Umreye gitti

Kişiye özel motosiklet tasarımı yapan TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli, geçtiğimiz hafta annesi Neslihan Telli ile birlikte umreye gitti.

Haberin Devamı

Telli, Kabe’de çektiği fotoğrafları Facebook ve Twitter sayfalarından takipçileriyle paylaştı ve o karelerin altına şu notu düştü: “Allah herkese nasip etsin...”

Emlak kraliçesi olma yolunda

Demsa Group Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, farklı alanlarda yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Birçok dünya markasını Türkiye’ye getiren, Harvey Nichols’u da Demsa bünyesine katan Çetindoğan, MediaSa adlı şirketiyle medya sektörüne el atmış, ardından sağlık alanında da kendini gösterip kök hücre teknolojileri ve kordon kanı bankacılığı alanlarında hizmet veren ONKİM’i kurmuştu. Halen inşaatı devam eden Nişantaşı’ndaki Maçka Otel’den sonra Beyoğlu’ndaki Pera Palace Hotel’i de satın alan Demet Sabancı Çetindoğan’ın yeni ilgi alanı ise gayrimenkul... Bir süre önce Galata ve Nişantaşı civarında emlak toplamaya başlayan Demet Hanım, sonunda Anadolu yakasına da uzanmış, Bağdat Caddesi’nden bina ve dükkan toplamaya başlamış öğrendiğime göre...

Haberin Devamı

Büyükanneye çekmiş

Farklı ve cesur tarzı nedeniyle Türkiye’nin ikoncanı kabul edilen Eda Taşpınar, önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Ve o görüntülerde en çok dikkat çeken, Taşpınar’ın mağazaları birlikte dolaştığı büyükannesi Gun Yontunç’a olan benzerliğiydi.

Finalistler belli oldu

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği Çağdaş Yorumla Geleneksel Türk Mücevheri Tasarım Yarışması’nın finalistleri, önceki gün Trump Towers’ta yapılan elemeyle belirlendi. Beyhan Bağış ve Zeynep Fadıllıoğlu’nun da arasında olduğu jüri üyeleri, son kararı vermekte epey zorlandı. Yarışmanın kazananı, 22 Mart’ta mücevher fuarında yapılan defilede açıklanacak.

Gece Bekçileri

Gülercan Hacıoğlu’nun “Gece Bekçileri” temalı resim sergisi, geçtiğimiz gün Galatea Art’ta açıldı. İş ve sanat hayatından ünlü isimlerin de katıldığı bir davetle açılan sergi 20 Mart’a kadar gezilebilecek.

Gazinocular Kralı’nın torunu manken oldu

Mehmet Köymen, 7 Hill in İstanbul II adlı 2012 Haute Couture koleksiyonunu önceki akşam The Ritz Carlton Otel’de düzenlenen bir defileyle tanıttı. Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu Lions Alzheimer Projesi kapsamında düzenlenen defilede, geliri Alzheimer hastalarına bağışlanan bir de müzayede yapıldı. Gamze Karaman ve Murat Başoğlu’nun sunduğu defilede, Simge Tertemiz, İpek Tanrıyar, Yeliz Öney gibi ünlü mankenlerin yanı sıra bir dönemin Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın torunu Elis Aslan da beyaz gelinlikle podyuma çıktı.

Siyah gece

Haberin Devamı

İskoç viskisi Johnnie Walker’ın “Black Nights” etkinlikleri devam ediyor. Bu akşam Nişantaşı’ndaki The Sofa Hotel’de düzenlenecek “Black Nights”ta Gaye Biçer sahneye çıkacak.

Vokaliz İstanbul Live’da

Tek enstrümanları sesleri sloganıyla müzik kariyerlerinin startını veren acapella grubu Vokaliz, bu akşam İstanbul Live’da sahneye çıkıyor. Grup, konserde “Dinle Burayı” adlı ikinci albümlerinde yer alan, 70, 80 ve 90’lı yılların popüler parçalarını yorumlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları