Tamam derken F.Bahçe tekrar dejavu yaşatarak devam dedi

İlk yarıda bitse de gitsek havasında bir takım vardı, ikinci yarı ise tüm görüntü yine tamamen değişti.

Haberin Devamı

Bir gün önce oynanan Alanya-G. Saray maçının sonucundan sonra Fenerbahçe, Başakşehir karşısında puan bıraktığında belki matematiksel değil ama psikolojik olarak nokta koyacağı maçlardan bir tanesini oynadı. Başakşehir’de cezalı Emre hoca ile birlikte Okaka ve Serdar yoktu. Fenerbahçe de 5-6 eksikle Başakşehir karşısına çıktı. Bu maçta Başakşehir sezon boyunca alışagelmiş kendi alanında ve rakip alanda pas yapan özelliğinden vazgeçip özellikle ilk 10-15 dakika 3. bölgede baskı yapıp kaptığı toplarla diklemesine oynayıp skora gitmeyi hedefledi. 15. dakikadan sonra F.Bahçe oyunu yavaş yavaş rakip sahaya yıkmaya çalıştığı dakikalarda ilk pozisyonuna girdi. Arda’nın verdiği pasta Valencia’nın volesi auta gitti.

EN KÖTÜLERDE 3 iSiM ÖNE ÇIKTI 

İlk 25 dakikasında temposuz bir maç izledik. 30. dakikada Samet’in Fenerbahçe takımının defans oyuncusuna yakışmayacak bir hatası Başakşehir’in 1-0 öne geçmesini sağladı. Bu dakikadan sonra Deniz’in şutunda İrfan Can Eğribayat’ın kurtarışı ve akabinde İrfan Can’ın ‘al da at’ dediği pozisyonda Rossi’nin amatörce vuruşu vardı.

Haberin Devamı

İlk yarı itibari ile şampiyonluk yolunda maçları kazanması gereken Fenerbahçe genel anlamda tüm takım olarak kötüydü. Özellikle Rossi, Samet ve Oosterwolde takımın en kötüleri arasında yer aldı.

iLK YARI 0 iSABETLi ŞUT, 1 FAUL 

İlk yarı tek isabetli şutu dahi yoktu Fenerbahçe’nin. Ve düşünün ki toplam 7 faulün sadece 1 tanesini Fenerbahçe yapmış. Dolayısıyla ilk devre itibariyle sanki şampiyonluğa oynayan takım değil de sezon bitse de gitsek havasında bir Fenerbahçe gördük.

ARDA GÜLER ÇOK MU KÖTÜYDÜ?

Son 2 hafta yaptığı değişikliklerle skoru lehine çeviren Jesus 3 değişiklik yaparak 2. yarıya başladı. İlk yarının en kötülerinden Oosterwolde ve Rossi’nin yerine Alioski ve Emre Mor girdi. Arda ilk yarı çok mu kötüydü anlamadım. Kanat veya 2. forvet olarak o mevkide oynatırsan gerekli verimi alamayacağını Jesus da görmüş oldu. Akabinde Crespo ve Mert Hakan değişikliğini yaparak son kozlarını oynadı ve risk aldı Jesus. Arao bloklar arasını kapatamayıp Başakşehir’in geçişinin daha rahat hale gelmesini sağladı.

Haberin Devamı

F.Bahçe adına bu maçta en iyi olan taraftardı. Açıkçası onlar da tüm ümitlerini yitirecekken F.Bahçe tekrar dejavu yaşatarak Valencia’nın inatçılığı ve Pedro’nun son vuruşları ile bu maçta da geriden gelerek 3 puan almasını bildi. Tüm yorumcular ve yazarlar için tam sezon bitti derken kalemler kağıda tekrardan farklı şeyler yazmaya başladı.

Yazarın Tüm Yazıları