Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Kristaller (2)

1. Aşama:

Temizleme: Yeni bir programı yüklemeden önce, kuvarsınızı içindeki her türlü düşünceden arındırmanız gerekir. Bunun için ilk olarak kuvarsınızı dik olarak sol elinize alın. Çok iri bir kuvarsla çalışıyorsanız, onu yine dik bir vaziyette, düz bir zemin üzerinede koyabilirsiniz. Daha sonra, sol elinizle kristalinizi taban kısmından kavrarken, beyaz bir ışığın elinizden çıkıp kristalinizin taban kısmına geçtiğini ve sonra da gövde bölümünden geçerek, uç kısmına kadar uzandığını hayal edin.

2. Aşama:

Programın Belirlenmesi: Başlangıç aşamasında, her kristale tek bir program yüklenmesi tavsiye edilir. Böyle yapılmadığında, birbirlerine ters düşen mesajlar veya karmaşık çıktılar elde edilebilir.

Bu nedenle detaylı programlarınızı daha sonraya erteleyerek, basit programlar kullanın. Diğer yandan, yüklenen programın kullanıcısına fayda getirecek türden olmalarına da dikkat edin. Oluşturduğunuz programlarda kendi gelişiminize yönelik izler bulunmalıdır. Kristale yükleyeceğiniz programın olumsuz yönleri olmaması da önem taşır. Aksi halde olumsuzluklar artarak sizin üzerinizde ters etki yaratabilirler.

Kristaller konuşma diline cevap vermezler. Bu nedenle her programı birbirini izleyen bir film şeridi gibi (yani, görüntü olarak) dikkatle tasarlamalıyız. İlerleyen çalışmalarınız da sesleri ve renkleri de programlayabilirsiniz.

Kişisel Kristaller: Meditasyon yapabilmek için takı olarak kullanılanlar dahil tüm kişisel kristallere, önceden kendi görüntünüzü yükleyebilirsiniz. Bunun için öncelikle kendinizi sağlıklı ve mutlu birisi olarak hayal etmelisiniz. Yükleme çalışmalarına başlamadan önce de, vücudunuzun çevresine sizi her türlü olumsuzluktan koruyabilecek olan koruyucu bir duvar örmenizi tavsiye ederiz. Bu konunun devamını Hürriyet'in ‘‘Süper Cep’’ ilavesinin içinde ‘‘Gizli Güçlerinizi Uyandırın’’ bölümünde bulabilirsiniz.



Yazarın Tüm Yazıları