Yarım hoca yarım oyun...

G.Saray’ın sezona beklenenden uzak bir oyunla başlaması Fatih Hoca’nın kenarda olmamasına bağlanabilir.

Haberin Devamı

Ama görüldü ki hoca kenarda iken de değişen birşey yok. Zaten olay bu kadar basit de olamaz. Galatasaray’da endişe verici olan takımın havasının olmaması. Ki bu durum oyundan, bireysel performansa kadar herşeyi etkiliyor. Peki takım neden havasını yakalayamadı. Bence 2 sebebi var.

1- Üst üste 2 sene kazanılan şampiyonluğun rehaveti.
2- Fatih Hoca’nın beklenmedik Milli Takım tercihi.
Fatih Hoca’nın her iki teknik adamlığı yapacağını herkes kabul ediyor ama kimse Galatasaraylı oyuncuların ikiye bölünmüş hocalarına nasıl baktığı kimse merak edip sormuyor. Bu durum oyuncuların kafasında mutlaka ya zaafiyet yada rehavet oluşturacatır. Bunu önümüzdeki haftalar bize gösterecek.

Ne olur Engin....

Ya bir adam bu kadar mı kendine ihanet eder. Sen bu kadar yetenekli ol, herkes senin gibi oyuncu arasın ve sen üstelik yerli ol. Engin kendini biraz futbola versin böyle bir dönemde hayatının ve kariyerinin en iyi yıllarını geçirir. Maça gelince. Gelmesek de olur aslında. Geçen hafta da G.Saray kötü oynadı ama karşısında böyle oynamaya mecbur eden, tempolu ve istekli bir Bursa takımı vardı. Eskişehir ise ne o tempoda nede o kalitede idi. Buna rağmen G.Saray’da değişen birşey yok.

3 MAÇ 3 SORUN..

Galatasaray’ın ligdeki 3 maçında dikkat çeken 3 sorun var.
1- Drogba’nın defansa gelip çıkardığı toplar.
2- Muslera’nın çıkardığı müthiş pozisyonlar.
3- Fatih Hoca’nın ikinci yarılarda tek forvete dönmesi.
İlk ikisi G.Saray’ın lehine gelişen durumlar ama üçüncüsü olduktan sonra sonucu G.Saray için iyi olmuyor. Eskişehir karşısında her ne kadar Sabri-Amrabat ikilisinin tetiklediği tempo artırma denemeleri olsa da bu da sonuca etki edecek boyutta olmadı. Cimbom’un bu durumdan çıkması için bir silkelenmesi lazım. Şampiyonlar Ligi umarım bu kendine gelmeyi ve takım havasını bulmayı başaracak etkiyi yapar.

Haberin Devamı


Maçın İyisi: Muslera ve Boffin. Rakip forvetlere geçit vermediler.

Maçın Kötüsü: Golcüler Necati Ateş ve Burak Hayal kırıklığı yarattılar.

Hakem: Cüneyt Çakır rahat bir maç geçirdi.

Yazarın Tüm Yazıları