Türkan Şoray, Kadir İnanır’a küstü...

Bir televizyon programı çekiminde Türkan Şoray’la Kadir İnanır’ın arasının açık olduğunu öğrendim tesadüfen...

Daha doğrusu Kadir İnanır cephesinde bir şey yok da, Türkan Hanım, Kadir İnanır’a küs...

Kral TV’de yayınlanan Atılgan Poyrazoğlu’nun hazırladığı Kim Ne Dedi adlı bir program var.

Yapım ekibi pazartesi günü yayınlanacak bölüm için Kadir İnanır’la sözleşiyor.

Programın her bölümüne bir ünlü konuk oluyor ve onu en iyi tanıyan çalışma arkadaşları, akrabaları, yardımcıları o ünlüyü anlatıyorlar...

Kadir İnanır denince akla ilk gelen isim Türkan Şoray olduğu için yapımcılar, "Türkan’la da konuşun mutlaka" diyen İnanır’ın da onayıyla Türkan Şoray’a gidiyorlar.

Türkan Şoray "yurtdışındayım" diyerek ilk randevuyu geri çeviriyor.

Bu durumu İnanır’a bildiren yapımcılar, İnanır’dan "Türkan olmadan olmaz, vaktiniz varsa yurtdışından dönmesini bekleyin" yanıtını alıyor.

Yapımcılar da bekliyor ve yurtdışından döndüğünde ikinci kez Şoray’ın kapısını çalıyorlar ancak Şoray yine durumu bir şekilde geçiştiriyor.

Bunu duyan Kadir İnanır, "Nasıl olur ben Türkan’la konuşur hallederim" diyor...

Ancak Türkan Şoray’ın inadını Kadir İnanır da kıramıyor.

Sonuçta Kadir İnanır için yapılan programa, Kadir İnanır’ı anlatmak için 40 yıllık dostu Türkan Şoray katılmıyor...

Canlı yayın olsa, stüdyoya gelmek zorunda olsa bir nebze anlarım ama kameraya yapacağı 5 dakikalık çekimi bile reddettiğine göre Türkan Şoray, Kadir İnanır’a ciddi şekilde kırılmış olmalı.

Sonra Türkan Şoray’ın yerine Hülya Koçyiğit’i buluyor program ekibi, Koçyiğit de "Sesi çok iyidir, oyuncu olmasaydı çok iyi şarkıcı olurdu" diyor Kadir İnanır için...

Türkan Şoray’ın Kadir İnanır’a neden bozulmuş olabileceğini düşünürken geçtiğimiz yıl İnanır’ın, "Türkan’la evlenmeyi çok isterdim. Türk halkı bizi hep yakıştırdı, keşke evlenseydim" sözleri geldi aklıma.

Kadir İnanır daha sonra bu sözlerin kendisine ait olmadığını söylemiş, kişisel web sitesinin hack’lenerek bu sözlerin yazıldığını belirtmişti.

(Genel Müdür Alp Tanır, TMSF döneminde haber program gibi saçma yollara sapan Kral TV’yi böyle ilginç programlarla özüne, müzik kanalına döndürmeye başladı, Kadir İnanır’lı bu program da pazartesi akşamı yayınlanacak).

Damsız tatil yapılmaz

Turistleri rahatsız etmeyelim diye kendi ülkemizde seyahat ve tatil özgürlüğümüz kısıtlanıyor...

Küba’da yerli halkın otellerde kalması yasaktır, lüks oteller sadece yabancı turistlere açıktır.

Küba bile Castro’dan sonra geçen ay bu uygulamasından vazgeçerken, özgürlükçü Türkiye kendi vatandaşına otellerini yasaklıyor.

Güneydeki otellerin bazılarında başlayan "damsız tatil yapılmaz" uygulaması hızla yayılmaya başlamış.

Yalnız başına ya da yanında erkek arkadaşıyla otele giden bir erkek, yıllardır barlarda gördüğü muameleyle burada da karşılaşacak; "Damsız girilmez"...

Bazı öküzler tarafından özelikle Rus turistlerin rahatsız edildiği, "Hadi Antalya’ya gidelim Rus kaynıyormuş" turlarının düzenlendiği, havuz başındaki her bikinili Rus’un fahişe görüldüğü doğrudur.

Ancak bu kendini bilmezleri ayıklamak yerine, "Damsız girilmez" gibi dünyanın en çağdışı yöntemini uygulamaya kalkıyor oteller.

Ben de kendi adıma o öküzle aynı kategoriye konulmaktan rahatsızlık duyuyorum.

Düşünsenize Rus turistleri rahatsız ediyor diye erkeklerin alınmadığı Türkiye’de, etrafı rahatsız etmeyen aklı başında erkekler de otellere giremeyecek...

Kimse kusura bakmasın da Rus turistler için bu fedakarlığı yapamam...
Yazarın Tüm Yazıları