burçlar ise, başta ateş olmak üzere hava grubundan olan burçlar.

Ateş'in çocukları Koç, Aslan ve havanın çocukları Kova ile Terazi bu güçlü enerjiyi olumlu yönde kullanabilirler. Bir hava olan İkizler ise kritik konumda bulunuyor ve enerjiyi nasıl kullanacağı tamamen kendi seçimi olacak. Negatif ya da pozitif yönde... Yani büyük bir isteksizlik ve enerji yoksunluğu gibi bir durum da meydana gelebilir. Tam tersine fizik güç gerektiren alanlarda olabileceğin üzerinde bir performans da sergileyebilirler. Hem de büyük bir başarıyla. Bu tamamen İkizler'in kendi seçimi. İkizler burcunun 28 Mayıs-3 Haziran günleri arasında doğmuş olanlar büyük değişimlerini direnç göstermeden gerçekleştirebilirler. Böyle bir durumda direnç göstermemek gerekiyor.



Yazarın Tüm Yazıları