Terry’nin uçuÅŸu!

NEFİS çalımlar atan futbolcular vardır.

Haberin Devamı

Harika kurtarış yapan kaleciler. Araya inanılmaz toplar bırakan beyinler. Ya da müthiş golcüler. Bir de yetenekleri kısıtlı olmasına karşın yürekleri ve fizikleriyle takımlarını için her şeyini, her an sahaya koyan futbolcular. Umutların bitti dendiği anlarda ortaya çıkan kurtarıcılar.

İngiltere için kupa dün bitebilirdi. Milner’ın klasik İngiliz ortası ve Defoe’nun klasik İngiliz santrforu vuruşuyla öne geçti Capello’nun takımı. Sonra çok gol kaçırdılar. Ama ikinci yarı Slovenler’in yakaladıkları ve üç kez denedikleri gol girişiminde bir an vardı ki benim için kupanın unutulmazları arasına girdi. O da Terry’nin rakip oyuncunun vuruşunu engellemek için sakatlanmak pahasına topun önüne kendini atışı.

Rooney dünya yıldızı. Onu durdurmak kolay değil. Ama sezon ortasında yaşadığı sakatlık ve kızlara olan bağımlılığı yüzünden fiziksel olarak bu kupaya hiç hazır gelmemiş. Lampard ve Gerrard arasında da birlik yok. Beckham ve Ferdinand gibi iki kozunun olmayışı onların işini daha da zorlaştırıyor.ABD son dakikada attığı golle hak ettiği bir turu atlamış oldu. Slovenler de Cezayir de bu grupta iyi oynadı. Ama futbol bu. Ya tekmeye kafa uzatan kazanıyor ya da son saniyeye kadar gol kovalayan.
   Â

Yazarın Tüm Yazıları