TEMA için yardım

TEMA Vakfı, “Yeni Yıla Merhaba” daveti düzenledi.

Haberin Devamı

Esra Öztürk’ün ev sahipliğinde Günay Restoran’da düzenlenen davete vakfa katkıda bulunan birçok ünlü isim katıldı. TEMA Vakfı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği, okul öncesi çağındaki çocuklara doğa eğitimi verilmesini amaçlayan “Minik TEMA” programının da tanıtıldığı gecede, vakıf için bağış toplandı.

Özal’a sürpriz

Gökhan Sözen’in şarkılarıyla renk kattığı gecede ayrıca 10 Ocak’ta 77 yaşına giren Semra Özal’ın da doğum günü kutlandı. Özal, üzerinde “İyi ki varsın, mutlu yıllar” yazan kurdele şeklindeki pastayı görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Çizmeli Kedi sevinci

Bugün vizyona giren “Çizmeli Kedi” filmi için geçtiğimiz gün İstinye Park’ta bir ön gösterim düzenlendi. McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır’ın da hazır bulunduğu gösterime ünlü isimler çocuklarıyla birlikte katıldı. Filmi herkesten önce izleme fırsatı bulan minikler, Çizmeli Kedi’nin birbirinden renkli sekiz yeni ürününün bulunduğu “Çizmeli Kedi Happy Meal” oyuncaklarına sahip olmanın da sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

Çocuklar, Bugs Bunny ile buluşuyor

Ülker Smartt, sömestr tatilinde çocukları Bugs Bunny ve arkadaşlarının yepyeni maceralarını anlatan iki çizgi filmi izlemeye davet ediyor. Gösterimler, 25-28-29 Ocak ve 1-4-5 Şubat günlerinde yedi ilde düzenlenecek. Etkinlik öncesinde Party Kids’te bir ön gösterim yapıldı. Davete katılan çocuklar, çizgi filmleri izlerken hayranı oldukları Bugs Bunny, Tweety ve Tazmanya Canavarı ile de bir araya geldi.

Sonunda aşkı buldu

Önder Bekensir, boşandıktan sonra da görüşmeye devam ettiği Demet Akalın’la ilişkisinin bitmesinin ardından yeni bir aşka yelken açtı. Önceki akşam yeni sevgilisiyle Arnavutköy Balıkçısı’nda baş başa yemek yiyen Bekensir, “Sevgilim tanınmış biri değil. Bundan sonra aşklarımı göz önünde yaşamayacağım” dedi.

Beyrouth yandı

İzzet Çapa’nın geçtiğimiz aylarda Akaretler Sıraevler’de hizmete soktuğu Beyrouth Cafe’de önceki gece saat 02.30 sularında yangın çıktı. Mekân büyük hasar görürken, içeride müşteri bulunmadığı için herhangi bir yaralanma ve can kaybı olmadı. Yangın haberini yurtdışındayken alan İzzet Çapa, apar topar Türkiye’ye döndü. Akaretler Sıraevler’in sahibi olan Serdar Bilgili’nin şirketi Bilgili Holding de “42-44-46 numarada kiracımız olan Beyrouth Cafe’de çıkan yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alınmıştır” şeklinde bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Müziğin kahramanları

Kuruçeşme’deki Blackk, cuma geceleri düzenlenen “Heroes Night Out” adlı partilerle ünlü DJ’leri ağırlıyor. Bu akşam L’Arc, Black Calvados, Kong, V.I.P Room ve birçok kulübün müzik direktörlüğünü yürüten DJ Ncore hareketli müzikleriyle Paris gecelerini Blackk’e taşıyacak.

Yazarın Tüm Yazıları