Tolstoy’un torunu jazz söyleyecek

Nissan’ın lüks 4x4’ü Murano’nun 7 Şubat’ta Conrad Otel’de gerçekleştirilecek tanıtımında, Nedret Taciroğlu "Hayallerim 2006 Yaz Koleksiyonu" adını verdiği ilk haute couture defilesini sunacak.

Azra Akın, Ceylan Saner, Sinem Güven gibi başarılı mankenleri podyuma çıkaracağını söyleyen Taciroğlu, koleksiyonu hazırlarken Venedik’in romantizminden ve aracın adını aldığı Murano camının renklerinden esinlendiğini belirtti. Seçkin konukların davetli olduğu görkemli geceye, dünyaca ünlü Rus yazar Tolstoy’un, beşinci kuşaktan torunu jazz solisti Victoria Tolstoy da şarkılarıyla renk katacak.

Tabaklar gelmeyince lokanta açılamadı

Mimar Mustafa Toner ile Bodrum-Türkbükü’ndeki Maça Kızı Oteli’nin sahibi Sahir Erozan’ın ortak oldukları Tuus Restaurant’ın açılışı ertelendi. Hazırlıkları bir yıldır süren ve adı Latince’de "senin yerin" anlamına gelen Tuus’un açılışının ertelenmesine ne sebep oldu derseniz...

Nişantaşı’ndaki Sofa Otel’in alt katında hizmete girmesi beklenen Tuus’ta kullanılacak tabaklar yurt dışından getirtiliyormuş. İşte bu tabaklar Çorlu Gümrüğü’nde takılmış. Mağazada her şey tamam, bir tek tabaklar eksikmiş. O yüzden açılış yapılamıyormuş. Onlar gümrükten çekilir çekilmez Akdeniz mutfağı ağırlıklı restoran hizmete girecek.

Gala için özel elbise diktirdi

Merakla beklenen "Kurtlar Vadisi Irak" filminin galası, bu akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. Katılımın çok fazla olması beklenen gala için davetliler günler öncesinden hazırlıklara başladı. Süreyya Yalçın da gala telaşı yaşayanlardan... Yalçın’in ilk iş olarak "Türkiye’de sadece onun diktiği giysileri giyerim" dediği modacısı Nur Yerlitaş’a bir elbise siparişi verdiğini duydum. Yalçın, eşi Kerem Dürüst’le birlikte katılacağı galada, son provası da tamamlanan elbiseyi giyecekmiş.

Yeni buluşma adresi

Bebek Yokuşu’nda özenle hazırlanan yepyeni bir mekan var; Bebek No: 1... İkinci dereceden tarihi eser olan bina, özel restorasyonu ve Dodo’nun imza attığı dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Mekanın işletmesi ise Sermin Çapa’ya ait. Bu villada üç bağımsız bölüm bulunmakta: Alt kat kış bahçesi, lounge ve restoran olarak hizmet verecek; girişteki şömineli bölüm, restoran ve cafe olarak sabah 10.00’da kahvaltı ile kapılarını açacak; üst kat ise gece saat 02.00’ye kadar bar olarak açık tutulacak. Bu özel mekanın mutfağını merak edenler için söyleyelim; Bebek No:1’de dünya mutfağından en güzel lezzetleri bulmak mümkün...

4500 Euro’luk telefon kullanıyor

Sınırlı sayıda üretilen Vertu marka cep telefonları, sosyetede epey sükse yaptı. Herkes satış fiyatları astronomik olsa da bu telefonlardan birer tane edinmek için sıraya girdi. Melissa Eliyeşil de bir süre önce Vertu’lu sosyetikler arasına katıldı. Minimum 3500 Euro fiyatla satılan telefonun Eliyeşil’de bulunan modeli ise duyduğuma göre tam 4500 Euro’ymuş. Ve genç kıza babası Necmettin Bey tarafından hediye edilmiş.

Gizlenecek ne var

Bir dönemin en hızlı çapkınlarından olan Selhan Aloğlu, Hilal kosif’le tanışır tanışmaz duruldu, hızlı hayatının üzerine bir sünger çekti. Çiftin ilişkisi yaklaşık iki senedir sürüyor ve artık herkes tarafından biliniyor. Ancak onlar yine de birlikte görünmekten kaçınıyorlar. Bu gizem geçtiğimiz gün Beyoğlu sokaklarında da sürdü! Birlikte Private Room’a giden sevgililer, çıkışta objektifleri görünce epey tedirgin oldu.

Baş başa tatil keyfi

Nilgün-Adnan Sapmaz çifti, geçtiğimiz haftayı Bolu-Kartalkaya’da geçirdi. Birkaç gün boyunca kayak yapan, dinlenen ve stres atan çiftin yanlarında kızları Eda yoktu. Bu tatilde baş başa olmayı tercih eden Sapmaz çifti, Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nde okuyan kızlarını evde bırakmıştı. Bu arada duyduğuma göre Eda Sapmaz da tatilinden geri kalmayacak ve bu haftasonu arkadaşlarıyla Uludağ’a gidecekmiş.
Yazarın Tüm Yazıları