Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars-Jüpiter zıtlaşıyor

Bugün Mars, Jüpiter'e zıt açı yapıyor. Biri sert, diğeri ise yumuşak etkilere sahip iki enerji. Ancak Jüpiter'in büyüteç gibi her şeyi büyütme özelliği var. Mars ise son derece yüksek potansiyelli bir enerjiye sahip.

Jüpiter felsefeyi sembolize ederken, Mars savaşı sembolize ediyor. Bunun sonucunda doğal olarak bir karışıklığın çıkması mümkün. Gökyüzünün bu konumunu en azından inançların ve görüşlerin çatışması biçiminde yorumlayabiliriz. Mars-Jüpiter zıtlaşmasından en fazla etkilenecek olanlar en başta Koçlar ve Teraziler. Bu iki burcun özellikle son 8 günlük devresinde doğmuş olanlar, yani 13-20 Nisan ile 17-23 Ekim günleri arasında doğanlar etkileniyorlar. Ayrıca, 15-23 Temmuz günleri arasında doğmuş olan Yengeçler ile 13-20 Ocak günleri arasında doğmuş olan Oğlaklar da sert bir biçimde etkileniyorlar.

Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlaklar'ın sert ve anlayışsız bir tavır içinde bulunmaları, tahammülsüz ve hırçın tavırlarıyla çevrelerini bunaltmaları mümkün. Çok büyük beklentiler içine girebileceğiniz bir dönemdesiniz. İsteklerinizin yaratacağı gerilimden hem kendiniz, hem de çevreniz etkilenebilir. Olaylar karşısında öfkeli ve sabırsız bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Ve bütün bunların sorgulamasını da kendi kendinize yapabilirsiniz. Tabii bu sorgulamaların ucu kendinize, yaşantınıza, nereden gelip nereye doğru gittiğinize kadar düşüncelerinizi götürebilir. Bu arada kendinizi çok fazla kaptırmamaya özen gösterin. Biraz daha sakin, anlayışlı ve olumlu bir tavır içinde bulunmaya çalışın. Siz olumlu beklentiler içine girip sakin olmayı başarabilirseniz, bu güçlü enerjileri daha yapıcı yönde kullanabilirsiniz. Yoksa, içine girdiğiniz gerilim yakıcı olabilir. Bu konuda daha ayrıntılı bilgileri bugün Hürriyet ile birlikte verilen ‘‘Süper Cep’’ ilavesinin içinde bulabilirsiniz.



Yazarın Tüm Yazıları