HABER

Narin Güran cinayetinde ikinci tanık! Davanın seyrini değiştirecek ifade

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini dereye gizlediğini itiraf eden ve tutuklanan Nevzat B, sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran'ın "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." şeklinde kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Öte yandan cinayet soruşturmasında ifadesi alınan ikinci tanık, Salim Güran'ın olay günü tarlada olduğu iddiasını yalanladı ve "Olay günü Narin'in evinin orada gördüm." dedi.

Diyarbakır'da Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. 

Narin cinayeti soruşturmasında ifadesi alınan ikinci tanık amcanın olay günü tarlada olduğu iddiasını yalanladı ve "Olay günü Narin'in evinin orada gördüm." dedi. HTS kayıtlarında da amcanın, Narin'in kaybolduğu gün 1 saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı ortaya çıkmıştı.

CNN TÜRK Serdar Er, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Dikkat çeken ifadeler söz konusu. Bir detay var. İlk tutuklandığında Salim Güran telefon görüşmesinden bahsediliyordu. Seyri değiştirecek bir olay ortaya çıktı. Yeni tanığın ifadesine göre ve HTS kayıtlarına göre 1 saat 12 dakikalık boşluk söz konusu. 5 kez bir arama gerçekleştiğini öğrendik. Antalya'dan biriyle görüşmüş. Bu sürede niye 5 kez aynı kişiyle görüştü. HTS kayıtları incele altında. Bu kayıtlar açığa çıkarsa bu sürecin sonuna gelinmiş olabilir. Salim Güran'ın telefon trafiği oldukça önemli. Telefon trafikleri dikkat çekiyordu."

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler