TV izleyip Kenan’ı dinlediler

Samsung Electronics, yeni Smart TV teknolojilerini ve tasarımlarını, Esma Sultan Yalısı’ndaki davetle tanıttı.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği ve Kenan Doğulu’nun şarkılarıyla renk kattığı tanıtıma iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Bir Dilek Tut Derneği, Make A Wish® Türkiye, Siren Ertan ve Derin Mermerci’nin desteğiyle gerçekleştirilen özel davete katılan konuklar, dünyaca ünlü şef Tom Aikens tarafından geceye özel hazırlanan özel menünün ardından, yine dünyaca ünlü şarap uzmanı Rafael Rodriguez’in ve viski uzmanı Jim Murray’in hazırladığı lezzetleri deneyimleme fırsatını yakaladı.

İkinci bahar

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden rahmetli Ekrem Dürüst’ün eşi Gül Dürüst, Sabri Demirel’le flört etmeye başlamıştı. İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren ikiliyi, geçtiğimiz günlerde SuAda’da gördüm. İkinci baharlarını yaşayan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Haberin Devamı

Sanat fuarı başlıyor

Geleneksel sanat-larımızdan antikaya ve modern sanata kadar geniş bir yelpazenin yer aldığı ‘All Art İstanbul’, bugün İstanbul Kültür Merkezi’nde açılıyor. Dört gün sürecek olan etkinlikte, Mimar Sinan Üniversitesi öğretim üyelerinden Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faruk Taşkale, Doç. Dr. Hüseyin Gündüz, Dr. Münevver Üçer ve Souadad Kandemir de hat tezhip ve yağlıboya çalışmalarıyla sanatseverlerle buluşacak. Fuar, 21 Nisan’a kadar açık.

Hayırlı işler

Ablası Elif Dürüst’le kurduğu Aralık Derneği ile birçok önemli projeye imza atan Şirin Yalçın, bu kez iş ortaklığı için imza attı. Şirin Yalçın, 1995 yılından bu yana Nişantaşı’nda hizmet veren eski adıyla Sırma yeni adıyla “Sırmaison”a ortak oldu. Nurhan Karabacak, Rosella Karabacak ve Şirin Yalçın ortaklığında yenilen “Sırmaison”’da, dünyaca ünlü birçok markanın çatal-bıçak takımları, yemek servisleri ve aksesuvarları satılıyor.

Üçgen vücut oldular

Yeşilköy’deki Çınar Otel’le Nişantaşı’ndaki Bentley Otel’in sahibi olan Enis Çiftçi ile eşi Reyhan Çiftçi, sosyal hayatın en popüler çiftlerindendir. Giyim kuşamına dikkat eden Enis Çiftçi, eşiyle spor yaparken çekilen fotoğraflarını Facebook’ta paylaşmış. Düzenli olarak birlikte spor yapan çift, kaslı vücutlarıyla objektife poz vermiş.

Haberin Devamı

Caz mevsimi geliyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, 16 yıldan bu yana Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali, bu sene 20. yaşını kutluyor. 2–18 Temmuz tarihleri arasında cazın merkezini İstanbul’a taşıyacak olan festivalin programı, önceki gün Salon İKSV’de tanıtıldı. İstanbul Caz Festivali Direktörü Pelin Opcin, festivalin programında yer alan konserler ve 20. yıla özel projelerle ilgili bilgi verdiği tanıtım, Branford Marsalis ve Joey Calderazzo ikilisinin konseriyle sona erdi.

Boğaz’da nezih lezzetler

1950 yılında Antep’te hizmete giren Nezih Kebap Yuvalama’nın 3. kuşak lezzet elçisi Galip Öztürk, Antep lezzetlerini Boğaz’ın en güzel noktalarından Rumelihisarı’na taşıdı. Antep mutfağını Boğaz manzarası eşliğinde İstanbullularla buluşturan Nezih Kebap Yuvalama’nın mönüsüne altmış çeşit kebap ve yüz çeşit yemeğin yanı sıra 15 çeşit salata ve meze var.

Haberin Devamı

Ajanda

20. yıla konserli kutlama

Boğaz Köprüsü’nden Sarayburnu’na uzanan manzarası, dünya mutfaklarından lezzetlerin yer aldığı mönüsü ve müzikleriyle müdavimlerine hizmet veren 5. Kat, 27 Nisan’da 20. yılını kutlayacak. Tiyatro ve sinema oyuncusu Yasemin Alkaya’nın sahibi olduğu Cihangir’in klasik adreslerinden 5. Kat’ın bu özel gününde dünyaca ünlü müzisyen Alexander Balanescu’nun kurucusu olduğu Balanescu Quartet konser verip hayranlarına son CD’sini imzalayacak.

Yazarın Tüm Yazıları