HABER

Isparta'da bıçaklanarak öldürülen Gamze, memleketi Denizli'de toprağa verildi

ISPARTA'da sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Gamze Esgicioğlu (23), memleketi Denizli'nin Kale ilçesinde toprağa verildi. Kızını kaybetmenin acısını yaşayan Ümmühan Esgicioğlu'nun, "'Kuzum' derdi ona annesi. Doyamadım ben sana annem" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Isparta'daki bir çağrı merkezinde çalışan Gamze Esgicioğlu'nun yaşadığı Anadolu Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede, dün saat 06.00 sıralarında bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde göğsünde bıçak yarası olan Esgicioğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Esgicioğlu'nun cesedi, otopsi için morga konuldu.
Soruşturma başlatan polis, olay sırasında evde oldukları belirlenen Esgicioğlu'nun sevgilisi Hasan Bölüm ve M.K., H.Y. ve İ.O.B. şüpheli olarak gözaltına aldı. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Hasan Bölüm tutuklanırken, diğer 3 şüpheli serbest bırakıldı.

ANNESİNİN FERYADI YÜREK DAĞLADI
Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gamze Esgicioğlu'nun cenazesi, Denizli'nin Kale ilçesinden gelen ailesine teslim edildi. Esgicioğlu için cenazesi bugün saat 11.30 sıralarında Kale ilçesi Demirciler Mahallesi'nde baba evi önüne getirildi. Burada genç kızın tabutuna gelinlik serilip, helallik alındı. Evin önünde kılınan namazın ardından Esgici'nin bir süre omuzlarda taşınan cenazesi mezarlığa götürülürken Ümmühan Esgicioğlu'nun kızının ardından "Götürmeyin benim çocuğumu. 'Kuzum' derdi ona annesi. Doyamadım ben sana annem. Nasıl bırakıp gittin beni? Canım benim bırakma beni" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Esgicioğlu'nun cenazesi, Demirciler Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler