Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mektup var

RUMUZ: Yasemin-İSTANBUL

Yükselen burcunuz Başak. Ancak, tam geçiş anında doğmuşsunuz. Doğum anındaki bir kaç dakikalık sapma, yükseleninizi Terazi yapabilir. Tabii bu durum pek çok şeyi değiştirir. Sorduğunuz parasal sorunların çözümü hakkında umut verici etkiler görülüyor. Zira doğum anındaki yıldızların konumu size finans ve parasal konularda yüksek bir anlayış ve şans veriyor. Satürn etkisiyle bir kaç yıldır bazı baskılar ve parasal sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Fakat, bu durum artık çözülmeye başlıyor. Belki bir süre daha sabırlı davranmanız gerekecek. Yaşantınızda köklü ve sürpriz değişmeler meydana geliyor olabilir. Henüz bu etki başlamadıysa hazırlıklı olmanızda yarar var. Bir ihtimal mevcut düzeninizi değiştirebilirsiniz. Fakat, bu değişikliği olumsuz biçimde değerlendirmeyin. Sürpriz kazançlar sağlayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

ELAZIĞ'dan Figen hanım

Burcunuz Oğlak, yükselen burcunuz ise, Terazi. Yakın çevreniz ve ailenizle ilişkilerinizin sizin için önemli olduğu görülüyor. Güçlü bir karakteriniz var. Disiplinli, sebatkar aynı zamanda adilce düşünen ve hislerinizi son derece yoğun yaşayan bir yapınız olabilir. Maddi konular ve eğitim ile ilgili tavırlarınızda daha temkinli olmanız iç dünyanızda zaman zaman yaşayabileceğiniz patlamalara engel olabilir.

RUMUZ: Şansız

Burcunuz Akrep. Ancak doğum saatinizi vermediğiniz için yükseleninizi tesbit etmek mümkün değil. Akrep burcunun genel özelliklerini taşıyor olmalısınız. Duygularınız aşırı uçlarda gidip gelebilir. Şu sıralarda Mars'ın güçlü etkisi büyük istekler ve gerilimler yaratıyor olmalı. Daha ayrıntılı bilgi için doğum zamanını saatini belirterek tabii doğum yeriyle birlikte göndermeniz gerekiyor.



Yazarın Tüm Yazıları