Türk usulü Aşk Gemisi

Henüz aşktan meşkten entrikadan bihaber olduğum yılların dizisi: Aşk Gemisi...

Haberin Devamı

Eminim dün gibi hatırlıyorsunuzdur, 70’li yılların sonlarından (sanıyorum) 1987’ye kadar gösterilmişti, TRT’nin en sevilen dizilerinden biriydi...
Tabii senin Habitus o vakit 6-7 yaşında olduğu için çizgi film ya da macera dizileri peşinde. O nedenle Aşk Gemisi’ni, Zorlu ıkili (Dempsey&Makepeace), Girdap (Maelstrom), Ziyaretçiler, Görevimiz Tehlike, Kara şimşek, Mavi Ay, Tehlike Çemberi (Hart to Hart), MacGyver, Miami Vice kadar net hatırlamıyorum.
Oof, of, ne güzel dizilerdi yahu...
Düşünüyorum da, TRT sadece arşivindeki eski dizileri yayınlayacağı bir kanal kursa şahane olmaz mı? Artık işi gücü bırakır nostaljik dizilere sararız 7/24.
Bu bahsettiğim dizilere arada sırada Youtube’dan bakıyorum; televizyonda izlediğim zamanların tadını vermiyor tabii.
Olur da TRT kanal açar, bir de şu saydıklarımı art arda yayınlarsa, benden ümidi kesersiniz artık. Kendimi eve kapatırım.
Ha, sevgili TRT yetkilileri, çizgi filmleri de unutmazsınız inşallah. Bilhassa Clementine ve Yakari’yi; ayrıca Derya Baykal’ı ve kuklaları Cingöz ve Cimcime’yi de isterim.
Eğer bunlar da yayınlanırsa artık beni TV başından kaldırabilene aşk olsun. Sonra okursunuz gazetenizin 3. sayfasında “Televizyon izlerken çıldırdı” diye.
Neyse, şimdi benim hayallerimi bir kenara bırakalım, size güzel bir haberim var.
Fida Film, Love Boat’ın telif haklarını satın almış, yaz sezonunda süper bir ekiple karşımıza Türk usulü Aşk Gemisi olarak çıkarmaya hazırlanıyor...
YAHşı BATI EKıBı
AşK GEMıSı’NDE
Dizide kimler mi oynayacak? Kaptan rolünde Yahşi Batı’nın üçkağıtçı şerifi Zafer Algöz var.
Yahşi Batı ekibi Aşk Gemisi’ne taşınacak anlaşılan çünkü şimdilik kesinleşen diğer oyuncular Özkan Uğur ve Demet Evgar.
Fida Film Yönetim Kurulu üyesi Murat Akdilek, dizinin yaz mevsiminde haftada bir bölüm olmak üzere yayınlanacağını söyledi. şu anda, senaryo ekibinin kurulması aşamasında olduklarını da ekledi. Hangi kanalda olacağını henüz açıklamak istemiyor. Akdilek “Öncelikle en az 26 bölüm yapacağız” diyor.
Bence kesinlikle devamı da gelir...
Tabii bizim Aşk Gemisi Acapulco’da değil ıstanbul-Kuşadası-Bodrum hattında gezen bir gemi olacak. Dizide orijinal müzikler kullanılacak.
Hatırlarsanız Aşk Gemisi birbirine paralel olarak ilerleyen üç ayrı hikâyeden oluşurdu.
Sabit oyuncular dışında, her bölümde karşımıza sürpriz ünlüler çıkardı.
Bizim versiyonda da aynen orijinalindeki gibi ünlü sirkülasyonu yoğun olacak.
Bizim Aşk Gemisi fena halde tutar gibi geliyor, ne dersiniz?

Altın Küre kasılmaları

Haberin Devamı

Bu sene Golden Globe’a yağmur damgasını vurdu biliyorsunuz. Yıldızlar yine kırmızı halıda yürüdüler ancak görevliler şemsiye tutmak suretiyle yıldızların süslerinin yağmur tarafından bozulmasına izin vermedi. Yalnız, bir tek yıldız kendi şemsiyesini tutmaktaydı: Penelope Cruz. “Ben Puff Daddy değilim, kendi şemsiyemi tutabilirim” dedi ancak biraz karambole gelmiş ve duruma sinirlenmiş gibi bir havası da vardı hani... Eh, kırmızı halı fotoğrafları malum, magazin tarihine geçiyor ve Cruz bu senenin fotoğraflarında kossskocaman bir şemsiyeyle görünüyor. Üstelik herkesin bir şemsiye tutanı var, nasıl üzülmesin kadıncağız. Ha, tevazudan yaptıysa bu hareketi kendisini öpüyorum.
Ayrıca benim saç spreylerine inancım kalmadı arkadaş! ıki damla yağmuru gören tüm starların saçları elektriklendi, kabardı, bozuldu... Heather Graham, Drew Barrymore gibi saçını toplayanlar ise nispeten şanslıydı.
Kırmızı halıya kim damgasını vurdu derseniz; Herve Leger elbisesi içinde Mariah Carey’nin memeleri, Colin Firth’ün yağlı saçları ve Emily Blunt’ın D&G elbisesi derim.

Gülşen’in ardından

Haberin Devamı

Dün okuduğunuz Gülşen söyleşimizde yer vermediğim bir konuyu da bugün duyurayım.Anlaşılan Gülşen’le ilgili en çok merak edilen konulardan biri Erol Köse meselesiymiş. Sohbetimizde bu durumla ilgili de çok kısa konuştuk. Kendi ismiyle onunkinin herhangi bir şekilde yan yana anılmasını istemediğini söyledi. Mahkeme sürdüğü için de durumla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağını ekledi... Dava sonuçlandığında konuşacakmış... Merak edenlere duyurulur...

Yazarın Tüm Yazıları