Ünlüler TEGV için buluştu

TEGV’in 20 bin çocuğun eğitimine katkı sağlamak amacıyla önceki gece Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlediği “Onları Hiç Böyle Görmediniz” etkinliği, birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), bir ilke imza atarak ülkemizin önde gelen isimlerini farklı performanslarını sergiledikleri özel gecede bir araya getirdi. Ünlü müzisyenler, işadamları ve işkadınları, sinema-tiyatro sanatçıları, yazarlar ve medya temsilcileri, çocukların eğitimine destek olmak için aynı sahnede buluştu ve izleyenlere unutulmaz bir gösteri sundu.
20 bin çocuğun eğitimine destek vermek amacıyla düzenlenen gecede Güler Sabancı, ünlü balet Tan Sağtürk’le tango yaptı. Rahmi Koç, vurmalı çalgıların başına geçip perküsyondaki ustalığını gösterdi. Arzuhan Doğan Yalçındağ, Sertab Erener’le birlikte “Arkadaş” şarkısında düet yaptı. Sahneye ayrıca Fahir Atakoğlu, Kürşat Başar, Okan Bayülgen, Yavuz Bingöl, Güneri Cıvaoğlu, Cem Davran, Nazlı Deniz Boran, Kenan Doğulu, Fatih Erkoç, Carlos Garcia, ısmail Hakkı Demircioğlu, Hülya Koçyiğit, Erkan Oğur, Tan Sağtürk, Ethem Sancak, Tuluğ Tırpan ve Zara çıktı.

Dilek Sabancı, gecenin gençlere ve çocuklara yönelik yapıldığını belirterek, “Bu gece yardım amaçlı ve bu bir ulvi görev. Onun için buradayız. Güzel bir gösteri seyredeceğiz. Güler Sabancı tango yapacak, Rahmi Koç bir Afrika aleti çalacak... Bunları izlemeye geldim. Herkesi merak ediyorum” diye konuştu. Rahmi Koç, bu geceyi tamamen çocuklar için düzenlediklerini ifade etti. Türkan Sabancı, “Çok güzel bir düşünce, çok güzel bir fikir. ınşallah böyle geceleri daha çok görürüz” şeklinde konuştu. Hülya Koçyiğit, “Benim çok beğendiğim bir gece oldu. Birçok ismi burada farklı şekilde izledik. ızleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum. Aslında ben de sahneden çok izleyenler arasında olmayı isterdim” dedi. Kenan Doğulu ise “Hepimiz bu gece için çok iyi hazırlandık. Çok güzel bir geceydi. Hatta kuliste aynı kadro turneye çıkalım diye espriler bile yapıldı” diye konuştu.
Gösteriyi izleyenler arasında Semahat-Nusret Arsel, Arzuhan-Mehmet Ali Yalçındağ, Ahmet-Begümhan Doğan Faralyalı, Ümit-Cem Boyner, Ender Mermerci, Revna-Yıldırım Demirören, Gül-Murat Saygı, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Bülent Bulgurlu ve kızı Nina Lodrik, Hasan Cemal, Maria-Necmettin Eliyeşil, Cemre-Mehmet Ali Birand, şafak-Ali Kibar, ısmet Berkan, Aslı-Erkut Soyak, Berna Tokar, Tansa-Can Ekşioğlu, Fulya-Doğan Gündoğdu, Halit Kıvanç, ıdil-Timuçin Unan, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Lüshet-Mustafa Taviloğlu, Eda Gencebay, Canan ımer, Osman Çarmıklı, şenay Gürler, Sezen Cumhur Önal, şükran Güzeliş, Süren-Uğur Ekşioğlu ve Tahire Demircan da vardı.

Eğitimli olmak lazım
1998 yılında ızmir’de düzenlenen bir güzellik yarışmasında ikinci seçilen 23 yaşındaki Elif Tayhan, oyuncu olmayı aklına koydu. Bunun için gerekli altyapıyı da oluşturmak isteyen ve geçtiğimiz yıl Müjdat Gezen Actor Studio’yu bitiren Tayhan, başarı merdivenlerini ağır ağır tırmanıyor. Bugüne kadar dört video klipte rol alan, halen Müjdat Gezen Konservatuvarı 2. sınıf öğrencisi olan genç yetenek, oyuncu adaylarına “eğitim şart” mesajı vermeyi de ihmal etmiyor: “Oyunculuk kutsal bir meslek. Benim de tek amacım, kaliteli ve kalıcı bir oyuncu olabilmek. Müjdat Gezen gibi bir hocanın öğrencisi olmak gurur verici. Bana kalırsa bu işe soyunmadan önce eğitim almak şart.”

O artık ızmirli
Akciğer kanseri teşhisi konulan ancak gördüğü tedavi sayesinde bu ağır hastalığın pençesinden kurtulmayı başaran Uğurkan Erez, ızmir’e yerleşti. Ünlü koreograf, ızmir’in şarkılara konu olan ünlü Kordonboyu’nda deniz manzaralı bir ev satın aldı. IF Wedding Fashion defileleri için ızmir’e giden üç manken Ece Sükan, Özge Ulusoy ve Ceylan Saner, fırsat bulmuşken Erez’i ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. ızmir’in ünlü balık restoranlarından Su Restaurant’da bir araya gelen arkadaşlar, eski günleri andı. ızmir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Erez, manken arkadaşlarına sağlığına tekrar kavuşmasının keyfini nasıl çıkardığını ve hazırlandığı yeni projeleri anlattı.

Zatürree oldu
Develi Restaurant zincirinin sahibi Arif Develi, geçtiğimiz hafta zatürree oldu ve hastaneye kaldırıldı. Eşi Sevil Hanım, bir haftadır hastanede yatan Arif Bey’in başucundan bir an olsun ayrılmıyor. Sevil ve Arif Develi, hastanedeki odalarında iskambil kağıdı ile oynadıkları oyunlarla vakit geçiriyor. Çiftin oğulları Ali ve Nuri ise işlerin başında. Kardeşler, babalarının hastaneden yarın taburcu olacağını ve evde istirahat edeceğini söylediler.

Yeni sevgilisi adaşım
Esra Özkan, ikinci evliliğini yaptığı Sinan Gürsoy’dan Levent Aydan’a aşık olduğu için boşanmıştı. Geçtiğimiz yaz başlayan bu aşk, Levent Aydan’ın Esra Özkan’ı aldatması sonucunda bitti. Aydan, ünlü şarkıcı Pınar Aylin ile flört etmeye başladı. Esra Hanım ise şimdilerde Etiler’de kafe sahibi olan Kubilay Aksu ile birlikte. Kubilay Bey, eski milli sutopçu Koray Aksu’nun ağabeyi.
Yazarın Tüm Yazıları