Yapabileceğinize inanın ve yapın

İçinizde hiçbir kuşku taşımadan "Yaparım" dediğiniz andan itibaren içinizdeki gizli gücü harekete geçirmiş olursunuz. Ve yapmaya başladığınız zaman içinizdeki gücün de farkına varmaya başlarsınız.

Yapabilme gücünüzün harekete geçmesiyle birlikte duyacağınız heyecanla birlikte enerjiniz de yükselmeye başlar. Yapabildiğinizi anladığınız anda duyacağınız keyif başarılı olmanızı kesinleştirecektir. Böylece kendinize olan güveniniz artacak ve yapabileceklerinizin ne kadar fazla olduğunu anlayabilmenizi sağlayacaktır. "Yaparım" sözcüğü içinizdeki büyük gücü ateşleyecek ilk kıvılcımdır. Sonra devamı gelecek ve kendiniz bile durup baktığınızda şaşırabileceğiniz işler başardığınızı göreceksiniz. Önemli olan, işe sadece zor tarafından bakmamaktır. Her şeyde olduğu gibi hayatın da iki cephesi var. Hangi tarafa bakarsanız onu görürsünüz. Zor ve karmaşık olan tarafa baktığınız zaman gördükleriniz karşısında ürküp geri çekiliriniz veya olduğunuz yerde kasılıp kalırsınız. Diğer tarafa baktığınız zaman ise, her şey kolay gelir. Ancak, bu da bir yanılgıdır. Tıpkı ürküten durum gibi... Fakat, hayata daima zor tarafından bakan insanlara göre yaşamanız daha kolay. İhtiyacınız olan gücün içinizde uyanabilmesi için her iki yüzünü de görebilecek duruma gelmek gerekiyor. İşin kolay tarafı, endişe uyandıran yönüyle ilgili kaygıların hafiflemesine neden olur ve başarı bunun hemen ardından gelir. Bu durum, karanlığın diğer tarafında aydınlık, aydınlığın diğer yüzünde ise karanlık olduğunu bilmekle aynı şeydir. Bir şey sadece zor ya da sadece kolay değildir. Zorluklar karşısında metanetle durmak ve üstesinden gelmek yalnızca bilgiyle mümkün. Üstelik içinizdeki gücü harekete geçirdiğiniz andan itibaren zaten her şeyi yapabileceğinizi de anlayacaksınız. "Yaparım" dediğiniz andan itibaren yapabildiğinizi göreceksiniz. Tabii bu sözcüğü söylerken inanmanız şart. Öncelikle kendinizi yapabileceğinize ikna etmelisiniz. İşte, işin en zor tarafı bu... Pek çok kişiyi ikna edebilirsiniz fakat, konu kendiniz olduğu zaman gerçekten çok zor. Fakat, imkansız değil. İçinizdeki inancı kuvvetlendirin. Kendinize inanın. Yapabileceğinize inanın. İnandığınız zaman yaparsınız.

Otorite ve güçç ön plana çıkıyor

Duygusal patlamaların meydana gelebileceğini işaret eden gökyüzünün konumu ulaşım, yasalar ve enerji kaynaklarıyla ilgili uygulamaların değişeceğini gösteriyor. Otorite ve gücün kullanımıyla ilgili yeni görüşler ve farklı yaklaşımlar ortaya çıkabilir. Soruşturmaların derinleşmesi ve meydana gelen olayların altındaki nedenlerin araştırılması sonucunda ortaya çıkan bazı gerçekler duyguların tamamen değişmesine ve değerlerin yeniden gözden geçirilmesine neden olacak.
Yazarın Tüm Yazıları