Vitrin mankeni

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’in moda blogger’ı kızı Buse Terim, Desa için modellik yaptı.

Haberin Devamı

Buse Terim’in fotoğraflarını geçtiğimiz hafta sonu Acıbadem Akasya AVM’deki Desa Collection mağazasının vitrininde gördüm. Markaya hazırladığı koleksiyon için objektif karşısına geçen Terim, 14 Mart’tan bu yana ön satışta olan “Buse for Desa” koleksiyonunu 3 Nisan’da Nişantaşı’ndaki Desa Collection mağazasında tanıtacak.

3 boyutlu illüzyon müzesi
Japonya’da ortaya çıkan ve Uzak Doğu’da 10 şubesi bulunan Alive Museum’un (Canlı Müze) Avrupa’daki ilk adresi, Vialand oldu. SushiCo’ların sahibi Selim Yalın ile Levent Özçelik ortaklığında hizmete giren Canlı Müze, geçtiğimiz hafta sonu ünlü isimlerin katılımıyla açıldı. Üç boyutlu resim, video ve enstalasyon çalışmalarına ziyaretçileri de dahil eden Canlı Müze, eserlerin yanında, önünde ve içinde fotoğraf çektirebilme fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Emeklilik için 3 torun daha gerek
Forbes dergisinin “En Zengin 100 Türk” listesine bu yıl 45’inci sıradan giren YA-SA Holding’in patronu Yalçın Sabancı’nın ilk kez torun sevinci yaşadığını önceki gün yazmıştım. Yalçın Sabancı, adını taşıyan torununu Amerikan Hastanesi’nde ziyaret etti. Oğlu İlhan Sabancı ile gelini Pınar Sabancı’yı tebrik ettikten sonra torununu kucağına alan işadamı, “Dünyada böyle bir mutluluk yok. Bu mutluluğun tarifi yok” dedi. Sabancı, emekli olmayı düşünüp düşünmediği sorusuna tebessüm ederek yanıt verdi: “Beni emekli etmek için en az üç çocuk daha yapmaları gerekiyor.”

Pınar-İlhan Sabancı çiftini hastanede ziyaret edenler arasında Yalçın Sabancı’nın kızı Aysen Sabancı’yla evlilik hazırlığı yapan Mirkelam’ın yanı sıra Demet Sabacı Çetindoğan ve Yaseminİzzet Özilhan da vardı.

Aile yemeği
Tunç Petrolleri’nin sahibi işadamı Tuncay Azaphan, eşi Ergül ve oğlu Dinçer Azaphan’la Florya Kaşıbeyaz restoranda akşam yemeği yedi. Baba Azaphan, iş seyahati için İngiltere’yea giden oğlu için, “Uçuş öncesi yemek ısmarladım” diyerek espri yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları