Ünlüler Bice’nin açılışında buluştu

İtalyan restoran zinciri Bice’nin İstanbul’daki şubesi, Süzer Plaza’nın giriş katında açıldı.

Önceki gün verilen açılış daveti iş, sanat ve moda dünyasının ünlülerini bir araya getirdi. Güneri Cıvaoğlu, Hıncal Uluç, Sinan-Esra Gürsoy, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Tuğçe-Bülent Çavuşoğlu, Abdullah Oğuz, Emre Ergani, Erol-Tilda ve Ralf Tezman da davetliler arasındaydı... Bu açılış için İstanbul’a gelen Bice Grup Başkan Yardımcısı Rafaele Ruggeri, Bice İstanbul Müdürü Erol Usta ve Yiyecek İçecek Müdürü Vittorio Sindoni konuklarla tek tek ilgilenirken, restoranın usta İtalyan aşçıları Allesandro Delfanti ile Giovanni Terracciano da birbirinden leziz yiyeceklerle konukları mest etti.

Baran Süzer yurtdışındaki şubeleri Al Pacino, Robert De Niro, Madonna, John Travolta, Brad Pitt, Penelope Cruz, Sean Connery, Mel Gibson, Sting gibi yıldızlar tarafından sık sık ziyaret edilen Bice’nin İstanbul şubesinin de kuralı bozmayacağına inanıyor ve "Ünlü yüzler artık burada buluşacak" diyor.

Bodrum’a yerleşecek

Yıllardır Londra’da yaşayan dünyaca ünlü modacımız Rifat Özbek, Bodrum’a yerleşme kararı aldı. Artık çok önemli markalar talep etmedikçe tasarım da yapmayacağını söyleyen Özbek’e önceki akşam Bebek’te rastladım. Ömrünün kalan kısmını Bodrum’da geçirmek istediğini anlatan Özbek, Bodrum’daki evinin dekorasyonunu da kuzeni Zeynep Fadıllıoğlu’yla birlikte yapıyormuş.

Çeşme’deki Bali lüksü

Sheraton Çeşme, Bali’yi konuklarının ayağına getiriyor! Nasıl derseniz; Thai Botanica süitlerinde, Balili uzmanların uyguladığı Uzakdoğu terapileri ve süitteki jakuzide yapılan şampanya keyfi ile... Tamamen Uzakdoğu konseptine uygun olarak düzenlenen bu süitlerde, tüm stresinizi ve şehir hayatının yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

İMÇ Blokları’nı showroom’a taşıdılar

Derishow’un 2008 Yaz tasarımları, markanın Fulya’daki mağazasında tanıtıldı. Koleksiyonunu "Mekanın Sesi" teması üzerine kuran ve yeni sezon çekimlerini de kampanyaya uygun olarak çok farklı bir mekanda, Unkapanı’ndaki İMÇ Blokları’nda yapan Derishow’un gecesinde, mimar-fotoğraf sanatçısı Sıtkı Kösemen’in çektiği İMÇ binası fotoğraflarından oluşan bir de sergi açıldı. Davetteki bir başka sergi ise Derishow Design Team tarafından hazırlanan etno-modern tasarımlardan oluşuyordu. Her biri İMÇ’de satılan ve İMÇ’nin ruhunu ve sesini yansıtan birbirinden farklı objeler, Derishow Design Team tarafından yeniden yorumlanmıştı.

Rezidanstan daire aldı

Önceki akşam Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal’ın, otelin altındaki Kavmahal adlı şarap mahseninde verdiği yemekteydim. Yemek sırasında, onun Süzer Plaza’da residence daire aldığını öğrendim. Plazanın 19’uncu katında bulunan daire, tam 330 metrekareymiş. Aysal, burayı yatırım amaçlı aldığını, kendisinin halen otelindeki süitinde kaldığını söyledi. Sohbetimiz sırasında kızları Ceyla, Ala ve iki torunuyla birlikte önümüzdeki hafta 8 gün sürecek bir Afrika seyahatine çıkacağını ve safari yapacaklarını da belirten Ahu Hanım, asıl bombayı ise gecenin sonunda patlattı. Boşandığı eşi Ünal Aysal’ın halen otelinde kaldığını, onun Yunanlı genç sevgilisiyle aşkını doya doya yaşaması gerektiğine inandığını anlattı. Bu keyifli sohbetimiz, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Zirveden inmiyor

Reina’nın ünlü DJ’i Suat Ateşdağlı, Bosphorus Night 2 adlı completion albümüyle, yabancı müzik listelerinde tam altı haftadır 1 numarada. İlk albümdeki başarıyı ikincide de yakalayan Ateşdağlı, yeni CD’leri için de hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu arada ünlü DJ’in yeni açılacak olan Four Seasons Hotel Bosphorus’un müzik danışmanlığını da yapacağını ekleyeyim.

Yeni hedeflere doğru

İş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin çocukları Yüzyıl Işıl Okulu’nda öğrenci... Bu küçüklerin pek çoğunun favori öğretmeni ise okulda yabancı dil eğitimi veren Gaye Koçer... Başarılı eğitimci, öğrencilerinin yabancı dil öğrenmeye hevesli olmalarının başarıyı getirdiğini söylüyor.
Yazarın Tüm Yazıları