Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars akrep burcunda

Mars, ocak ayında başladığı akrep burcundaki yolculuğuna bugünden itibaren devam ediyor. Bunun ne demek olduğunu daha önce yazdıklarımı okumayanlar anlamayacak diye şimdi tekrar açıklıyorum.

27 Ocak 1999 günü Mars, akrep burcuna girmişti. Fakat, 18 Mart günü geri gitmeye başladı. Öyle bir geriledi ki 5 Mayıs’ta tekrar terazi burcuna girdi. Tabii son derecelerine ve 4 Temmuz’a kadar gerilemeye devam etti.

Sonra ilerlemeye başladı ve ancak bugün terazi burcundan çıkıp akrep burcundaki yolculuğunu tamamlamaya karar verdi. Evet, bu kez akrep burcunda tekrar geriye dönmeyip hızla geçip gidecek. Tabii o kadar da hızlı değil. Ancak eylülün üçünde akrep burcundan çıkıp yay burcu'na girecek.

Şimdi Mars'ın bu konumundaki etkileri güçlü olmakla birlikte aynı zamanda kararlı ve yapıcı. Zira geri gittiği zaman Mars'ın etkileri ağırlaşıyor ve insanı hayatından bezdiriyor. Tıpkı elinizde taşıdığınız ağırlığı bir türlü yerine ulaştıramayıp dolandıra dolandıra uzun bir süre oradan oraya taşıdığınız zaman nasıl ağır geliyorsa, öyle... Halbuki aldığınız gibi büyük bir süratle götürecek olursanız, hiç de o kadar ağır gelmeyecek.

İşte, Mars'ın etkileri zaten çok güçlü ve büyük potansiyelli bir enerji. Bu enerjinin hızla geçip gitmesiyle geri gidip ilerleyip tekrar geri gidip bir daha ilerlemesi de benzer şekilde giderek daha ağır ve katlanılmaz oluyor. Neyse ki, şimdi hızını aldı ve geçip gidecek.

Bu demektir ki, sizin de bir türlü ilerlemeyen işleriniz yoluna girecek.



Yazarın Tüm Yazıları