İneklerin deprem anındaki paniği kamerada - Son Dakika Haberleri
HABER

İneklerin deprem anındaki paniği kamerada

Kayseri'nin SarıoÄŸlan ilçe merkezli meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem Sivas'ın Gemerek ilçesinde de hissedildi. Deprem anında ilçedeki bir ahırda ineklerin yaÅŸadığı panik de kameraya yansıdı.Â

Kayseri'nin SarıoÄŸlan ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen AFAD verilerine gere 4.6 büyüklüÄŸündeki deprem, Sivas'ın Gemerek ilçesinde de hissedildi. Deprem anında ilçe merkezinde besicilik yapan Ebubekir Yıldırım'ın ahırındaki ineklerin verdiÄŸi tepki güvenlik kamerasına yansıdı. Deprem anında hepsi yerde yatar vaziyette olan hayvanların, sarsıntı ile birlikte ayaklandıkları görüldü.

'GECE UYANIP KAMERAYA BAKTIK'

Ebubekir Yıldırım, Gece 03.00 gibi sese uyandık. Depremi hissettiÄŸimiz için uyandık. Kalkıp bilgisayardan kameraya baktık. Baktığımızda deprem olduÄŸunu gördük. Yaklaşık 1 saat boyunca uyumadan bekledik. Etrafı kontrol ettik. Daha sonra yeniden uyuduk dedi.
Yıldırım, panikle ayaÄŸa kalkan ahırdaki hayvanlarının durumlarının iyi olduÄŸunu, her hangi bir sıkıntı bulunmadığını söyledi.

VALÄ°DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Sivas Valisi Salih Ayhan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Merkez üstü Kayseri SarıoÄŸlan ilçesi olan 4,6 ÅŸiddetinde bir deprem yaÅŸanmış, Gemerek ilçemizde de yoÄŸun olarak hissedilmiÅŸtir. Åžu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmemiÅŸtir. Rabbim, güzel ülkemizi her türlü felaketlerden korusun mesajıyla, bölgede bir sıkıntı bulunmadığını duyurdu.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler