Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür Aslan burcunda

Bugün Aslan Burcuna giren Merkür sanatsal faaliyetlerin yoğunlaşmasına neden olacak. Özellikle sanatçılar arasında meydana gelecek sosyal ve kültürel faaliyetlerin hareketlenmesine, başarılı iletişimlerin ortaya çıkmasına yardımcı olacak.

Bu devre içinde sanat adına çok hoş organizasyonlar yapılabilir, yaratıcı faaliyetler sergilenebilir. İsteklerin estetik bir biçimde ortaya konulması ve olumlu anlaşmaların yapılabilmesi mümkün.

Astrolojik açıdan gökyüzünün bu konumu, sanat adına yepyeni kararların alınacağını ve bunların uygulanması için hemen harekete geçilebileceğini gösteriyor. Üstelik bu kararlar beklenmedik ve alışılmadık bir biçimde aniden ortaya çıkabilir.

Sanata yönelik faaliyette bulunanlar yepyeni ve yaratıcı fikirlerini ortaya koyabilir ve düşüncelerini uygulamaya başlayabilirler.

Genel olarak açıklamak ve göstermek istediğiniz ne varsa bunlar için harekete geçmenin tam zamanı. En gösterişli ve parlak bir biçimde düşüncelerinizi ve yaptıklarınızı sunabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar öncelikle Aslan'lar tabii... Ev, aile, arkadaşlar, sosyal ve kültürel faaliyetler, her türlü organizasyona dahil olmak veya organizasyonlar düzenlemek için son derece aktif bir döneme giriyorsunuz. Ancak, bu arada dalgınlık, unutkanlık ve iletişimlerde ortaya çıkabilecek ufak tefek karışıklıklara hazırlıklı olmanızda yarar var.

(sürecek)



Yazarın Tüm Yazıları