Üçüncü eşinden de boşanıyor

Elegan Mobilya’nın sahibi İstemi Turanlıgil, üçüncü eşi Aylin Hanım’dan boşanıyor... 72 yaşındaki İstemi Bey ile 43 yaşındaki Aylin Hanım, 1989 yılında evlendi.

İstemi Bey, o zamanlar hosteslik yapan Aylin Hanım için ikinci eşiyle evliliğini bitirdi ve hayatını onunla birleştirdi. Ne yazık ki yıllar süren bu evlilik, şimdi sona ermek üzere. Duyduğuma göre Turanlıgil çifti evlerini bir süre önce ayırmış. Boşanma kararı almalarının nedeni ise, ıstemi Bey’in yine bir başkasına gönlünü kaptırmasıymış. Sosyete dünyasında son günlerde en çok konuşulan konu, ıstemi Turanlıgil’in yaşına rağmen oryantal sevgilisiyle dördüncü kez nikâh masasına oturup oturmayacağı...

Kızına uçtu
Ela Soysal, önceki gün ısviçre’ye uçtu. Kurban Bayramı tatilini İstanbul’da geçiren Ela Hanım, bayramın son günü ısviçre’de yaşayan kızı Elhan’ı görmeye gitti. Soysal, kızının yanında bir hafta kalıp ıstanbul’a dönmeyi planlıyor. ışleri için Ankara’da bulunan eşi Ogan Soysal ise yeni bir parti kurmak için hazırlıklara başlayan Mustafa Sarıgül’le çalışmaya devam ediyor.

Bayram dönüşü

Birçok ünlü isim, dört günlük Kurban Bayramı’nı fırsat bilip ıstanbul dışına çıktı. Önceki gün Atatürk Havalimanı’nda, tatilden dönenlerin yoğunluğuyla hareketli saatler yaşandı. ışte havalimanından eve dönüş manzaraları...

Keşke tatil olsa
Yurtdışından dönen Hyundai Assan’ın patronu Ali Kibar, tatil yapamamaktan yakındı: “Keşke tatilden dönmüş olsam, maalesef işlerim için yurtdışına çıktım.”

Kıbrıs aşıkları
Ali Sunal, bayramı “Yaprak Dökümü” dizisinde rol alan sevgilisi Gökçe Bahadır’la Kıbrıs’ta geçirdi. ıkili, önceki gün ıstanbul’a döndü.

Viyana dönüşü zam protestosu
Altan-Ebru Erkekli çifti, oğulları Efe ve Can’la çıktıkları Viyana seyahatinden döndü. Altan Erkekli, havalimanındaki basın mensuplarına cebindeki akbili göstererek, metrobüs zammını protesto etti: “Bugün eve taksiyle döneceğiz, çünkü valizlerimiz var. Ama ben genelde metrobüsle seyahat ederim. Yapılan zam, özellikle öğrenciler için kötü oldu.”

Otoparkta sigara
Aslı Tümen, bayram tatilinde sevgilisi Mehmet Pisak ile yurtdışındaydı. Saatler süren dönüş yolculuğunda sigara içemeyen Aslı Hanım, daha fazla bekleyemedi ve otoparkta Pisak’ın otomobiline binerken ilk sigarasını yaktı...

Müdavimler
Bahar-Ozan şer çifti, şeker Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da tatil için Kıbrıs’ı tercih etti.

Bir başına
Ceyla Aysal, Belçika’dan tek başına döndü.

Sevgilisine gitmiş
Almanya’dan dönen Melissa Eliyeşil, bayramı orada yaşayan sevgilisi Charles Von Faber’in yanında geçirdiğini söyledi.

Alpler’de kayak
İsviçre Alpleri’nde kayak yapan Esin-ıshak Cerit çifti de tatili önceki gün noktaladı.

Londra’da bayram
Clara Amram, bayramda çocukları Jeremy ve Isabella ile Londra’daydı...

Evinde geçirdi
Ayça Dinçkök, kızı Mercan ve oğlu Kaplan ile Londra’daki evlerinde tatil yapıp ıstanbul’a döndü.

Yalnız çıktı
Tatili erkek arkadaşıyla geçiren Yağmur Ünal, havalimanından tek başına çıktı.

Aşıklar şehrinde romantik tatil
Ali Ağaoğlu, bayramda sevgilisi Petek Ertüre ile aşıklar şehri Paris’teydi. Ağaoğlu ve Ertüre, şehirdeki The Ritz Otel’in süitinde konakladı.

Defalarca ötmüş
Süreyya Yalçın, arife günü Kıbrıs’a giderken leopar desenli çizme, şal ve çantasıyla havaalanındaki tüm bakışları üzerinde toplamıştı. Yalçın, dönüşte daha sade bir imaj çizdi. Ancak taktığı zımbalı çantaya uygun çizmeleri, Süreyya Hanım’ı zor durumda bıraktı. Yalçın, Kıbrıs’ta havaalanından çıkış yaparken güvenlik kapısının alarm verdiğini, bu yüzden kapıdan defalarca geçmek zorunda kaldığını söyledi...
Yazarın Tüm Yazıları